info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

Fürdőfejlesztés 2014

Extrém csúszdapark Hajdúszoboszló
Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2017.febr.10

Fürdőfejlesztés

Fürdőfejlesztés - Óriási attrakció!

Ebben az évben a Hungarospa Hajdúszoboszló fejlesztésének köszönhetően, ismét óriási attrakcióval bővült a fürdő. Nézzük csak sorra, mit építettek, bővítettek Hajdúszoboszlón.

Aquapark

Az Aquapark területének bővítésével megépült az Extrém zóna.

Az extrém zónában 6 új, izgalmas kalandcsúszda várja a látogatókat: szabadesős alagút, vízhurok, szuperhullám, cunami, űrcsónak, vízcső) A csúszdák 16 méter magas podesztekről indulnak. Igy már összesen 15 óriáscsúszda várja a látogatókat.

A bátrabbak a csúszdázás mellett a sziklamászást is kipróbálhatják a látványos vízeséses mászófalon. A meglévő Aquaparkot és az új extrém zónát alagút köti össze. Az extrém zónát az Aquapark vendégei plusz térítés nélkül igénybe vehetik .

A „régi” Aquapark területén a 6-12 éves gyerekek számára kalandmedencék épültek. Az új gyerekmedencében a 4 tornyos Beckó vár függőhíddal, műsziklával, vízeséssel, a Rönkvár csúszdával és masszázsdézsával, valamint a Bástya vár ágyúkkal, borító dézsával és csúszdával, megannyi kalandot ígérnek. Az Aquapark másik gyerekmedencéjében a gyerekek meghódíthatják a Hódvárat a bikafejes ivócsanakkal, zátonyra futott csónakkal és szivárvány csúszdával.

Strand

A strandfürdő hátsó részén az Omega medence és a tanmedence teljesen megújult, feszített víztükröt kaptak.

A Omega medencében új élményelemeket alakítottak ki, melyek közül talán legizgalmasabb a kör alakú sodróvíz zóna, közepén egy vízsugaras szökőkúttal. A sportos vendégeket vízi sportpályák és mászóháló is várják az Omega medencében.

A vízi élmények után ellazulhatnak a medencében kialakított fekvő- és ülő masszázshelyeken, az új árnyékvetők alatt.

A Delfin pancsoló medence közelében a gyerekek számára egy új show színpad létesült nyári sátorral, ahol különböző animációk, programok várják strandszezonban a kicsiket.

Igazi különlegességnek számít a tengerpart közelében kialakított habshow helyszín, amely elsősorban a fiatalok „bulizó helye” lesz.

Gyógyfürdő Hajdúszoboszló

2014-ben megújult a Gyógyfürdő termál csarnoka. A csarnok modern üvegszerkezetet kapott, a fali csempék exkluzív burkolatán a természet színei tükröződnek vissza, mely segíti az ellazulást. A gyógyfürdő csarnokában három fedett 32, 36, 38 C hőfokú gyógyvizes medence található. A fürdőzők kényelmét szolgálja egy új galéria rész kialakítása a csarnokban, valamint a pihenőrész kibővítése a földszinten, ahol teázó működik és ahonnan ragyogó kilátás nyílik a strandfürdőre. A lapos-tetős bővítmény tetején napozóterasz lett kialakítva.

A felújítás során a Gyógyfürdő zárt udvarának nyitott medencéi is új burkolatot kaptak, valamint megújultak a vizesblokkok. A négy nyitott gyógyvizes medencében különböző attrakciók segítségével üdülhetnek fel a fürdőzők.

Ezen újabb felújításoknak, fejlesztéseknek köszönhetően remélhetőleg még megelégedettebben szolgálhatjuk ki vendégeinket.

Gyere Te is! Próbáld ki Hajdúszoboszlót!

forrás:hungarospa.hu

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló Aquapark árak 2024
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down