info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

Ha tél, akkor nyugdíjas üdülés és gyógykúra, no meg Hajdúszoboszló!

szállás Hajdúszoboszló
Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2023.jan.27

Közismert, hogy a nyugdíjas üdülés és gyógykúra kettőse összeforrt Hajdúszoboszló nevével az évtizedek alatt. Az idősebb generáció pedig szereti a békét, a csendet és a harmóniát, ugyanakkor a jó társaságot és a vidám hangulatot is, amit városunkban mind megtalál, főképp télen.

Téli depresszió ellen nyugdíjas üdülés Hajdúszoboszlón

Rövidek a nappalok, hideg van és a világ eseményei is beárnyékolják a mindennapokat. Tapasztalhatja magán szinte mindenki egy kicsit ilyenkor a melankólia jeleit. Hogy befele forduljunk és a gyógyulásra, regenerációnkra összpontosítsunk, a nyugdíjasbarát Hajdúszoboszlónál jobbat keresve sem találni. Ideális hely a téli depresszió leküzdésére is!

A blogunkban rengeteg információt, ötletet olvashattok városunkról és a környékről, hiszen a téli depresszió legyőzésére számos praktika létezik. A leggyakoribb tanácsok a szakértők részéről, hogy végezzünk valamilyen aktív tevekénységet, helyezzünk hangsúlyt a helyes táplálkozásra és vegyünk részt különböző eseményeken.

Nincs is erre ideálisabb megoldás, mint egy kellemes gyógykúra és nyugdíjas üdülés Hajdúszoboszlón, ahol a különböző tevékenységeknek és időtöltési lehetőségeknek szinte határtalanok. Vonzóak a méltán híres gyógyfürdő és szolgáltatásai, valamint kisvárosunk kulturális adottságai is garantált feltöltődést biztosítanak.

Mit csinálj egy nyugdíjas üdülés alatt ilyenkor?

Mivel Hajdúszoboszló kedvelt gyógyüdülőhely a nyugdíjasok körében, így könnyen megismerkedhetsz hasonló érdeklődésű emberekkel korosztályodból, akikkel akár a gyógyfürdő falain kívül is szervezhettek közös programokat. Ki mondta, hogy nyugdíjas párokként nem lelhettek új barátokra?

A megújult Szent István park apartmanházunkkal szemben a szintén újjászületett Mátyás király sétánnyal kitűnő egy reggeli vagy délutáni sétához. Az időjárási viszonyoktól függetlenül egyszerűen elengedhetetlen egy kis napi séta. Ne felejts el rétegen öltözni és a legjobb egy kényelmes, csúszásmentes lábbelit venni!

A gyógyvíz és egy gyógykúra segíti a relaxációt, a regenerálódást és a revitalizációt. A hajdúszoboszlói HUNGAROSPA korszerű fürdőkomplexuma kiváló minőségű szolgáltatásokkal vár, számtalan betegségre és panaszra gyógyír. Ha már jártál itt, tudod, ha még nem, itt az idő, hogy megtapasztald!

Akik kulturális felüdülésre is vágynak a termálvíz jótékony hatása mellett, számos lehetőség közül válaszhatnak. Az Erődfal és sarokbástya; a város legértékesebb műemlék együttese, a református templom; a millennium évében felavatott Harangház – ezeket feltétlenül keresd fel személyesen is!

Kedvezményes nyugdíjas gyógyüdülés Hajdúszoboszlón

Érzed, hogy jót tenne neked, egy pár nap pároddal megtapasztalni a gyógykúra előnyeit és a téli-tavaszi elvonulást? Mi tárt kapukkal várunk benneteket, az Ilona Apartman Hajdúszoboszlón tökéletesen nyugdíjasbarát szálláshely! Apartmanunktól mindössze néhány lépés a gyógyfürdő bejárata, könnyen eléritek nap mint nap.

A nyugdíjasbarát téli-tavaszi csomagajánlatunk 2023. január 2 – április 29. között foglalható, amelynek részeként még OEP által támogatott gyógykúra is igénybe vehető a fürdőben, hogy a testi-lelki egyensúly helyreálljon. Ajánlatunk mindemellett félpanziós ellátást biztosít nektek a szomszédos étteremben.

A kisgyermekes családok kevésbé látogatják ilyenkor Hajdúszoboszlót, a háborítatlan pihenés így mondhatjuk, garantált. Ha mégis többgenerációs téli üdüléseben gondolkoztok, az sem gond! Amíg a gyógykúra, a gyógyvíz jótékony hatásait élvezitek, a fiatalok várost nézhetnek, vagy az AquaPalace-t élvezhetik, az estéket pedig nálunk meghitten együtt tölthetitek.

Mi várunk szeretettel Hajdúszoboszlón! Élvezd apartmanunk kényelmét, a gyógyvíz regeneráló erejét és városunk különleges hangulatát télen is!

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló Aquapark árak 2024
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down