Hajdúszoboszló

Pünkösdölj Hajdúszoboszlón!

Gasztrofesztivál

Akár egy pünkösdi királyság erejéig is, amely a néphagyomány szerint minimum egy hétig, de volt, hogy akár egy évig is eltartott. Persze kezdetnek most megteszi egy nálunk, az Ilona Apartmanban töltött hosszú hétvége is. Szeretett városom ugyanis megint kitesz magáért. Főleg most, hogy talán végre tényleg itt a jó idő.

Ha azt mondom grill és sör, tetszene? Mert a június 06-09-i hétvége bizony a szabadtűzön sült finomságokról és a hideg sörkülönlegességekről fog szólni. Az idei pünkösd a Hajdúszoboszlói Grillétel- és Sörfesztivál időszaka, tele finomabbnál finomabb ínyencfalatokkal és 3 napos programkavalkáddal.

Hajdúszoboszlói grillétel- és sörfesztivál 2019

Grillétel- és Sörfesztivál Hajdúszoboszló

 

Tűz, pünkösd, Hajdúszoboszló!

 

Ezen a fesztiválon igazi pünkösdi királynak és királynénak érezheted magad a pároddal, mivel lesz mulatság, jó hangulat, de még tűzzsonglőrök is!

A tűznek pünkösdkor különösen fontos szerepe van. Tudtad, hogy a pünkösd Jézus korában egy sínai ünnep volt? Isten jelenlétét, a kegyelem áradását ünnepelték ilyenkor, és Isten az embereknek a tűzben és a szélviharban nyilvánult meg. De például Keresztelő Szent János is azt jósolta, hogy Jézus Szentlélekkel és tűzzel fog keresztelni. A Lobbanáspont Tűzzsonglőr Csapat produkciója ebből az alkalomból pénteken és szombat este is 20:00 órától tekinthető majd meg.

Viszont a hétvégi ráhangolódás már szokás szerint csütörtökön megkezdődik a Főnix Mazsorett Gálával és egy HORVÁTH TAMÁS élőkoncerttel.

 

Gasztrofesztivál

Hajdúszoboszlói grilétel- és sörfesztivál

Kikapcsolódás az Ilona Apartmanban

 

Pénteken délelőtt rápihenhettek a vigadalomra, mert a rendezvénysorozat csak délután kezdődik el. Szerintem érdemes kihasználni majd ezt az „üresjáratot” egy bemelegítő gyógyfürdőre vagy akár igazi strandolásra is a Strandon. Ha azonban tényleg csak hűsölnétek, az Ilona Apartmanban erre is meglesz minden lehetőségetek: csend, nyugalom, virágok, félpanzió. Amit csak szeretnétek. Családi apartmanunk, az 5-ös erre tökéletesen alkalmas.

De ha pároddal kettesben érkeznél Hajdúszoboszlóra, akkor válaszd az Ilona Apartnab II. páros ajánlatát.

 

Délután így biztosan tele energiával vethetitek bele magatokat a hamisítatlan hajdúszoboszlói gasztroforgatagba, ahol a Dotto Fesztiváljáratot is kipróbálhatjátok.

 

 

Ízelítő a Hajdúszoboszlói Grillétel- és Sörfesztivál programkínálatából

 

Gasztrofesztivál Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszlói Grillétel- és Sörfesztivál 2019

Szokás szerint ismét annyira bőséges a programkínálat, hogy csak szemezgetnék belőle. A teljes programot itt tudod megnézni.

Péntek (június 7.)

 • Ünnepélyes megnyitó oldtimerrel, söröshordóval
 • A Lobbanáspont Tűzzsonglőr Csapat produkciója
 • SUGARLOAF élő koncert
 • Pünkösdi utcabál

Szombat (június 8.)

 • Sörivó verseny
 • Route 35 Country Band élő koncert
 • Charlie Cover Band élő koncert
 • PÉTER SZABÓ SZILVIA élő koncert

Vasárnap (június 9.)

 • Pünkösdi királyválasztás – dramatikus játék
 • Operett dalok és Musical részletek a Debreceni Csokonai Színház és a Trio Consort művészei előadásában
 • Fesztivál Étele, Fesztivál Söre díjátadó és tombolasorsolás

Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget! Ismerd meg a hajdúság remek ízeit, és az itteni emberek életét. Foglald le a szállásodat mihamarabb, hogy előkészíthessük az apartmanotokat.

További cikkek