info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

Kovács Kati, az örökifjak énekesnője Hajdúszoboszlón

Kovács Kati Hajdúszoboszlón koncertezik
Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2017.júl.11

Kovács Kati sokak számára AZ énekesnő. Eredeti hangját ezer közül is fel lehet ismerni, és a régi slágerzene állócsillagának számít a mai napig. Koncertjei a mai napig telt házasak – bár kétségtelen, hogy a közönség már inkább az idősebbek közül kerül ki. De ki mondta, hogy csak a húszéveseké a világ?

 

 

Kovács Kati – a nosztalgia énekesnője

 

Kovács Kati egyike a legnépszerűbb, és a legrégebben sikeres énekeseknek Magyarországon. Énekelt táncdalt – már a Ki mit tud?-on is, hol felfedezték a hatvanas években –, rock and rollt és jazz-t is. Mindezt úgy, hogy az annak idején egy magyar énekes számára elérhető világon mindenhol hallották. Igazán változatos zenei karrier az övé.

 

Kovács Kati – ki az?

 

Ha nem tudod, ki Kovács Kati, akkor egy kicsit segítek. (Bár lehet, hogy az is elég, ha megkérdezel bárkit, aki túlvan a negyvenen.)

 

Kovács Kati Hajdúszoboszlón koncertezik

fotó: Vajda Barbara - Kovács Kati egy koncertjén 2014-ben

 

Ő az a magyar énekesnő, aki jött, énekelt és megnyerte magának a magyar közönség szívét. Kicsit olyan volt anno az ő története, mint a mesebeli legkisebb királyfié: tett egy próbát, és elindult az 1965-ös, második Ki mit tud? versenyen. És megnyerte. A versenyt is, és a közönséget is.

 

Onnantól állandó szereplője volt a táncdalfesztiváloknak, a televíziós zenei műsoroknak. Előadóművész, szövegíró és énekes vált belőle. A szocializmus adta lehetőségeken belül sokfelé járt, a Német Demokratikus Köztársaságban olyan népszerű volt, hogy nemcsak fellépett alkalmanként, hanem lemezei is megjelentek. Sőt. A Német Szövetségi Köztársaságban is megjelentek kislemezei. (Képzelheted, mekkora szó volt ez akkor.) De volt az év énekese Angliában is. (Fogalmam sincs, hogyan csinálta, de megtette.)

 

Itthon pedig játszott és fellépett minden olyan hazai könnyűzenei együttessel, előadóval, aki csak számított: LGT, Omega, Metro, Illés... Mind-mind a magyar könnyűzenei élet legendái. Ahogyan mára már Kovács Kati is az lett.

 

50 éve töretlen előadói pályáját Kossuth- és Liszt-díjjal ismerték el.

 

Kovács Kati Hajdúszoboszlón

 

Ha nem értetted, miért lelkesedem ennyire attól, hogy Kovács Kati 2017. július 14-én, azaz ezen a héten pénteken este itt fog énekelni Hajdúszoboszlón, a szabadtéri színpadon, akkor most már tudod. Lehet, hogy a zenei ízlésed távol van attól, amit Kovács Kati képvisel, de azt azért el kell ismerni, hogy ezt a sok elismerést sem a szél fújta össze neki.

 

Ha mond Neked valamit Kovács Kati neve, ha ifjú korod szép emlékei derengenek fel a dalait hallva, akkor most itt a helyed. Már csak azért is, mert a koncertre a belépés ingyenes.

 

Ízelítőnek most nézd meg egy 2009-es felvételét, amelyen híres dalát, az Add már, Uram, az esőt! címűt énekli (amit különben nemrégiben Palya Bea is feldolgozott).

Kovács Kati este lesz itt...

 

...,mert a koncert este 20 óra 30 perckor kezdődik. Vagyis ha nem feltett szándékod, hogy hajnalok hajnalán utazz haza, akkor érdemes egy jó szállást is foglalnod Magadnak az Ilona apartman I-ben.

 

Foglalni sosem késő, most sem, úgyhogy ha igazán jó, szállodai színvonalú, de apartman árú szállásra vágysz, akkor foglald le a lakosztályodat most! ›››

 

Fotó: wikipedia.hu/By Vajda Barbara

MentésMentés

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló Aquapark árak 2024
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down