×
Aranyos őszi hétvége Hajdúszoboszlón - szaunaszeánszokkal megkoronázva
Aranyos őszi hétvége Hajdúszoboszlón – a természet ajándéka minden nap bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Aranyos őszi hétvége Hajdúszoboszlón – a természet ajándéka minden nap

Aranyos őszi hétvége Hajdúszoboszlón – ennek nézünk elébe. Kellemes, 20 fok körüli hőmérséklet, napsütés, alig szél. Mindent összevetve október közepén ez nem is olyan rossz. Hiszen az idő kiválóan alkalmas akár hosszabb sétára, kirándulásra is, nemcsak arra, hogy a gyógy – és/vagy az élményfürdőben áztassuk magunkat. Bár ezen a hétvégén ezt sem érdemes kihagyni…

 

 

Aranyos őszi hétvége Hajdúszoboszlón – amit a természet nekünk adhat októberben…

 

…azt nagyjából mind meg is kapjuk. Nézd meg az előrejelzést a hétre és jövő hétre:

 

Aranyos őszi hétvége Hajdúszoboszlón - kell ennél jobb idő október közepén egy bulihoz?
Aranyos őszi hétvége Hajdúszoboszlón – kell ennél jobb idő október közepén egy bulihoz? – adatok: koponyeg.hu

 

Mint fentebb már írtam: kellemes, 20 fok körüli hőmérséklet, csiklandozóan simogató napsütés, amit egy csöppet sem bántó szellő egészít ki, esőnek esélyes sincs. Gyönyörű, aranyos őszi idő.

 

Ilyenkor érdemes kiélvezni az ősz minden szépségét! Nagyokat sétálni a városban, megnézni a látnivalókat, amelyeket a város kínál – akár a természtetet kedveled, akár a kultúrát, akár a művészetet. Érezni az arcodon a nap utolsó erejét, kellemes simogatását, langyos csókját – szerintem megfizethetetlen. Itt és most azonban háborítatlanul kiélvezheted.

 

Miért? Mert ha eljössz Hajdúszoboszlóra, akkor szabadságra jössz. Akkor nem zavar senki és semmi. Nem kell rohannod reggel a buszhoz, munkába, iskolába, aztán a munkával, délután pedig a gyerekért, aztán meg a ház körüli munkával, csak hogy vége legyen a napnak.

Itt csak kényelmesen pihenned kell. Csak nézelődnöd. Csak Magaddal törődnöd, és a pároddal, a családoddal. Lesz időd gondolkodni, megnyugodni, lelassulni. Olvasni, aludni, feltöltődni.

 

Na és persze bulizni, fürödni és szórakozni is!

 

Aranyos őszi hétvége Hajdúszoboszlón – és a Magyar Fürdőkultúra Napja

 

Aranyos őszi hétvége Hajdúszoboszlón - szaunaszeánszokkal megkoronázva
Aranyos őszi hétvége Hajdúszoboszlón – szaunaszeánszokkal megkoronázva – kép: pixabay.com

 

Az aranyos őszi hétvége Hajdúszoboszlón be is lesz aranyozva – egy ünneppel. Október 13-án ugyanis a Magyar Fürdőkultúra Napját tartják országszerte. Így az Aqua Palace élményfürdőben is számos programmal készülnek a rendezők egész napos szórakoztatásodra.

 

Délelőtt 11-től és délután 13 órától a gyerekek vehetnek részt egy zenés-táncos animációs programon. Délután 15 órától ugyancsak a gyerekek örülhetnek a Miki Mini Party műsorának. (Szerintem ha a családdal érkezel erre a hétvégére, Te is nagyon fogsz örülni ennek, hiszen a gyereked nemcsak élményekkel lesz tele, hanem olyan jól el is fog fáradni, hogy este nem kell ringatnod. 🙂 )

 

Délután 16 órától pedig Ti jöttök: különböző szaunaszeánszokon vehettek részt.

 

 

Aranyos őszi hétvége Hajdúszoboszlón – további kellemességek is várnak

 

Igen, az aranyos őszi hétvége Hajdúszoboszlón még nem ér véget a jó idővel, a sétákkal, a látnivalókkal és a Magyar Fürdőkultúra Napjára rendezett bulival. Nálunk ezután folytatódik a kellemes pihenéssel.

 

Minden földi kényelemmel kiszolgálunk, amit csak egy apartman nyújtani tud. Mindent ezért csinálunk. Ezért szereztük meg a négykoronás minősítést a Magánszállásadók Országos Szövetségétől. Ezért van minden apartmanunk mindennel felszerelve, hogy semmi ne hiányozzon, és valóban csak a személyes holmidat kelljen elhoznod otthonról. Ezért kínálunk félpanziós ellátást.

 

És ezért adtunk ennek a kínálatnak nyugdíjas vendégeink részére ellenállhatatlan árat, amit vétek lenne kihagyni. Nézd meg, szerintem Te sem fogod. ›››

 

Kép: pixabay.com/Zerocool

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nem akarsz lemaradni hajdúszoboszlói programokról, eseményekről, az Ilona Apartmanok akcióiról? Akkor kérlek add meg neved és e-mail címed!
FELIRATKOZOM
close-link

Pin It on Pinterest

Share This