Hungarospa

Fürdőfejlesztés 2014

Extrém csúszdapark Hajdúszoboszló

Fürdőfejlesztés

Fürdőfejlesztés – Óriási attrakció!

Ebben az évben a Hungarospa Hajdúszoboszló fejlesztésének köszönhetően, ismét óriási attrakcióval bővült a fürdő. Nézzük csak sorra, mit építettek, bővítettek Hajdúszoboszlón.

Aquapark

Az Aquapark területének bővítésével megépült az Extrém zóna.

Az extrém zónában 6 új, izgalmas kalandcsúszda várja a látogatókat: szabadesős alagút, vízhurok, szuperhullám, cunami, űrcsónak, vízcső) A csúszdák 16 méter magas podesztekről indulnak. Igy már összesen 15 óriáscsúszda várja a látogatókat.

A bátrabbak a csúszdázás mellett a sziklamászást is kipróbálhatják a látványos vízeséses mászófalon. A meglévő Aquaparkot és az új extrém zónát alagút köti össze. Az extrém zónát az Aquapark vendégei plusz térítés nélkül igénybe vehetik .

A „régi” Aquapark területén a 6-12 éves gyerekek számára kalandmedencék épültek. Az új gyerekmedencében a 4 tornyos Beckó vár függőhíddal, műsziklával, vízeséssel, a Rönkvár csúszdával és masszázsdézsával, valamint a Bástya vár ágyúkkal, borító dézsával és csúszdával, megannyi kalandot ígérnek. Az Aquapark másik gyerekmedencéjében a gyerekek meghódíthatják a Hódvárat a bikafejes ivócsanakkal, zátonyra futott csónakkal és szivárvány csúszdával.

Strand

A strandfürdő hátsó részén az Omega medence és a tanmedence teljesen megújult, feszített víztükröt kaptak.

A Omega medencében új élményelemeket alakítottak ki, melyek közül talán legizgalmasabb a kör alakú sodróvíz zóna, közepén egy vízsugaras szökőkúttal. A sportos vendégeket vízi sportpályák és mászóháló is várják az Omega medencében.

A vízi élmények után ellazulhatnak a medencében kialakított fekvő- és ülő masszázshelyeken, az új árnyékvetők alatt.

A Delfin pancsoló medence közelében a gyerekek számára egy új show színpad létesült nyári sátorral, ahol különböző animációk, programok várják strandszezonban a kicsiket.

Igazi különlegességnek számít a tengerpart közelében kialakított habshow helyszín, amely elsősorban a fiatalok „bulizó helye” lesz.

Gyógyfürdő Hajdúszoboszló

2014-ben megújult a Gyógyfürdő termál csarnoka. A csarnok modern üvegszerkezetet kapott, a fali csempék exkluzív burkolatán a természet színei tükröződnek vissza, mely segíti az ellazulást. A gyógyfürdő csarnokában három fedett 32, 36, 38 C hőfokú gyógyvizes medence található. A fürdőzők kényelmét szolgálja egy új galéria rész kialakítása a csarnokban, valamint a pihenőrész kibővítése a földszinten, ahol teázó működik és ahonnan ragyogó kilátás nyílik a strandfürdőre. A lapos-tetős bővítmény tetején napozóterasz lett kialakítva.

A felújítás során a Gyógyfürdő zárt udvarának nyitott medencéi is új burkolatot kaptak, valamint megújultak a vizesblokkok. A négy nyitott gyógyvizes medencében különböző attrakciók segítségével üdülhetnek fel a fürdőzők.

Ezen újabb felújításoknak, fejlesztéseknek köszönhetően remélhetőleg még megelégedettebben szolgálhatjuk ki vendégeinket.

Gyere Te is! Próbáld ki Hajdúszoboszlót!

forrás:hungarospa.hu

További cikkek