info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

Farsangi lazítás az Ilona Apartmanban

Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2019.febr.13

Nem tudom, hallottál-e már a Kultúrházak éjjel-nappal országos kulturális programsorozatról. Természetesen Hajdúszoboszló is csatlakozott a 2019-es rendezvényhez, hiszen városunkban nem csak a gyógyfürdőzés, hanem a kulturális élet is központi szerepet játszik.

Legutóbbi blogbejegyzésemben említettem, hogy számos rendezvény várja már most is az idelátogatókat, és ez a közeljövőben még inkább így lesz. Szinte minden napra és minden korosztálynak jut valami érdekesség, látnivaló, program. Ezért kifejezetten nehéz volt kiválasztanom azt az egyet, amelyet ezen a héten szeretnék figyelmedbe ajánlani.

Családi farsangi mulatság

Tudom, hogy most minden a házasság hetéről és a Valentin napról szól. Ez így is van rendjén. Bár vallom, hogy szeretni minden nap kell, azért valóban jól tud esni egy különleges, meghitt nap a társunkkal. Ugyanakkor érdemes a romantikázást egy kis felhőtlen lazítással folytatni. Akár a családoddal együtt.

Bőven benne járunk ugyanis a farsangi időszakban, így tökéletes választás lehet február 17-én a hajdúszoboszlói Családi farsangi mulatság. Ahogy a rendezvény neve is sejteti, itt akár az egész család jelmezbe öltözhet. Ez kifejezetten vicces dolognak ígérkezik. Persze a jelmezverseny mellett más programokon is részt lehet venni, de számomra ez tűnik a legizgalmasabb eseménynek.

Kikapcsolódás az Ilona Apartmanban

Ha viszont továbbra is inkább a romantikus hangulatot élveznéd, gyere el hozzánk az Ilona Apartmanba. Itt garantáltan nyugalom vesz körül, és zavartalanul élvezheted az első tavaszközeli napokat. Lakásaink minden minőségi előírásnak megfelelnek, és nem csak praktikusan felszereltek, hanem rendelkeznek a négykoronás minősítéssel is. Ha pedig a pihenés ideje alatt a főzéssel sem szeretnél bajlódni, nyugodtan kérhetsz félpanziós ellátást is. (Érdemes megnézned most futó akcióinkat.)

Gyógyfürdőzés az apartmannal szemben

Szívből ajánlom még, hogy menj át a szemben lévő gyógyfürdőbe vagy akár az Aqua Palaceba is. Csak néhány lépést kell tenned azért, hogy megmártózz. Mindkét hely igazi kincs a testnek és a léleknek. A gyógyfürdőben számos gyógykúra közül választhatsz, az Aqua Palace Élményfürdőben pedig akár vissza is repülhetsz a római korba. A fürdő több medencéjében ugyanis az ókori kultúrák világa köszön vissza ránk. Érdemes megnézni és kipróbálni.

Bármelyik helyet is válaszd, az Ilona Apartmantól mindkettő csak pár lépés. Foglald le most a szállásod, hogy mindent előkészíthessünk neked.

Kattints ide: https://www.ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu/foglalas/

Szeretettel várunk.

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló Aquapark árak 2024
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down