info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

5 ok, amiért igazi családbarát szállás vagyunk Hajdúszoboszlón

Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2023.máj.12

Családbarát szállás keresése nem kell, hogy sokáig tartson Hajdúszoboszlón! Mi, minthogy az Ilona Apartman családi vállalkozásként működik, tapasztalatból is megteszünk mindent azért, hogy az egész családnak felhőtlen nyaralásban legyen része.

Családbarát Hajdúszoboszló

Bátran kijelenthetjük, hogy Hajdúszoboszló egy egész éves úti cél, mégis a nyár a leginkább népszerű. Ilyenkor rengeteg család választja a méltán közkedvelt Hungarospa medencéit, a strandot, ezért szolgáltatások terén is kiérdemli a családbarát jelzőt. Hajdúszoboszló a felüdülőhely, ahogy városunk szlogenjében áll.

Remek hely a kikapcsolódáshoz felnőttnek és bármekkora gyerkőcnek, hiszen mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb elfoglaltságot. Napsütés, vidámság, móka és kacagás mellett a strandolás után a bringóhintó vagy a kisvonatozás, netán egy nagyobb kirándulás vagy biciklitúra a környéken, számtalan élménnyel tölt fel.

Ha családbarát, akkor családbarát szállás is dukál! Ami nálunk vár: kiváló elhelyezkedés, számos kényelmi szolgáltatás és barátságos árak, de még sokkal több is! Nyáron egy igazán pezsgő, gyerekzsivajtól hangos kisvárosunk, ahol a ti családotok is mindent megkaphat, ami csak a felüdülést biztosítja. Kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt tökéletes bázis az Ilona Apartman.

Családbarát apartmanok szállások Hajdúszoboszlón - Nyaralási ajánlatok

5 ok, amiért tényleg családbarát szállás vagyunk

Ha arról már sikerült meggyőznünk téged, hogy Hajdúszoboszló ideális nyaralóhely családodnak, akkor itt az ideje, hogy a tökéletes családbarát szállás mellett is letedd a voksodat. Úgy gondoljuk, hogy az alábbi érvek minket igazolnak, és kétséged sem lesz afelől, hogy az Ilona Apartman a legjobb választás nektek is.

Kiváló elhelyezkedés

Ez nálunk nem közhely! Az Ilona apartman mindössze 100 méterre, vagyis néhány perces sétára található a fürdőtől, a strandtól és a városközponttól. Ez a távolság még kisgyerekekkel és számtalan strandkellékkel is fellélegezve vállalható.

Kényelmi szolgáltatások

Érezzétek magatokat otthon! Az apartmanban modern és teljesen felszerelt konyha található, íg, nem kell kötött időpontokhoz igazodnotok kisgyerekekkel. Mosógép, mosogatógép, vasaló, vasalóállvány és ruhaszárító található minden apartmanban. A bekészítés része a hajszárító, folyékony szappan, tusfürdő, törölközők és ágyneműk, azaz nem kell a fél házat magaddal hoznod.

Tágas és kényelmes szobák

A 80 nm superior apartmanban nem fogtok egymás idegeire menni a nyaralás végére, nem kell egy kis szobában összezsúfolódnotok. A tágas nappali mellett 2 hálószoba vár titeket. Itt aztán mindenkinek megvan a személyes tere. A gyerekeknek külön szobája lehet, ahogy otthon.

Barátságos árak

Készültünk idén is egy családbarát csomagajánlattal, melynek foglalásház a részleteket megtaláljátok a linken. A felnőtteket üdvözlő pálinkával, a gyermekeket pedig csokoládéval várjuk. Apartmanjainkban tengerparti és mediterrán hangulat járul hozzá a pénztárcabarát családi nyaraláshoz belföldön.

Kedves és segítőkész tulajdonosok

Ha ez nem lenne még elég, a fentieken túl az Ilona apartman segítőkész és barátságos tulajdonosai, azaz személyesen mi fogadunk benneteket. Számunkra fontos a személyes kapcsolat, így garantáltan lesz a nyaralás alatt kihez fordulnod kérdéseiddel-kéréseiddel.

Családbarát szállás csomagajánlatunk igényeidre szabva

Mindenben segítünk és mindent megteszünk azért, jól érezzétek magatokat az apartmanban és felejthetetlen napokat töltsetek el nálunk, Hajdúszoboszlón!

Családbarát szállást keresel? Ne keress tovább! Vedd fel velünk a kapcsolatot, és a felmerült kérdéseidet megválaszoljuk! Biztosak vagyunk benne, hogy ezáltal nem fog csalódást okozni a nálunk töltött vakáció. Az Ilona Apartman gyerekbarát minősítése garancia lehet erre, nálunk nem fog senki rossz szemmel nézni rátok.

Nézzétek mielőbb naptáratokat és érdeklődjetek a szabad helyeinkről, hiszen lassan-lassan közeleg a tanév vége és a nyár. Érdemes átgondolni és tervezni mihamarabb, hogy a megfelelő apartmant tudjuk adni nektek, és ezáltal hozzájárulni a vágyott nyaralásotokhoz. Egyedi igényetek van, kérdezzetek bátran, igyekszünk a legnagyobb kényelmeteket biztosítani!

Családbarát Apartmanok - Hajdúszoboszló Ilona Apartman

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló Aquapark árak 2024
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down