info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

Szálláshelyek összehasonlítása

Szálláshelyek összehasonlítása
Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2017.febr.13

Szálláshelyek összehasonlítása Hajdúszoboszló

Szálláshelyek összehasonlítása Hajdúszoboszlón:

Vendégház, apartman, panzió, hotel – melyiket válasszam?

 

A hajdúszoboszlói széles és rendkívűl színes szálláshely kínálatból nem egyszerű választani. Városunkban van 37 szálloda, amely 5000 fő befogadásásra alkalmas, továbbá 1450 magánszálláadó, apartman, vendégház, ahol 10.500 férőhely található.

 

Vendégház, szoba kiadó: A vendégház egy olyan magánszálláshely, ahol általában egy udvarban lakik a tulajdonos a vendégekkel. Sok esetben egy épületben is. Általában a vendégeknek egy épületrészt különítenek el, ahol több szobához egy konyha tartozik. Néha még a fürdőszoba is közös más vendégekkel, 2-3 szobához tartozik egy fürdőszoba.

 

Apartman: Az apartman önálló élletteret biztosít minden családnak. Ahol a hálószobához saját konyha és fürdőszoba is tartozik. Fajtái: egy légterű apartman. Itt a hálószobában van egy kis konyhasarok kialakítva, külön fürdőszobával. Egy hálószobás apartman. Ebben külön hálószoba, külön konyha és fürdőszoba található. Két hálószobás apartman. Ahol két hálószoba, konyha, fürdőszoba, esetleg nappali is helyet kap.

 

Panzió: A panzió olyan szálláshely, ahol a fürdőszobás szobákhoz étterem tartozik. Tehát helyben készült reggelit, vacsorát fogyaszthatnak a vendégek.

 

Hotel: Ezt a kategóriát mindenki ismeri. Minden hotel rendelkezik valamilyen wellness részleggel. Hideg, meleg vizes medencével , szaunával stb. Némelyikük terápiás részleggel is. 3 és 4 csillagos szállodák találhatók Hajdúszoboszlón. A csillagok a szolgáltatás minőségét és bővűlését mutatják.

 

Szálláshelyek összehasonlítása

 

A szolgáltatás minősége a vendégháztól az apartman, panzió, hotelig növekszik. Gondoljuk ugye, hogy az árak is ennek megfelelően emelkednek. Hajdúszoboszlón egy vendégház szobát ki lehet venni kb. 2-3000 forintért, egy hotelszobát pedig kb. 10-20000 forintért kaphatunk személyenként, éjszakánként.

 

Mivel én apartman tulajdonos vagyok, hagy beszéljek egy kicsit az Ilona apartmanról. Az apartman kulturált, önálló lakásnak minősül, ahol tágas, megfelelő élettere van a családnak, szemben egy kis szűkös hotelszobával.

A kevesebb vendéglétszám miatt csendesebb, családiasabb hangulata van egy apartmannak, ahol a vendég otthonosan érezheti magát. A teljes körűen felszerelt, gyógymatracos, franciaágyas hálószobákhoz fedett teraszok, étkezős konyhák és zuhanyzós fürdőszobák tartoznak, ahol elkülönülten, saját lakásában pihenhet. Személyre szabottabb, közvetlenebb a kapcsolat. Ugyanakkor szabadabb is a vendég. Nem kell semmihez sem alkalmazkodnia, pl. reggeli 7-10-ig.

A saját konyhájában ezt bármikor megteheti. De ha az önellátás helyett, mégis a kényelmesebb megoldást választaná, erre is van lehetőség. A szomszédos hotel kedvezményes félpanziós ajánlata. Babás családok esetében a teljes körűen felszerelt konyha, a kérésre térítésmentesen igénybe vehető babaágy, etetőszék, fürdetőkád nagy könnyebbséget jelent. A világhálón függőknek, üzletembereknek WiFi és vezetékes internet az egész házban.

Vonattal érkezőknek transzfer szolgáltatás. Zárt udvari parkolás, szobaszéf, hajszárító, mindez benne van az apartman árában. Wellness szolgáltatások igénybe vételéhez pedig a városi fürdő kedvezményes belépőjegyet biztosít az Ilona Apartmanok vendégeinek. Azt ugye nem kell mondanom, hogy a fürdőkomplexummal nem vetekedhet egyetlen hotel wellness részlege sem.

Bátran ajánlom mindenkinek kipróbálásra az Ilona Apartmant

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló Aquapark árak 2024
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down