Hajdúszoboszló apartman

A június az új május Hajdúszoboszlón

Hiszen ki mondta, hogy csak a tavaszi hónap lehet a szerelmeseké? Az Ilona Apartmanban a nyár is a párokról szól. Ezért nyitotta meg kapuit, pontosabban szólva lakrészeit az Ilona Apartman II.

 

 

Miben más az Ilona Apartman II.?

 

Nem tisztünk más apartmanokhoz hasonlítani a mi apartmanjainkat, ezért ezt nem is tesszük. Házon belül azonban nyugodtan megmutathatjuk a különbséget az Ilona Apartman I. és II. között.

Az Ilona Apartman II. Hajdúszoboszló egyik legnyugodtabb, legvirágosabb, zöldövezeti negyedében található. Ennek több oka is van:

  • a párok szeretnek félrevonulni,
  • ha több baráti pár érkezik, szeretnek együtt háborítatlanul bulizni, de
  • akár grillezni, szalonnát sütni, bográcsozni is, amelyre itt van lehetőségük.

Természetesen az Ilona Apartman I.-ben is biztosítjuk a nyugalmat, de míg itt a gyógyfürdő közelségén van a fókusz, addig az Ilona Apartman II-ben a természetközeli páros vagy baráti kikapcsolódáson.

 

 

Kiknek ajánljuk az Ilona Apartman II-t?

 

Mindenkinek, aki egyetért azzal, hogy tényleg a június az új május: vagyis fiatal pároknak, baráti társaságoknak,

  • akiknek 20 perc séta a fürdőkomplexumig csak egy laza ráhangolódás a strandolásra,
  • akik nem akarnak vagyonokat költeni a nyaralásra, mégis fejedelmi élményekre vágynak,
  • akik szeretik a kertipartikat, a piknikhangulatot, a tábortüzet,
  • akik szeretnének önmagukban lenni, és úgy élvezni a nyári szabadság idejét.

 

 

Mit nyújt az Ilona Apartman II.?

Pároknak ajánljuk

Legyetek ketten együtt egy hetet

Minden lakrészünben gyógymatracos franciaágy van, és természetesen minden szobához külön konyha és fürdő tartozik. Ahogy egy apartmanhoz illik, mindez olyan, mintha külön kislakásokban pihennének a párok. Természetesen apartmanjaink minden olyan eszközzel felszereltek, amelyek a párok kényelmét szolgálják.

Szállás Hajdúszoboszló - Ilona Apartman II.

Szállás Hajdúszoboszló

Ettől is fontosabbnak tartjuk azonban, hogy mind a közös nappali, mind a virágos, napozó- és hintaágyas, tűzrakós udvarunk ideális akár fürdőzés előtt, akár fürdőzés után a felhőtlen szórakozásra.

Arra pedig Hajdúszoboszlón bőven van lehetőség, hiszen most hétvégén lesz a Hajdúszoboszlói Grillétel és Sörfesztivál, a következőn Magna Cum Laude koncert, sőt a hónapban még Majka is ellátogat városunkba.

Szervezzetek nálunk egy közös bulit, és foglaljátok le a szállásotokat most! Nagyon megéri időben lépni, mert hamarosan beindul a főszezon.  Na és ha június 30-ig lefoglalod a nyaralásod, akkor sorsoláson veszel részt, ahol nyerhetsz egy hosszú hétvégét, amit szeptemberben használhatsz fel! + A páros nyaralás csomagunkban 1 éjszakát ajándékba adunk és egy karton hajdúszoboszlói ásványvízzel is megajándékozunk! 🙂

Itt tudsz foglalni: https://www.ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu/paros-nyaralas/

 

 

További cikkek