info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

Apartman hotelszolgáltatással – szeptembertől már ilyen is lesz!

A kényelem az idősebbeknek is jár
Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2017.aug.29

Apartman hotelszolgáltatással – hitted volna, hogy ilyen is van? Pedig mi most éppen ezt készülünk szeptembertől bevezetni az Ilona apartman I.-ben. Mit is jelent ez tulajdonképpen? Elmagyarázom, de a fényképeken meg is mutatom.

 

 

Apartman hotelszolgáltatással – egy kisvárosban, Hajdúszoboszlón

 

Kinek jutna eszébe, hogy egy apartmant úgy adjon ki, mintha a kedves vendég egy hotelben érezné magát?

 

Hát nekem.

 

Nem azért, hogy fényezzem magam. Ez ugyanis nemcsak nevében lesz hotelszolgáltatás. Én tényleg azt adom a vendégeimnek. Meg is mutatom, hogy miért kapsz apartmant hotelszolgáltatással, ha szeptember 17 után az Ilona apartman I.-ben foglalsz szállást 50+ korosztályúként egy gyógyüdülésre.

 

Apartman hotelszolgáltatással – miért merem ezt állítani?

 

Először is azért, mert az apartmanjaink olyan felszereltségűek, hogy az egy hotelben is bármikor megállná a helyét.

 

Minden apartman ugyanis két személyes, hogy a pároddal érkezve nyugodtan eltölthessetek itt egy-két hetet – csakis pihenéssel. Mi pedig a lakrészekben mindent ennek a pihenésnek rendeltünk alá.

 

Ezért az apartmanok 40 nm-esek. Két fő számára ideiglenes lakásként szerintem ez nagyon bőkezű térméret.

 

Az apartmanok elhelyezkedése földszinti – hogy ha már fáj is itt-ott, akkor se kelljen lépcsőt másznod. (Elvégre gyógyüdülésre érkeztél, és nem hegymászásra. 🙂 )

 

Az apartmanjaink mind biztosítják Számodra, hogy a pároddal intim, bensőséges környezet vegyen körül. Ebbe beleértheted az apartmanok szeparáltságát (külön bejáratú), de azt is, hogy az apartmanon belül franciaágyat találsz.

 

Mégpedig nem is akármilyet! A franciágyak mind gyógymatracosak. Ez azért van így, hogy a gyógykezeléseken elért javulást ne tegyük tönkre egy rossz ágybetéttel, hanem valóban pihentető módon tudjatok aludni, pihenni rajtuk.

 

Apartman hotelszolgáltatással – az a bizonyos plusz

 

Ez még azonban mind nem lenne elég ahhoz, hogy nyugodt lelkiismerettel ki merjem jelenteni: apartmanjaink hotelszínvonalúak. Ehhez hotelszolgáltatások is kellenek. Hát, akkor adjuk is meg ezeket!

 

Egyik szolgáltatásunk, hogy vasárnap délután együtt megyünk a gyógyfürdőbe, ahol egy orvos már várni fog, hogy megvizsgáljon, és előírja Neked a szükséges kezeléseket. (Természetesen ezt mind az OEP által finanszírozva!)

 

A másik szolgáltatásunkkal már az előtt találkozhatsz, még mielőtt megérkeznél: ami csak a fizika és a jog törvényei szerint lehetséges és elérhető számunkra, azt mindent teljesítünk, csak kérned kell. (A hotelekben ez a concierge feladata.) Ezt nemcsak akkor van lehetőséged kiaknázni, ha már itt vagy, hanem akkor is, amikor a foglalásod után telefonon beszélgetünk. Amiben itt megállapodunk, arra én 100% garanciát vállalok, hogy úgy is lesz.

 

A harmadik ilyen hotelszolgáltatásunk, hogy ha vonattal érkezel Hajdúszoboszlóra, akkor sem kell a vasútállomásról a csomagjaidat cipelned a városközpontig, vagy taxira költened a pénzed. Hiszen a megbeszélt érkezési időpontban várunk a vasútállomáson, és ingyen és bérmentve hozunk el a szállásig.

 

És a legújabb hotelszolgáltatásunk: a  félpanziós ellátás. 2017. szeptember 17-től érkező vendégeinknek már lehetőségük van arra, hogy a szomszédos étteremben finom kontinentális reggelivel kezdjék a napot, és bőséges meleg vacsorával zárják azt le.

 

Ha pedig még azt is figyelembe veszed, hogy mindez egy hétre (6 éj/7nap) fejenként csak 35.000 Ft (24.000 Ft a szállás, 11.000 Ft a félpanzió), akkor azt mondhatjuk, hogy mindezt a szolgáltatást egy szállodában ennyiért nem is kapnád meg. (Vagy ha igen, akkor szobát kapnál, és nem mindennel felszerelt apartmant.)

 

Már most lefoglalnád az őszi gyógyüdülésed? Semmi akadálya! Csak kattints ide! ›››

Fotó: saját

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló Aquapark árak 2024
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down