info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

Aktívan Hajdúszoboszlón

Aktívan Hajdúszoboszlón - kerékpározás
Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2022.aug.23

Ismerd meg, milyen lehet aktívan Hajdúszoboszlón egy nyaralás! Bringázz, túrázz, kirándulj és élvezd a mozgás örömét szórakozás közben is! Mutatunk ehhez néhány ötletet most.

Ami mindenkinek beugrik Hajdúszoboszlóról  

Rengeteg remek lehetőséget és felfedeznivalót rejt magában Hajdúszoboszló és környéke, a legtöbben mégis a gyógyüdülésre, a gyógyfürdőjére asszociálnak, ha szóba kerül. Érdemesen azonban körülnézni, hogyan lehet eltölteni az időt aktívan Hajdúszoboszlón, mert bizony lehet!

Ahogy az Ilona Apartman weboldalán is láthatjátok tervezéskor, mindössze néhány lépés tőlünk a fürdő és a strand bejárata, így nyári szezonban a fürdőzés mellett a különböző vizes élmények hada vár, valamint az úszás öröméről sem kell lemondania senkinek. A Hungarospa úszómedencéi és a komplexum nyújtotta élmények szinte kötelezőek az aktív kikapcsolódást keresőknek.

Bringázz, túrázz, maradj mozgásban!  

Aki a pihenés helyett megtapasztalná, milyen az élet aktívan Hajdúszoboszlón, azoknak feltétlenül ajánljuk, hogy kerékpárral és felszereléssel készüljenek. Bár az sem gond, ha itt helyben döntesz úgy, hogy nyeregbe pattansz, kerékpárbérlésre is van lehetőség, aztán pedig irány a hajdúszoboszlói halastavak.

A blogunkban találsz, olvashatsz több nagyszerű kirándulás tippről is, mint például a Nagyhegyesi kráter-tóhoz, amelyet akár kerékpárral közelítesz meg, akár egy túrázós napon látogatsz meg, biztosan élvezni fogod. Ahogy a jól kiépített kerékpárutak komfortját is Hajdúszoboszlóról Nagyhegyesig vagy éppen Balmazújvárosig.

Aktívan Hajdúszoboszlón nemcsak a bringát vagy a túrázást választhatod, hanem a játékos, szórakoztató, de ugyanakkor a mozgást és a testedzést sem nélkülöző programok közül is. Ilyen szuper élmény lehet, ha baráti társasággal érkezel, a paintball vagy a gokartozás. Amennyiben családi vakációt tervezel, a Hajdúszoboszlói Reptér a maga fűvel borított kifutópályáin remek szabadidős tevékenységre biztosít helyszínt.

Városnézés aktívan Hajdúszoboszlón  

Az egyik legalapvetőbb és igazán egyszerű mozgásforma, amit sokszor elfelejtünk, az a séta, a gyaloglás. A városnézés aktívan Hajdúszoboszlón egyik formája bátran legyen a sétálás, rengeteg csodahelyet fedezhetsz így fel, kedved szerint alakíthatod az útvonalat és a napi programot is. Reggelente vagy esténként is indulj útnak, barangold be és ismerd meg egy másik arcát a városnak miközben teszel az egészségedért!

Mi apartmanunk foglalásakor a séta, a gyalogos városnézés mellett mindig ajánljuk a bringóhintót és a segway-t jó idő esetén azoknak, akik élvezni szeretnék a napokat, úgy igazán aktívan Hajdúszoboszlón. Kérdezz bátran tőlünk, hogy a legideálisabb programokat találd meg nálunk és városunkban!

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló Aquapark árak 2024
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down