×
A páros nyaralás az Ilona apartmanban minden földi jóval kiegészíthető. Például egy izgalmas éjszakai zenés strandfürdőzéssel.
Párosan jó fürödni éjszaka is – páros nyaralás az Ilona apartmanban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Párosan jó fürödni éjszaka is – páros nyaralás az Ilona apartmanban

A páros nyaralás az Ilona apartmanban különleges élmény. Mindezt azonban még fokozni is tudod, ha kihasználod azokat a programlehetőségeket, amelyeket Hajdúszoboszló és a strand kínál. Nemcsak a romantikának adhatsz egy páros üdüléssel nálunk, hanem igazi különlegességek is várnak nálunk Rátok.

 

 

Páros nyaralás az Ilona apartmanban – és a páros éjszakai fürdőzés

 

A páros nyaralás az Ilona apartmanban mindig is más volt, mint máshol. Elérhető áron, távol a világ zajától, forgatagától, vagy éppen belevetve Magatokat a pörgésbe – csak Rajtatok múlt, hogy hogyan alakítottátok a közös időtöltést.

 

Ha akartátok, kiélvezhettétek mindazt a sok-sok programot és a strand, no meg az élményfürdő szórakozási lehetőségeit, amivel a város vár Benneteket. Ha akartátok, akkor pedig csendes elvonulásban koncentrálhattatok csakis egymásra. Mindehhez jól jött, hogy az Ilona apartman II. a Bánomkerti úton nyugodt kertvárosi környezetben vár Benneteket.

 

Most pedig újabb lehetőségetek van arra, hogy maximálisan élvezhessétek egymás társaságát a pároddal. A tradícionális strandfürdő területén július 6-tól 28-ig minden héten pénteken és szombaton este 21.00 órától zenés éjszakai fürdőzésre vár Benneteket a Hungarospa (a hajdúszoboszlói strand üzemeltetője).

 

A páros nyaralás az Ilona apartmanban minden földi jóval kiegészíthető. Például egy izgalmas éjszakai zenés strandfürdőzéssel.
A páros nyaralás az Ilona apartmanban minden földi jóval kiegészíthető. Például egy izgalmas éjszakai zenés strandfürdőzéssel.

 

Képzeld el, hogy miután nappal

 

  • kistrandoltátok Magatokat
  • igazi strandkajákat ettetek a fürdőben
  • minden élménycsúszdát kipróbáltatok
  • a mediterrán tengerpart hullámfürdőjében merültetek a habokba
  • szépen lebarnultatok a júliusi napsütésben,

 

egy könnyű és kellemes vacsora után még bulizhatsz is egyet a strandon!

 

Mit szólnál hozzá, hogy miután egész nap kiélvezted a napot, a szelet és a vizet, a strandolástól megfáradtan csak lebegnél a vízben a csillagfényben?

 

Vagy mit szólnál ahhoz, hogy egész nap csendben, visszavonulva csak a párodra figyelve töltötted a napod. Teljes odafigyelésben, bensőségesen, romantikusan. Aztán mindezt jól levezetitek este egy zenés, vízi bulizással? Így a város kínálati skálájának két szélén is ki tudtok élvezni mindent, és a lehető legtöbb és legtöbbféle élménnyel távozhattok majd a nyaralás végén.

 

Úgyhogy a páros, zenés éjszakai fürdőzést mindenképpen próbáld ki. Ahogyan a páros nyaralást is az Ilona apartmanban.

 

Páros nyaralás az Ilona apartmanban – ajándékéjszakával

 

A páros nyaralás az Ilona apartmanban azonban nemcsak azért jó, mert Hajdúszoboszló jó hely. Nemcsak azért jó, mert apartman környéke békés és nyugodt. Nemcsak azért, mert maga az Ilona apartman klassz hely, nagyon jól felszerelt.

 

Hanem azért is, mert ajándékunk is van.

 

Ha ugyanis most foglalsz Magatoknak szállást az Ilona apartman II-ben júliusra vagy augusztusra egy hetet, akkor a hetedik éjszaka a mi ajándékunk Nektek! (Csak az idegenforgalmi adót kell megfizetni, attól sajnos az önkormányzat nem tekint el.)

 

Kéred az ajándékunkat? Itt már a Tiéd is lehet! ›››

MentésMentés

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nem akarsz lemaradni hajdúszoboszlói programokról, eseményekről, az Ilona Apartmanok akcióiról? Akkor kérlek add meg neved és e-mail címed!
FELIRATKOZOM
close-link

Pin It on Pinterest

Share This