Hajdúszoboszló apartman

Apartmanház Hajdúszoboszlón, amit drónvideón is megnézhetsz

Apartmanház Hajdúszoboszlón - drónnal videózva

Apartmanház Hajdúszoboszlón is sok van. Még válogatni is lehet közülük. Pénztárca és igény függvényében választhatsz kissebbet, nagyobbat, egyszerűbbet, jól felszereltet, strandhoz közelit, vagy éppen csendesebb helyen fekvőt, minősített négykoronásat vagy csak fényképes bemutatókra hagyatkozót. Mi azonban szeretnénk, ha biztosra mennél, és nem érnének kellemetlen meglepetések, amikor megérkezel a szállásodra. Ezért készítettünk egy drónvideót.

 

 

Apartmanház Hajdúszoboszlón – megmutatjuk, miben más

 

Ha már egy ideje barátkozol a blogomon keresztül az Ilona apartmanházzal, akkor tudod, hogy mindig igyekszünk kitalálni valami mást. Olyat, ami megmutatja, hogy mit tudunk Neked nyújtani, ha nálunk szállsz meg. Olyat, ami szép emlékké teszi az üdülésedet Hajdúszoboszlón.

 

És nemcsak azt mutatjuk meg, hogy miben más ez az apartmanház Hajdúszoboszlón. Hanem ahogyan megmutatjuk, az is más. Ezért készítettünk – Magyarországon elsőként – már egy 3D-s filmet is apartmanunkról. 

 

Most pedig itt a drónvideónk, ami az Ilona Apartman I-et mutatja be. Közelről és távolról. Mindenféle nézetben. Azért, hogy minden szemszögből pontosan lásd, hová is érkezel.

 

Apartmanház Hajdúszoboszlón - drónnal videózva

fotó: pixabay.com

 

Apartmanház Hajdúszoboszlón – amiről pontosan tudod, milyen, hol van, és mivel vár

 

Azt már tudod, hogy nálunk az adott szó pénzt ér – vagyis amit mondunk Neked telefonon, arra 100% elégedettségi és pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

 

Mi ezzel azonban nem érjük be. Azt szeretnénk, ha teljesen biztos lehetnél abban, hogy ha minket választasz, akkor azt kapod, amit szeretnél. Ezért láthatod a drónvideón azt, hogy ez az apartmanház Hajdúszoboszlón sem egy tucatszállás:

 

  • pontosan megmutatjuk, milyen környezetben fekszik apartmanházunk (elárulom, klassz helyen! 🙂 )
  • szemben vagyunk a stranddal – gyakorlatilag kilépsz az apartmanház udvaráról, átmész a zebrán az út másik oldalára, és már ott is vagy
  • 5 önálló, teljes értékű lakásunk van itt –  nem kell a tömegszállások zajától tartanod
  • udvarunk rendezett – és nemcsak látványra szép, hanem zárt helyen tudsz parkolni az autóddal
  • választhatsz, hogy emeleti vagy földszinti lakást kérsz – de bármelyiket is, mindegyikben kényelmes, gyógymatracokkal felszerelt ágyak, és jól felszerelt helyiségek várnak.

 

Itt meg is tudod nézni:

 

Hajdúszoboszlói Gyönyörű Szálláshely – Ilona Apartman Hajdúszoboszló

 

Fotó: pixabay.com/AzureEyes

További cikkek