Hajdúszoboszló apartman

Kiadó apartman Hajdúszoboszlón – de melyik való Neked?

Gyógyüdülés Hajdúszoboszlón

Kiadó apartman Hajdúszoboszlón tengernyi van. Kedvedre válogathatsz közülük akár családdal, akár csak a pároddal akarsz jönni, vagy csak simán egyedül akarod jól érezni Magad. De mégis hogyan válassz a sokféle szállásból? Csak az ár alapján? Hogy mit mondanak róla? Hogy hol van? Hogy mekkora? Kicsit mindegyik alapján – de a szempontok igazán csak Tőled függnek.

 

 

Kiadó apartman Hajdúszoboszlón – tudod, mi az?

 

Kezdjük ott, hogy mi az, hogy apartman?

 

Az apartman eredetileg francia szó. Azt jelenti: gazdagon felszerelt lakosztály.

 

És valóban: az apartman egy jól felszerelt lakóegység, amelyben általában két helyiség van. Az apartman alapjáraton is fel van szerelve külön fürdővel, WC-vel, konyhával, többnyire terasszal vagy erkéllyel is. Vagyis ha valahol apartmannak neveznek egy szállást, és még sincsenek meg benne ezek a helyiségek és az ehhez szükséges felszereltség, akkor onnan menekülj!

 

A konyha nem véletlenül része az apartmannak. Ha ugyanis ilyen szállást foglalsz, akkor az étkezésedről általában Magadnak kell gondoskodnod, mert az nincsen benne a szállás árában.

 

Kiadó apartman Hajdúszoboszlón

Kiadó apartman Hajdúszoboszlón

Kiadó apartman Hajdúszoboszlón – hányféle is van?

 

A kiadó apartman Hajdúszoboszlón szinte mind megfelel ezeknek a feltételeknek. Ami a különbséget jelenti közöttük, azok alapvetően a kényelmi szolgáltatások, a felszereltség.

 

Például nagyon nem mindegy, hogy ha babával utazol, akkor az apartman konyhája fel van-e  a baba ételének megfőzéséhez-megmelegítéséhez szükséges kicsi edényekkel, vagy éppen etetőszékkel. De említhetem azt is, hogy ha már az idősebb korosztály tagjaként szeretnél egy kiadó apartmanban Hajdúszoboszlón pihenni, akkor kényelmes ágy legyen a hálóban, esetleg gyógymatraccal.

 

Már ebből a pár példából is látható, hogy széles skálán mozog, hogy egy kiadó apartman Hajdúszoboszlón mi mindent nyújthat, milyen színvonalat képvisel – minőségben és árban is. Vagyis ha az igényeid alapján kezdesz el keresgélni, akkor biztosan meg is találod azt, amire vágysz – és ami a pénztárcádnak is megfelel.

 

Kiadó apartman Hajdúszoboszlón – melyiket kinek?

 

Vegyük példának okáért az Ilona apartmanokat!

 

Nem véletlenül van kiadó apartman Hajdúszoboszlón két apartmanházunkban is. Egész egyszerűen azért, mert így a különböző igényekkel érkező vendégeinket pont olyan felszereltségű szobákkal tudjuk kiszolgálni, amilyet ők keresnek.

 

Az Ilona apartman I-ben nyáron elsősorban a babával utazókat, a családokat, ősszel, télen pedig a gyógyüdülésre érkezőket várjuk. Azért pont itt, mert az Ilona apartman I. lényegében karnyújtásnyira van a fürdőtől. Ez pedig a babával, kisgyerekekkel érkezőknek, illetve gyógyüdülésekre érkező, jellemzően idősebb korosztálynak nagyon nem mindegy.

 

A kiadó apartmanok közül Hajdúszoboszlón azzal emelkedik ki az Ilona apartman I., hogy gyakorlatilag szállodai színvonalat találsz benne – egy apartman áráért. Mert a felszereltség minden elképzelhető igényt kielégít. (Ha netán valamit mégsem találnál meg benne, azt megszerezzük.)

 

Így a babás apartmanokban a baba étkeztetéséhez, tisztálkodásához mindent megtalálsz: az edénykék, a mikrohullámú sütő, az etetőszék, a bili, a babafürdőkád, a fellépő zsámoly, a járóka, az utazóágy és a gyakoribb mosás miatt szükséges szárító is a felszereltség része. A családoknak kétszobás, szuperior apartmanjainkat kínáljuk – 80(!) négyzetméter, ahol a gyerekeknek külön szobájuk van, így Ti az apartmanban is megőrizhetitek az intimszférátokat. A gyógyüdülés pedig nem lenne teljes, ha a sajgó tagjaitokat nem gyógymatracon és kényelmes, tágas ágyban tudnátok kinyújtóztatni. Mindehhez ha kéritek, a szomszédos étteremben félpanziós ellátást is biztosítunk.

 

Kiadó apartman Hajdúszoboszlón – pároknak is van ám itt valami!

 

Kiadó apartman Hajdúszoboszló más részén is van – az Ilona apartman II-be pedig a párokat várjuk szeretettel.

 

Miért éppen őket? Mert az Ilona apartman II csendes, nyugodt környéken fekszik, távolabb a fürdő nyüzsgésétől – ideális helyen a romantikus elvonulásokhoz. Az apartmanok meghittek, igazi „kuckók”, ahová nyugodtan el tudtok vonulni kettesben. A felszereltség is ennek megfelelő: kényelmes franciaágy, konyha, zuhanyzós fürdő.

 

És ez még nem minden – mert csak az Ilona apartman II-ben még ajándékot is adunk.

 

Megtaláltad, melyik a Neked való kiadó apartman Hajdúszoboszlón? Akkor ne habozz, foglald le most!

 

Hasznos volt? Oszd meg kérlek! Köszönöm szépen!

További cikkek