Hajdúszoboszló, Hajdúszoboszló apartman

Bulis nyaralás pároknak Hajdúszoboszlón – induljon a banzáj!

Bulis nyaralás pároknak - kamionok között? Miért is ne? A pörgés is lehet romantikus - a maga módján. :)

Egy bulis nyaralás pároknak – legalább annyi pár álma, mint a romantikus üdülés. Ha azonban nemcsak a megszokott zenés-táncos szórakozóhelyek dömpingjére vágysz a nyaralásotok alatt, hanem ennél változatosabb programra, akkor érdemes ezen a hétvégén Hajdúszoboszlóra figyelni, mert itt aztán mindent megkaphattok, ami csak szemetek-szátok ingere!

 

 

Bulis nyaralás pároknak – az meg hogy néz ki?

 

A bulis nyaralás pároknak nem sokban különbözik a párok romantikus nyaralásától. Ugyanúgy ketten vagytok, mi több, édeskettesben. Ugyanúgy elvonulhattok a világtól, amikor csak Nektek tetszik. Ugyanúgy szép, közös élményeket szereztek – csak az a nem mindegy, hogy milyeneket.

 

Akik a romantika naplementés nyugalmára vágynak, még azoknak is tudunk Hajdúszoboszlón mit kínálni. Például az éjszakai zenés fürdőzéseket, vagy éppen a hortobágyi Naplemente szafarikat. Akik azonban a pörgősebb, bulis nyaralást részesítik előnyben, azoknak is bőven nyújt szórakozási és élményszerzési lehetőségeket Hajdúszoboszló.

 

Máris mutatom – ámulj!

 

Bulis nyaralás pároknak - kamionok között? Miért is ne? A pörgés is lehet romantikus - a maga módján. :)

Bulis nyaralás pároknak – kamionok között? Miért is ne? A pörgés is lehet romantikus – a maga módján. 🙂

 

Bulis nyaralás pároknak (is) – akik szeretik a benzingőzt

 

Ha szereted a lóerőket, a motorhangot, a technikai teljesítményt és az ezzel járó látványosságot, akkor ezen a hétvégén egészen biztosan Hajdúszoboszlón a helyetek!

 

Már pénteken elkezdődik a három napos VII. Országos Hajdúszoboszlói Kamionos Fesztivál és Driftbemutató, amely minden napra más szórakozást biztosít Nektek. 10-én este 19.00 órától vonulnak végig a kamionok a városon. Szombaton a repülőtér lesz a helyszíne az egész napos programoknak, amelyet este 18.15-kor zár a driftbemutató. Vasárnap 12.15-től pedig a kamionos gyorsulási versenyen drukkolhattok.

 

Ha a kamionok három nap után „kitombolták” magukat a városban, vasárnap este 19.00 órától lelassul a ritmus. Ekkor ugyanis a Veterán Jármű Találkozó résztvevői fognak végighajtani a városon. Ha akarjátok a technika és az esztétika gyönyörű találkozását látni, a motorzúgását hallani, benzingőzét beszívni (teli tüdőből! J), akkor feltétlenül nézzétek meg ezeket a veterán csodákat is.

 

Bulis nyaralás pároknak – egzotikus hangulat a Hajdúságban

 

Ha mégis megunnátok a lóerők bömbölését, akkor vasárnap este 18.00 órától egy kifejezetten egzotikus programon vehettek részt. Ez pedig nem más, mint a IV. Hajdúszoboszlói Hastánc Felvonulás.

 

A felvonulás azonban nemcsak arról szól, hogy sok-sok hastáncos látványosan végiglejt a város utcáin. (Mellesleg ezt a Szilfákalja – Luther utca kereszteződésétől indulva teszik, végig a Szilfákalján.) Hanem arról is, hogy a vonulást a résztvevők egy fergeteges hangulatú műsorral zárják a Szabadtéri színpadon.

 

Bulis nyaralás pároknak (is) – kényelemmel, nyugalommal és a nyár utolsó pillanataival

 

A bulis nyaralás még a pároknak is pihenéssel kell, hogy társuljon. (Különben nyúzottabb leszel nyaralás végére, mint az elején.) De hol lehet ennyi pörgős program mellett igazán pihenni?

 

A mi tippünk az Ilona apartman II. Nemcsak azért, mert kifejezetten pároknak alakítottuk ki. Nemcsak azért, mert békés, nyugodt, kertvárosi környezetben bújhattok el a világ elől csak ketten. Nemcsak azért, mert van még másik 5 bivalyerős érvünk az apartman mellett.

 

Hanem azért is, mert ha most foglalsz itt szobát augusztus végéig egy hétre, akkor a hetedik éjszaka a mi ajándékunk Nektek! Ne hagyd ki, augusztusból már nincs olyan sok! Itt máris foglalhatsz! ›››

 

Természetesen kiélvezheted a nyár utolsó heteit akkor is, ha családod van. Szerezz örömet a gyermekeidnek, és élvezzétek ki közösen egy kánikulai családi nyaralás minden pillanatát! Gyertek el a strandra, csússzatok az élménycsúszdákon, pancsoljatok az élménymedencékben! Aztán pedig pihenjétek ki Magatokat a következő napra az Ilona apartman I. családbarát lakosztályaiban! 🙂

 

Bulis nyaralás pároknak most – készülődés a szeptemberre idősebbeknek

 

Mert nemcsak a párokat és a családokat várjuk szeretettel, hanem a nyugdíjasokat is! A már megszokott vendégszeretettel, felszereltséggel, kényelemmel, no és persze a félpanziós ellátással.

 

Akár már most is foglalhattok! ›››

További cikkek