Hajdúszoboszló apartman

Pótnyaralás szeptemberben – gyógyüdülés extrákkal

Pótnyaralás szeptemberben

Pótnyaralás szeptemberben, mert a nyárba nem fért bele, hogy szabadságra menj? Pedig milyen jó lenne elmerülni a jó meleg gyógyvízben! Ennek részünkről semmi akadálya: az idő már hűvösebb, így a termálvízben is jobban esik lubickolni, az idő még mindig szép, és a szállás is szuper. Most pedig extrákat is kapsz hozzá.

 

 

Pótnyaralás szeptemberben – Hajdúszoboszlón, ahol egész évben szezon van!

 

Bár a nyaralást – mint a neve is mutatja –, aki csak teheti, nyárra időzíti, előfordul, hogy néhányan csak ősszel jutnak hozzá a jól megérdemelt pihenéshez. De hová lehet menni ősszel? Különösen akkor, ha nemcsak a fáradalmakat akarod kipihenni, hanem az egészségedért is akarsz valamit tenni?

 

Kézenfekvő a megoldás: gyere Hajdúszoboszlóra! Az év teljes hosszában szezon van, hiszen a nagy meleg elmúltával még mindig ott az uszoda, a fedett fürdő – na és persze a gyógyfürdő is. Ha pedig kifejezetten az egészségedet szeretnéd visszanyerni, akkor nemcsak a termálvíz, hanem a különféle gyógykezelések is Téged várnak.

 

És még néhány egyéb dolog is ezen kívül. Csak hogy biztosan emlékezetes maradjon a hajdúszoboszlói gyógyüdülésed. 🙂

 

Pótnyaralás szeptemberben – mit nyújt ehhez Hajdúszoboszló?

 

Először is egy kis nyugit. A főszezon lezárultával – elsősorban az iskolai szünet végével – jóval kevesebb lesz a vendég a városban, kisebb a nyüzsgés. Ha tehát nyugodt körülményeket szeretnél a gyógyüdülésedhez, akkor azt szeptemberben már biztosan megtalálod.

 

Aztán itt van természetesen a gyógyfürdő. Akármilyen problémád is van, szinte mindenre jó a hajdúszoboszlói gyógyvíz. Hogy teljesen biztosra menj az egészséged dolgában, nemcsak a gyógyító termálvizet találod meg itt, hanem sok és sokféle gyógykezelést is. A gyógytornától a tangentoros kezelésen át a súlyfüdőn és az iszappakoláson keresztül a masszázskezelésekig sok mindent találsz itt, amivel ellazíthatod fáradt, esetleg fájó tagjaidat.

 

Amit még Hajdúszoboszló nyújtani tud, az lényegében saját maga. A város ugyanis sok látnivalóval is vár, ahol minden kíváncsiságodat kielégítheted a érdekel a történelem, a néprajz és a népművészet, valamint a művészetek.

 

És akkor még a szórakozóhelyekről, éttermekről, cukrászdákról nem is beszéltem! Pedig ha egy kicsit kutatsz az étlapon, megkérdezed a felszolgálót, biztosan tud ajánlani Neked és a párodnak valamilyen helyi különlegességet is. Így még egy finom gasztronómiai túrával is egybekötheted a pihenésedet.

 

Pótnyaralás szeptemberben – a szállás is fontos!

 

Ha a nyaralásod, legyen az nyári, vagy pótnyaralás, már megérkezéskor rosszul indul a szállás miatt, az kész katasztrófa. Ezt garantáltan elkerülheted, ha az Ilona apartman I.-ben foglalod le a lakrészedet a szeptemberi gyógyüdüléshez!

 

Miért merem ezt állítani?

 

  • Nézd meg a Facebook-oldalunkon a vendégértékeléseket! Önmagukért fognak beszélni. 🙂
  • Már a foglalás előtt pontosan tudni fogod, hová érkezel, hogy néz ki a szállás, mert az Ilona apartman I.-ben már egy 3D-s virtuális bejáráson otthon is körbe nézhetsz. Így pontosan tudni fogod, hogy mit kapsz, ha itt szállsz meg. (Csak egy kis türelem kell hozzá, amíg a program minden részletet betölt. Aztán keresztül-kasul járhatsz az apartmanban!)
  • Már a foglalás előtt tudni fogod, mi mindent kell Magaddal hoznod – mert itt leírtam, hogy az apartmanok mi mindennel vannak felszerelve. Már most elmondom: nem sok mindent. 🙂  (Az biztos, hogy gyógymatracot már nem kell hoznod, mert az itt már van.)
  • Már a foglalás előtt elmondhatod, milyen különleges igényeid, kívánságaid vannak – mert én ezt a foglalás utáni telefonbeszélgetésben mindig meghallgatom. Arra, amit itt megbeszélünk, 100% garanciát is vállalok, hogy úgy is lesz!
  • Mert nálunk alapszolgáltatás, hogy ha vonattal érkezel, akkor már érkezéskor kint várunk a vasútállomáson, és autóval hozunk el Téged, a párod és a csomagjaitokat is egészen az apartmanig.

 

Pótnyaralás szeptemberben – extra az Ilona apartman I.-ben

 

És ha mindez, valamint az apartman igényes felszereltsége nem lenne elég, akkor itt az extraszolgáltatás, amivel valóban szállodai színvonalú kiszolgálást kapsz egy apartman áráért:

 

félpanziós ellátást minden olyan gyógyüdüléses foglalásra, amelyet szeptember 17. utáni érkezéssel foglalsz le!

 

A pár lépésnyire lévő vendéglőben kapsz minden reggel bőséges, kontinentális reggelit és minden este finom, meleg vacsorát.

 

Kedvet kaptál? Gyere el, várunk szeretettel! A helyedet pedig itt biztosítsd be már most! ›››

 

Fotó: saját

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

További cikkek