info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

Debreceni programok – második kör

A debreceni programok kihagyhatatlan része a Kerekerdő Élménypark.
Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2017.jún.28

Ha olvastad az előző írásomat a debreceni programok garmadájáról, akkor most nem csodálkozol rajta, hogy újra ez a téma. Egyszerűen olyan sok a látnivaló, a program, hogy lehetetlen egyetlen blogbejegyzésbe belezsúfolni minden fontosat. Ha pedig rendszeresen olvasol, akkor tudod, hogy már Hajdúszoboszló programlehetőségeiről is két bejegyzést írtam, mert nálunk is olyan sok minden van vagy lesz – ezért szerintem Debrecen is megérdemli a duplázást.

 

 

Debreceni programok – ami a múltkor kimaradt

 

Hát, az nem kevés. Ezen nincs is semmi csodálni való, hiszen Debrecen méltó ahhoz a „ragjához”, hogy az ország második legnépesebb (és a harmadik legnagyobb területű) városa – így nívós programokkal is szolgálja ki az itt lakókat és az ide látogatókat egyaránt.

 

Az előző alkalommal a debreceni programok színes palettájáról elsősorban a történelmi és építészeti nevezetességeket vettük sorra. Most inkább a családosoknak, a gyerekekkel érkezőknek kedvezek.

 

Debreceni programok – ha nem annyira a kultúra és a történelem köt le

 

Már az előző írásomban is megemlítettem a debreceni Nagyerdőn tett sétát, ami szintén nem kifejezetten kulturális vagy történelmi vonatkozású debreceni program, és gyerekkel is jó mulatság. Most azonban még több ilyet mutatok – így egy napra egészen biztosan tudtok Magatoknak olyan programot összeállítani, ami az egész családnak kedvére való.

 

Nagyerdei Kultúrpark

 

Ha már úgyis a Nagyerdővel kezdtem, akkor maradjunk is itt egy kicsit. A debreceni Nagyerdő ugyanis nemcsak sétát, jó levegőt és különleges növény- és állatvilágot kínál, hanem szórakozási lehetőséget is a Kultúrparkban. Nézz szét az Állatkertben, aztán pedig érezd jól Magad a Vidámparkban – merthogy itt az is van. (Mondtam, hogy most elsősorban a gyerekeseknek kedvezek, ugye?)

 

Agóra Tudományos Élményközpont

 

A debreceni programok a közelben folytatódnak, hiszen a Nagyerdő az egyetemi városrész mellett van, az Agóra Tudományos Élményközpont pedig a Debreceni Egyetem Botanikus Kertjében. Kicsit olyan, mint a Csodák Palotája: a tudományos ismereteket észrevétlenül, játékosan és élményszerűen sajátíthatják el a gyerekek a központban.

 

Kerekerdő Élménypark

 

Ha szívesen belépnél a mesék birodalmába, akkor a Kerekerdő Élményparknak első számú helye van a debreceni programok listáján! Képzelj el egy mesésen gyönyörű környezetben fekvő tematikus parkot, ahol a különböző mesék jelenetei elevenednek meg. A Piroska és a farkastól kezdve Flinstone-ékig minden. Földön és vízen. Mindezt olyan játékokkal fűszerezve, amelyek fejlesztik a gyerekek fizikai, szellemi és kreatív képességeit.

 

A debreceni programok kihagyhatatlan része a Kerekerdő Élménypark.

fotó: hajduszoboszlo.hu - köszönet a képért!

 

Nagyerdei Víztorony

 

A debreceni programok között már láthattad, hogy a Nagyerdő számos lehetőséget kínál. A flóra és fauna érdekességeitől kezdve az élményközpontig sok minden van itt. Most éppen a város egyik nevezetessége, a Víztorony van soron.

 

A Víztoronyban ugyanis nemcsak nézelődni tudsz, mint egy kilátóból. Van itt H2O kiállítás, mászófalak, sőt még mobilapplikáció segítségével (és kölcsönözhető tabletekkel) kivitelezhető „virtuális időutazás” is.

 

A debreceni programok szervezésénél ezt se felejtsd el!

 

Hogy szállás is kell. Ami jó. Mindnyájatoknak. Ahol pihentetőt tudtok aludni. Ami kényelmes. Ami jól felszerelt. Ahonnan rövid idő alatt minden lényeges programot, nevezetességet, lehetőséget elértek.

 

Mint amilyen az Ilona apartman I. és az Ilona apartman II. Bármelyik apartmanunk kiváló kiindulási bázisa lehet egy igazi, „tekergős” nyaralásnak is. Mert hidd el, egy jólesően fárasztó, átszórakozott, -kirándult nap után ide mindig jólesik majd hazatérni.

 

Érdekes volt számodra? Akkor oszd meg kérlek!

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló Aquapark árak 2024
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down