info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

90 évesen is bulizik! – Egy hetes buli a 90 éves hajdúszoboszlói fürdő tiszteletére

90 éves a Hungarospa Hajdúszoboszlón
Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2017.júl.15

Mit szólnál egy olyan hírhez, hogy egy 90 éves dédimama a születésnapját egy álló hétig tartó bulival ünnepli? Márpedig a hajdúszoboszlói fürdő dédnagymama-korba lépett: július 26-án betölti a kilencvenet. És ezt egy egész hetes banzájjal köszöni meg a vendégeinek.

 

 

Hajdúszoboszlói fürdő – dédikorban is trendin

 

A hajdúszoboszlói fürdő nem mai gyerek, de nagyon is halad a korral. Láttál már olyan dédit, aki követi a trendeket, szórakoztató és maga is imád bulizni? Akkor most mutatok egyet: 2017. július 22 és 29 között a hajdúszoboszlói fürdő szülinapi hetet tart – sok és sokféle rendezvénnyel.

 

A hajdúszoboszlói fürdő szülinapi hete

 

90 éves a Hungarospa Hajdúszoboszlón

90 éves a hajdúszoboszlói fürdő

A program így néz majd ki:

 

2017. július 22-én, szombaton indul a banzáj, mégpedig a Hajdúság Szépe és a Miss Alpok-Adria választással. Természetesen az esztétikai élményt nemcsak látványban fogod megkapni. Feke Pál, majd a Honeybeast gondoskodnak a zenei élvezetről is.

 

Július 23-án, vasárnap pedig igazi trópusi-tengerparti hangulatot hoz a hajdúszoboszlói fürdő látogatóinak a Copacabana show. Ezt annál is könnyebb lesz megtenni, mert a fürdő területén van egy – majdnem – igazi mediterrán tengerpart is. 🙂

 

Július 24-én, hétfőn sem maradunk műsor nélkül, bár aznap elsősorban a gyerekek fognak örülni. Ezen a napon ugyanis állatshow lesz. (Hogy milyen különlegességekkel készülnek a szervezők, az egyelőre még titok.)

 

Kedden, 25-én igazi családi mulatság lesz a fürdőben. Ez a nap a cirkuszé, tehát legyél rá felkészülve, hogy látványosabbnál látványosabb attrakciókkal találkozhatsz majd.

 

26-án, szerdán karneválozunk. Fergeteges hangulat, zene, tánc vár mindenkit. Na és persze a szülinapi torta sorsolása.

 

Csütörtökön, 27-én ritmusra fürödhetsz. Ez a nap ugyanis a dobshow-é lesz. Különféle dobokkal zenélnek majd az előadók, és ezzel különféle hangulatokat idéznek majd meg a hajdúszoboszlói fürdőben.

 

Július 28-án, pénteken későn kezdődik a buli, de érdemes is rápihenni napközben. Ez a nap ugyanis alapjáraton is a Strandok éjszakája. Ilyenkor a legtöbb strand, uszoda és fürdő amúgy is változatos programokkal készül, ami a hajdúszoboszlói fürdő esetében is igaz. Egyelőre elég lesz annyit tudni, hogy lesz egy sztárvendég is Rácz Gergő személyében. (Ha nem ugrana be, hogy ő ki, akkor itt van egy videó, amin egy személyben énekel minden szólamot acapella – és eszméletlenül jól szól!)

 

 

Július 29-én, szombaton pedig a szülinapi hét utolsó napján a strand színpadán Kocsis Tibort látjuk vendégül – és hallgatjuk meg egy koncert erejéig.

 

A hajdúszoboszlói fürdő sem az igazi enélkül!

 

Tetszik a dédi szülinapi programja?

 

Akkor még időben vagy, hogy mindent előkészíts (szabadságot vegyél ki, bevásárolj, bikinitestet fejlessz... 🙂 – nem kívánt törlendő), és szállást is foglalj Magadnak (és a családodnak, vagy csak a párodnak) az Ilona apartmanok valamelyikében!

 

Gondolj bele! Eljössz ide, egy hétig mást sem csinálsz, csak bulizol, táncolsz, ünnepelsz – na és persze fürdesz, hiszen a fürdő az ünnepség mellett is zavartalanul nyitva tart, sőt! – és nincs hol kipihenned Magad! Vagy nem tudod Magad jól kipihenni, mert nem az igazi a szállásod...

 

Szóval ha meg akarod kímélni Magad ezektől a kellemetlen élményektől, és a fürdő szülinapi hetének minden egyes pillanatát ki akarod maxolni, akkor foglalj szállást már most az Ilona apartmanok egyikében!

 

Fotó:hungarospa.hu

MentésMentés

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló Aquapark árak 2024
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down