info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

Eszem-iszom-dínom-dánom – Hajdúszoboszlói Grillétel- és Sörfesztivál

A Hajdúszoboszlói Grillétel- És Sörfesztivál megmutatja, milyen is a népmesei három napos dínom-dánom!
Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2018.máj.15

A Hajdúszoboszlói Grillétel- és Sörfesztivál is egyike azoknak a szoboszlói gasztrorendezvényeknek, amelyeket már hagyomány megrendezni a városban. És lassan ott tartunk, hogy a vendégeink részéről hagyomány lesz eljönni is. Miért olyan jó buli ez? Elmondom. Aztán pedig gyere el, és tapasztald meg – ízleld, szagold, hallgasd, táncolj, érezd!

 

 

A Hajdúszoboszlói Grillétel- és Sörfesztivál és a bumeráng

 

Nem véletlen, hogy a Hajdúszoboszlói Grillétel- és Sörfesztivál évről évre egyre nagyobb tömegeket vonz. Már tavaly is szép számmal látogattak el ide az ország minden részéből.

 

Mi ennek az oka?

 

  • A finom ételek – egy grillfesztiválon az a minimálisan elvárható, hogy finom ételekkel várják az ide látogatókat. Képzeld el a frissen sülő, a parázs felett sercegő, füstös illatú húsok illatát! Ugye, hogy összefutott a nyál a szádban... Ha nemcsak elképzelni szeretnéd, hanem valóban érezni, akkor itt a helyed a Hajdúszoboszlói Grillétel- és Sörfesztiválon!
  • A hideg sör – egy sörfesztiválon ez is alapfelszereltségnek számít. Arról nem is beszélve, hogy csakúgy, mint a grillételek esetében, a söröknél is igazi különlegességekkel, például kézművessörökkel találkozhatsz. Hunyd be a szemed, és érezd, ahogyan a finom grillebédet a melegben leöblítesz egy korsó hideg sörrel! Azt hiszem, ezt nem kell különösebben ragozni. 🙂
  • A jó programok – változatos, minden korosztályú és érdeklődésű ember számára szórakoztató programok várnak. A gasztronómiai előadásoktól a népzenén át a mazsorett csoporton keresztül a popkoncertig és az utcabálig mindenki talál itt a számára érdekes programot.
  • Három napig dínom-dánom – ha akarod tudni, milyen lehetett a népmesékben a három napig tartó lakodalom, eszem-iszom-dínom-dánom, akkor feltétlenül keresd fel a Hajdúszoboszlói Grillétel- és Sörfesztivált! Enni, inni, mulatni napokon át – ezt itt mind megteheted.
  • Ha nem akarom, nem fesztiválozok – hidd el, van, akinek ez is vonzó. Aki nem szereti a fesztiválokat, csak alkalmilag nézne be és enne egy jót, annak még mindig ott a város többi látnivalója, no meg a strand, gyógyfürdő, élményfürdő és csúszdapark.

 

Extra: az idei Hajdúszoboszlói Grillétel- és Sörfesztivál a pünkösdi hosszú hétvégére esik, vagyis sok kifejezetten a pünkösdi hagyományt felelevenítő programot is találni fogsz a kínálatban.

 

Hajdúszoboszlói Grillétel- és Sörfesztivál – ezt kapod!

 

A Hajdúszoboszlói Grillétel- És Sörfesztivál megmutatja, milyen is a népmesei három napos dínom-dánom!

A Hajdúszoboszlói Grillétel- És Sörfesztivál megmutatja, milyen is a népmesei három napos dínom-dánom!

 

Ha már annyit emlegettem a programokat, akkor lássuk, mi mindennel várunk ezen a hétvégén!

 

A buli már május 18-án pénteken délután 13.00-tól beindul. Erről a Best FM gondoskodik zenével, tudósításokkal, riportokkal, bejelentkezésekkel és fesztiválkörképpel. Az ünnepélyes megnyitó után fél öttől már lehet is kóstolgatni a finom, szaftos grillsülteket, és lehet azokat öblögetni a jégbe hűtött sörökkel. A jó evéshez a Bihari Banda szolgáltatja a zenét.

 

Ahogyan ráfordulunk az estére, fél héttől a Charlie Cover Band és a P.A.S.O. élő koncertjeit hallgathatod, majd este 9-től a Moon Factory gondoskodik a hangulatról a Pünkösdi utcabálon.

 

Szombaton, május 19-én már délelőtt 10-től indul a mandula a Pünkösdi sokadalommal, és a XVII. Észak-alföldi regionális és határmelléki néptánctalálkozóval. Sokszínű népi hagyományok elevenednek meg itt, és ennek egyenes folytatása lesz 13.00 órától a Bakator zenekar népzenei műsora is.

 

Lesz itt még pódiumbeszélgetés a kézművessörökről, majd természetesen sörivó verseny is (hogy ne csak beszélgessünk a sörökről). Ezt követi a Jazz Five táncműsora, majd a Amirah HMS brazil show-ja. A The Sign élő koncertje után az éjszakába nyúló sörfutás következik. Látványos Afrika Show-t mutat be a Fever Dance Team táncosokkal és tűzzsonglőrökkel. Este 9-től Péterfy Bori és Love Band lesz az este sztárja. A koncertet éjjel fél 11-től egy Retro party-val vezetjük le.

 

Vasárnap, azaz május 20-án hagyunk időt arra is, hogy kipihenhesd az éjszaka és a mulatozás fáradalmait – ezért is indul a nap csak délelőtt 11-kor egy zenés ébresztővel, amit helyi zeneiskola rézfúvós együttese prezentál majd. Déltől a Törköly zenekar szolgáltatja a jó ebédhez a nótát, amit majd Sári Mariann zenés mozgásprogramja követ. Így lemozoghatod az ebédet is. 🙂

 

Fél 2-től a Garagulya Gólyalábas Komédiás Kompánia látványos előadása következik, majd a Bihari Banda dramatikus játékban eleveníti fel a pünkösdi király választásának szokását. Délután lesz még szó grillreceptekről, lesz Miki Mini Party az egész családnak, mazsorettgála is.

 

Az estét 7 órakor a The Scarlet élő koncertje nyitja, majd 8-kor minden kiderül: kiosztják a Fesztivál étele és a Fesztivál söre díjakat, valamint kisorsolják a tombolanyereményeket is. Este 9-kor a Gesarol élő koncertje zárja majd a fesztivált.

 

Hajdúszoboszlói Grillétel- és Sörfesztivál – hogy lehet ezt három napig bírni?

 

Csak úgy, ha közben néha pihensz is, de leginkább pihentetőt alszol.

 

Erre pedig nincs is jobb lehetőség, minthogy az Ilona apartmanok valamelyikében szállj meg.

 

Miért jó az Ilona apartmanban megszállni?

 

  1. Mert a fesztivál a Szent István parkban lesz – alig pár lépésre az Ilona apartmantól. Vagyis minden ott lesz egymástól egy karnyújtásnyira: a fesztivál, a szállás és a strand is.
  2. Mert itt minden megvan – szó szerint értsd, hogy ide csak a személyes holmidat kell elhoznod, mert minden más az apartman alapfelszereltségének része.
  3. Mert itt olyan színvonallal várunk, amit sehol máshol nem garantálnak a városban – és ezt is értsd szó szerint! Az Ilona apartman az egyetlen olyan apartmanszállás ugyanis Hajdúszoboszlón, amely négy koronás minősítést kapott a Magánszállásadók Országos Szövetsége szigorú minősítési folyamatában.

+1. És mert mi imádjuk a vendégeinket!

 

Töltsd el nálunk a pünkösdöt, érezd jól Magad, és foglalj Magadnak egy szuper szállást itt! ›››

 

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló Aquapark árak 2024
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down