info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

Hajdúszoboszló nyári programok és élmények 2022

A Szoboszlói Folkhétvége minden évben sokakat vonz.
Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2022.jún.28

Színvonalas és ezerszínű a Hajdúszoboszló nyári programok kínálata, bármelyik hónapban is érkezzetek, unatkozni senki sem fog az itt eltöltött napok alatt! Idén nyáron irány Hajdúszoboszló!

Ha nyár, akkor Szoboszlói Nyár 2022-ben is!

Június közepén, ahogy kicsengetnek az iskolákban és elballagnak a diákok, végérvényesen beköszönt a nyár. Egy nyár pedig a vidámság, a pezsgő hangulat és önfeledt szórakozás nélkül nem lenne az igazi, főleg egy olyan fürdővárosban, mint Hajdúszoboszló.

A Szoboszlói Nyár 2022-ben is számos helyszínen megannyi fesztivállal, koncerttel és tematikus programokkal várja a látogatókat és a helyieket egyaránt. Július és augusztus hónap során egymást érik a színvonalas rendezvények, így, ha a forró napok vizes élményei után jöhet egy kis szórakozás, akkor idén itt a helyed Hajdúszoboszlón!

Élményekkel töltődve, Hajdúszoboszló nyári programok

A nyári hónapok közül a július szinte minden napra tartogat valami fantasztikus programot, hétvégeken pedig fesztiválok és tematikus rendezvények egész sora közül választhatsz. Senki nem marad élmények nélkül, kicsik és nagyok, hölgyek és urak egyaránt megtalálhatják a nekik izgalmas lehetőséget a feltöltődésre, kikapcsolódásra.

A Szoboszlói Nyár 2022 programsorozat keretében péntek-szombat esténként olyan neves előadók koncertjein oldódhatsz fel, mint a Neoton Família vagy Tóth Vera. Egy hétvégére körbe lengi a várost a népzene, a népművészet esszenciája; egyik kiemelkedő műsora a Csík zenekar koncertje. A „Kézművesek utcája” az Ilona Apartman I. házunkkal szemközti Szent István parkban kerül megrendezésre, így ezt kifejezetten ajánljuk vendégeink figyelmébe.

A Szoboszlói Folkhétvége után érdemes a négy évtizedes múltra visszatekintő Kösely Kupa lovas rendezvényre a repülőtérre ellátogatni. Ez a régió egyik legszínvonalasabb lovasversenye, ahol a lovasbemutatók mellett koncertek, táncház és kirakodó vásár is csábít.

Ha pedig már a hajdúszoboszlói repülőtérnél tartunk, idén hosszú idő után újra megrendezésre kerül az AEROfest repülőnap, vagyis inkább hétvége, amelyen légibemutatókkal és egyéb szórakoztató programokkal várnak, sőt, még sétarepülésre is lehetőség nyílik.

A júliust búcsúztasd a Hungarospa születésnapjával! Július 30-án egész nap fellépők és animációk sora várja a fürdőzőket a 95. születésnapját ünneplő komplexumban, majd a „Strandok éjszakája” keretében élmények és romantikus hangulat teszi felejthetetlenné a vizes élményeket.

Júliusi programajánlónk

A teljesség igénye nélkül hadd ajánljunk kiemelten figyelmetekbe néhány koncertet és programot!

július 2. Szécsi Pál Est – Mujahid Zoltán koncert
július 8. Neoton Família nagykoncert
július 9. Tóth Vera nagykoncert
július 16. Soltész 77 Jubileumi Turné – Soltész Rezső nagykoncert
július 15-17. AEROfest repülőnap
július 22-24. Szoboszlói Folkhétvége
július 29-31. Kösely Kupa
július 30. Hungarospa születésnap – Strandok éjszakája

Augusztusban is irány Hajdúszoboszló

A júliust egy fergeteges fürdőélménnyel zárjuk, de a hangulat csak fokozódik augusztusban, így remek választás ez a nyaraláshoz, irány Hajdúszoboszló! A hónap első hétvégéjén rögtön egy kis bugi a lábnak, ugyanis a Szoboszlói Dixieland Napok nagy népszerűségnek örvend, minden bizonnyal idén is varázslatos hangulatot biztosít.

Kedves Urak, Hölgyek és a család apraja-nagyja! Nemtől és korosztálytól függetlenül vár mindannyiótokat a hajdúszoboszlói sportrepülőtéren a XI. Hajdúszoboszlói Kamionos találkozó igazi fesztiválhangulatban és széleskörű családi programokkal. A hétvégét, ahol az országutak legerősebbjei és legnagyobbjai összegyűlnek, ne hagyjátok ki!

Államalapításunk ünnepét idén Hajdúszoboszlón ünneplitek? Örök emlék lesz garantáltan, amelyről augusztus 20-án este Pál István Szalonna és bandája gondoskodik. Ezt megelőző este pedig Máté Péter és Cserháti Zsuzsa emlékkoncerten nosztalgiázhatsz és járhatja át szívedet a melegség neves fellépőknek köszönhetően.

Augusztusi programajánlónk

Kiemelt koncert és programajánlónk augusztus hónapra, amelyeket érdemes átélni a nyáron Hajdúszoboszlón!

augusztus 4-6. Szoboszlói Dixieland Napok
augusztus 11-14. XI. Hajdúszoboszlói Kamionos találkozó
augusztus 19. Máté Péter – Cserháti Zsuzsa emlékkoncert
augusztus 20. Államalapítás ünnepe – Pál István Szalonna és bandája

Légy részese a Szoboszlói Nyár 2022-es programsorozat élményeinek! Itt a nyár, idén irány Hajdúszoboszló, és kezdd itt a szállásfoglalásnál!

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló Aquapark árak 2024
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down