Hajdúszoboszló apartman

Zárt parkoló Hajdúszoboszlón vagy transzfer

Ingyen zárt parkoló Hajdúszoboszlón, vagy transzfer szolgáltatás az elő- és utószezonban

Zárt parkoló Hajdúszoboszlón

Vendégeink ingyenes, zárt parkolót kapnak apartmanjainkban udvarán.

 

Ez az egyik legfontosabb szolgáltatásunk, amit ingyen kapnak vendégeink.

 

Ma már mindenki félti az autóját, érthető ha szeretné biztonságos, zárt parkolóban elhelyezni akkor is, ha nyaral, pihen, fürdőzik.

Nálunk az Ilona Apartmanokban erre maximálisan figyelünk. Mind a két házunk udvarát úgy alakítottuk ki, hogy a szobáknak megfelelő számú autó parkoló hely  legyen.

Ennek nagyon örülnek is a vendégek, hogy egymástól függetlenül, bármikor ki-be tudnak állni az udvarról. Nem kell más vendéghez alkalmazkodni, mint a szomszédban például. Ha valaki az udvar végében parkol, akkor meg kell várnia, mig mindenki felkel reggel, kiáll mögüle, csak utána tud ő is elmenni az udvarból.

Nálunk erre nincs szükség, a saját parkolók úgy vannak kialakítva, hogy más autók zavarása nélkül, bármikor használható legyen.

Sokan megkérdezik érkezéskor, “hogy tudunk kiállni?” Kulcsot kap minden vendég, amivel tudja nyitni, zárni a nagykaput.

A fürdő előtti parkoló egész évben, a Jókai sor pedig szezonban fizetős. Napi 1.500,- Ft-ba kerül. 🙂

Hallottam, már olyat is, ahol vendégházaknál napi 1.000,- Ft-ot kérnek az autók parkolásáért.

 

Zárt parkoló Hajdúszoboszlón

Olyat is láttam, hogy ingyen zárt parkolót hírdet az apartman, és az udvaron 1 autó fér el. A többi 3 pedig kint az utcán, a ház előtt áll. Akadályozva a gyalagos közlekedést. Vagy közeli kis, forgalommentes utcában parkol a vendég, mert máshol nincs rá lehetősége.Vagy beáll elénk már ez is előfordult. 🙁

 

Transzfer a vasútállomásról és vissza

A transzfer szolgáltatásunk pedig azt jelenti, hogy elő- és utószezonban, azokat a vendégeket, akik vonattal érkeznek Hajdúszoboszlóra, várjuk a vasútállomáson és beszállítjuk az apartmanhoz, Elutazáskor pedig vissza. Ez nagyon kényelmes, mert nem kell várni a buszra, ami sajnos soha nem úgy közlekedik, ahogy kellene. A járat nem a vonat érkezéséhez van alakítva.

Lehetne még taxival bejönni, az kb. 1.000 – 1.200 Ft.

 

Ezt mi ajándékba adjuk vendégeinknek, benne van az apartman árában.

 

Árainkról itt tájékozódhatsz!

További cikkek