Egyéb

Őszi retroüdülés nyugdíjasoknak Hajdúszoboszlón – ilyen is van!

Őszi retroüdülés nyugdíjasoknak Hajdúszoboszlón? Ezen a hétvégén kipróbálhatod!

Őszi retroüdülés nyugdíjasoknak Hajdúszoboszlón? Az meg mi? Mindjárt elmesélem bővebben is. Egyelőre legyen annyi elég, hogy az idősebb korosztályhoz tartozó vendégeink számára is nyújthat Hajdúszoboszló aktív pihenési és szórakozási lehetőségeket, amiért megéri szeptemberben is ellátogatni a városba.

 

 

Őszi retroüdülés nyugdíjasoknak Hajdúszoboszlón – ha felelevenítenéd az emlékeidet

 

Az őszi retroüdülés nyugdíjasoknak Hajdúszoboszlón is újdonság – nem hinném, hogy ilyesmit találnál a hirdetések között. Viszont jó, ha nyitott szemmel jár az ember, és úgy olvasgatja a programajánlatot, mert gyorsan kiderül, hogy ez nagyon is a valóság.

 

A szeptember 21-23-i hétvégén ugyanis olyan rendezvények lesznek Hajdúszoboszlón, amelyek az idősebbek számára kifejezetten érdekesek lehetnek. A természetkedvelők és a nosztalgiára vágyók egyaránt találhatnak most maguknak jó szórakozást.

 

Őszi retroüdülés nyugdíjasoknak Hajdúszoboszlón – a nevetés bearanyozza az időskort is!

 

A nyugdíjasok őszi retrokalandjának első állomása ezen a hétvégén Hajdúszoboszlón szeptember 21-én este 19 órakor kezdődik a Kulturális Központban. A címe: Nevess velünk! A Dicsőszentmártoni Népszínház retro bohózatokat ad elő a központ színpadán.

 

Klasszikus tréfák, vidám jelenetek és bohózatok szerepelnek a műsoron garantálva a jó szórakozást. Mindeközben pedig feleleveníthetjük azokat a szép emlékeket is, hogy annak idején mennyit nevettünk ezeken a jeleneteken, amikor a színházban, TV-ben néztük évtizedekkel korábban.

 

Őszi retroüdülés nyugdíjasoknak Hajdúszoboszlón? Ezen a hétvégén kipróbálhatod!

Őszi retroüdülés nyugdíjasoknak Hajdúszoboszlón? Ezen a hétvégén kipróbálhatod! (A képen a réti őszirózsa látható.)

 

Őszi retroüdülés nyugdíjasoknak Hajdúszoboszlón – őszi rózsák a réten

 

Az őszi retroüdülés második programja az aktív időseknek szól. Kényelmes séta kellemes természeti környezetben: ez az Őszi virágok útja a Hortobágy folyó mentén.

 

A gyalogtúra szeptember 22-én lesz, és a folyó mentén található egyedi növényvilágot és persze a környező tájat lehet közben megcsodálni. A réti őszirózsa, a sziki rózsa, a magyar sóvirág és más különlegességek nem láthatóak minden nap, így garantáltan lesz miről mesélni majd az ismerősöknek és az unokáknak.

 

Őszi retroüdülés nyugdíjasoknak Hajdúszoboszlón – na és persze itt van az is, ami magától értetődő

 

Merthogy idősebb vendégeinket várja a hajdúszoboszlói gyógyfürdő is, amiről már rengeteget írtam korábban. Arról, hogy mi mindennel vár a gyógyfürdő, vagy a támogatott kezelésekről, de még a gyógyvízről is.

 

Ami pedig az idősebb korosztálynak legalább annyit számít, mint a jó szórakozás vagy éppen a gyógyulás, az a pihenés és a kényelem. Márpedig ezzel a kettővel maximálisan szolgálhatunk vendégeinknek az Ilona apartman I.-ben!

 

Nem egyszerűen csak a teljes apartmanfelszereltséget biztosítjuk, hanem azt is, hogy mindez az apartmanokkal szemben állított legmagasabb követelményeknek is megfelel, ezért nyerhettük el a négykoronás minősítést. Vendégeinknek extra szolgáltatásként kedvező áron félpanziós ellátást is biztosítunk.

 

Tetszik az őszi retroüdülés nyugdíjasoknak Hajdúszoboszlón? Akkor itt a helyed, foglald le már most! ››› 

 

Kép: Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság oldala – köszönet érte!

További cikkek