Hajdúszoboszló apartman

Szállás Hajdúszoboszlón – 5 + 1 hasznos tipp, hogy a legjobbat találd meg

Kényelem az idősebbeknek is jár

Szállás Hajdúszoboszlón annyi van, hogy győzz választani közülük. Ez nem is véletlen, a fürdő miatt a város idegenforgalma télen-nyáron meglehetősen sűrű. Szállásból pedig éppen azért van ennyiféle, hogy az idelátogató sokféle ember, család, baráti társaság mind megtalálja azt, ami neki a leginkább megfelel. Ez mind szép és jó – de melyik felel meg Neked a leginkább? Segítek eligazodni a bőség zavarában.

 

 

Szállás Hajdúszoboszlón – vágjunk egy kis rendet!

 

Nem is olyan régen írtam róla, hogy ha a szállás Hajdúszoboszlón éppen aktuális probléma Nálatok, akkor mire figyelj, amikor lefoglalod, megrendeled a szállást.

 

Ez most is igaz lesz, amikor azt próbálod eldönteni, hogy melyik helyen éreznétek a legjobban Magatokat itt tartózkodásotok alatt. Viszont kiegészül még egy pár szemponttal, amit ajánlatos megfontolnod még a megrendelés előtt, amikor kiválasztod a szállást:

 

 1. hányan vagytok? – hány fős szállás kell? Elég lesz egy hotelszoba, vagy inkább apartman, esetleg egy egész házat kell lefoglalnotok?
 2. szeparált férőhelyek kellenek-e? – vannak olyan szülők, akiknek természetes, hogy a babájukkal, kisebb-nagyobb gyermekeikkel egy légtérben alszanak. Mások viszont szeretik nyaralás alatt is megtartani az intimszférájukat, és külön szobában pihenni a gyerekektől.
 3. milyen típusú nyaralást terveztek? 1 – ha inkább önellátóak lennétek, akkor olyan szállás kell Nektek, ahol kompletten felszerelt konyhát találtok. Ha csak időnként meg kell melegíteni a gyereknek a kakaót, vagy egy teát innátok, akkor elég egy teakonyhás szállás is. Ha pedig teljes ellátásra vágytok, vagy el akartok járni, mert az is a szórakozás része, akkor szóba jöhet a hotel vagy a panzió is.
 4. milyen típusú nyaralást terveztek? 2 – ha aktívabbat, akkor lehet, hogy jó, ha a szálláson van wellness részleg is, de legalábbis meglehetősen közel van strandhoz. Ha inkább pihentetőt, akkor jobb, ha egy szép, nyugodt, csendes helyen fekvő szállást foglaltok le.
 5. babával jöttök, de nem akarjátok felpakolni az egész házat, hogy a babának mindene meglegyen? – null problemo, a bababarát szállás Hajdúszoboszlón sem újdonság már.

 

+1. mennyit tudtok rászánni? – mert természetesen a szállás kategóriabesorolásától (tehát hogy superior hotelről vagy egy vendégház egy szobájáról beszélünk-e), illetve az ezzel járó felszereltség, esetleges pluszszolgáltatások szintjétől függően elég széles a választék. (Itt érdemes figyelni pl. az akciókat és a kedvezményeket is!)

 

Szállás Hajdúszoboszlón? Nem probléma, akármilyet is keresel!

fotó: saját – szobabelső az Ilona apartmanból

 

Szállás Hajdúszoboszlón – miből választhatsz?

 

És akkor most jöjjön a lényeg: megmutatom, hogy mi mindenből válogathatsz, ha a szállás Hajdúszoboszlón egy kellemes, de megoldásra váró problémád éppen. 🙂

 

Szállás Hajdúszoboszlón – vendégszoba

 

Ez a legegyszerűbb szállás: csak egy szoba, ahol lepakolhatod a holmidat, és alhatsz. Esetleg tévézhetsz. Sok vendégház üzemel így. A szobák szépek, igényesek, kényelmesek is – és megfelelően olcsók.

 

Azoknak ajánlott, akik árban kedvező szálláslehetőséget keresnek, de nem tervezik, hogy sok időt töltenének üdülésük alatt a szálláson.

 

Szállás Hajdúszoboszlón – házak

 

Csak így, egyszerűen. Házak. Merthogy ebben az esetben nemcsak a ház egy részét veheted ki, hanem akár az egészet is.

 

Jellemzően van bennük konyha, tehát önellátásra is be lehet itt rendezkedni.

 

Akkor érdemes ebben a verzióban gondolkodnod, ha nagyobb társasággal, a tágabb családdal jöttök, és olyan sokan vagytok, hogy meg tudtok tölteni „gazdaságosan” egy 10-12 főre berendezett házat.

 

Szállás Hajdúszoboszlón – panziók

 

A panziók is lehetnek jó megoldások, ha olyan helyre szeretnél menni, ahol (félpanziós, teljes panziós, vagy csak reggelis) ellátást kapsz.

 

Kis kiegészítés az ellátásokról, mert néhányan keverik:

 

 • szállás reggelivel – ekkor a szállásért olyan árat fizetsz, amiben benne van a reggeli is, de egyéb ellátás nincs.
 • félpanzió – a szobaár tartalmazza a reggelit és egy főétkezést (ez szállásonként változhat, hogy az ebéd, vagy a vacsora, de általában büfé jellegű étkezést jelent)
 • teljes panzió – a szobaár minden étkezést tartalmaz, amelyek jellemzően mind büféasztalos megoldásúak.

 

Szállás Hajdúszoboszlón – szállodák

 

Ezekből is többféle közül választhatsz – a csillagok számától függően. A csillagok mindig az ellátás minőségét jelzik, ami bizony az árban is visszaköszön.

 

Külön érdemes megnézni, hogy a hotel a csillagokon kívül milyen egyéb szót hordoz a nevében. A Spa például fürdőszolgáltatásokat, a Wellness kényelmi-egészségi szolgáltatásokat, a Superior pedig magasabb minőségi szolgáltatási tartalmat jelöl.

 

Szállás Hajdúszoboszlón – megvan?

 

Ha már megvan az elképzelés, hogy olyan szállást kerestek, amely

 

 • kényelmes
 • pihentető
 • jól felszerelt
 • családdal is, de akár társasággal is érkezhettek
 • tudtok főzni is, mert van benne konyha
 • a gyerekkel együtt, de akár szeparáltan is tudtok benne lakni
 • mindezt kedvező áron
 • ráadásul a strandhoz közel,

 

akkor már ne is keress tovább, mert akár az Ilona apartman I-ben, akár az Ilona apartman II-ben szívesen látunk.

 

Fotó: saját

További cikkek