Hajdúszoboszló

Gyereknap és repülőnap Hajdúszoboszlón – ki ne hagyd!

Gyereknap és repülőnap Hajdúszoboszlón ezzel a hangulattal, változatossággal és színességgel.

Vasárnap gyereknap és repülőnap Hajdúszoboszlón. Ez még eddig nem nagy szám, az ország szinte minden településén készülnek valamivel a gyerekek megünneplésére. A nagy szám az, hogy mindez Hajdúszoboszlón lesz – és a város újból megmutatja, milyen sokszínű is tud lenni. Hiszen most hétvégén is a család minden tagja életre szóló élményekkel gazdagodhat.

 

 

Gyereknap és repülőnap – Hajdúszoboszlón?

 

Bizony, ott. Merthogy Hajdúszoboszlónak nagy múltú repülőtere is van, ahol a sport- és modellező repülők is régóta otthon érzik magukat. Nem véltelen, hogy a gyereknapi rendezvények is itt zajlanak. És ha már gyereknap, akkor adjuk meg a módját: a szervezők mindezt még egy repülőnappal is megfejelték.

 

Gyereknap és repülőnap Hajdúszoboszlón ezzel a hangulattal, változatossággal és színességgel.

fotó: pixabay.com – Gyereknap és repülőnap Hajdúszoboszlón ezzel a hangulattal, változatossággal és színességgel.

 

Milyen a gyereknap és repülőnap Hajdúszoboszlón?

 

Röviden? Változatos.

 

De azért hosszabban is elmesélem, hogy kedvet kapjatok hozzá.

 

A gyereknap és repülőnap Hajdúszoboszlón azért jó buli, mert 2 in 1 program: mindkettő a hajdúszoboszlói repülőtéren lesz, így egy helyen két szuper családi programot is kaptok.

 

Ráadásul a programszervezők még arra is ügyeltek, hogy ne „üsse” egymást a két rendezvény, ezért úgy állították össze időrendben a programokat, hogy mindenki részt vehessen azon, amin csak szeretne.

 

Ez azt jelenti, hogy a délelőtt nagyobb részében elsősorban a gyerekek találnak maguknak olyan szórakozási lehetőségeket, amelyek élményt adnak, aktívan részt vehetnek benne, és kifejezetten nekik szól. A felnőttek pedig 11.00 óra után – a gyerekprogramok többségének lezajlása után – nyugodtan figyelhetnek a repülőnap eseményeire. (Maximum a gyerekeknek kell sokat mesélni arról, hogy éppen mit is látnak repülni, hiszen ez a gyerekeket is nagyon le szokta kötni.)

 

Gyereknap és repülőnap Hajdúszoboszlón – mikor mi kinek?

 

A rendezvény 9.00 órakor kezdődik, amikor is zenés ébresztőt kap a közönség a Zichy Géza Zenei Alapfokú Művészeti Iskola jóvoltából.

 

Ezután indul be az „Óriáscirkusz”, azaz a gólyalábas óriásbábos előadás, ami nagyon látványosnak ígérkezik.

 

Lesz itt még bűvész, zenés előadás, de még interaktív mese is játékos versenyekkel – egyszóval a gyerekek jó szórakozása garantált.

A programokon túl egyéb kísérőesemények is zajlanak természetesen. Lesz ingyenes arcfestés, középkori játszótér, a Gazdaház népi játszóháza, kézműves sátor, közlekedési totó, de még könyvtáros sátor is, ahol a Kisherceg mesevilága elevenedik meg.

 

Ezt kihagyni egy gyereknek szerintem vétek lenne.

 

11.00 órától persze a repülőnap is beindul. A nap folyamán többször is lesz modellező repülő bemutató, de a Magyar Honvédség is részt vesz egy helikopterrel. Lesz itt még világbajnok vadászpilóta és világbajnok műrepülő által tartott látványos bemutatórepülés is. És hogy a polgári repülés is képviseltesse magát, utasszállítók is lesznek a repülőnapon.

 

Gyereknap és repülőnap Hajdúszoboszlón – több napos buli

 

A gyereknap és repülőnap Hajdúszoboszlón akkora buli, hogy bele sem fér egy napba… A repülőnap ugyanis inkább repülőnapok: már szombaton elkezdődnek a programok. Ejtőernyős ugrástól kezdve szlovák világháborús repülőgépek bemutatórepüléséig sok minden lesz itt.

 

Vagyis még most sem késő elindulni – és még most sem késő egész hétvégés programot szervezni!

 

A legkisebb gondod pedig az legyen, hogy a gyereknap és repülőnap Hajdúszoboszlón két napos, és hol fogtok aludni. Az Ilona apartmanok szeretettel és kényelmes szállással várnak most is. ›››

 

Kellemes élményeket az egész családnak Hajdúszoboszlón!

 

Érdekes volt, osztd meg kérlek!

 

Fotó: pixabay.com/merdanata

További cikkek