Hungarospa

Az élményfürdő Hajdúszoboszlón egyszerűen baba!

Az élményfürdő Hajdúszoboszlón egészen más élményt ad babádnak!

Az élményfürdő Hajdúszoboszlón nagy élmény – de azoknak is, akik kicsi babával szeretnének nyaralni? Hiszen az élményfürdő csúszdái, élménymedencéi nem tűnnek kifejezetten bababarátnak. Mi a valóság, és tényleg van-e helye egy babának az élményfürdőben? Mindjárt megmutatom.

 

 

Baba és élményfürdő Hajdúszoboszlón – baba?

 

Igen! Határozottan igen!

 

Mindjárt mutatom is, hogy miért.

 

 1. Az élményfürdő Hajdúszoboszlón felkészült arra, hogy egy baba is kellemesen érezze magát itt. Ennek első lépése, hogy van baba úsztató medence, amelynek vize nem árt a baba érzékeny bőrének.
 2. Ha úgy gondolod, hogy a baba még jobb, ha inkább csak pancsol, akkor az élményfürdő Hajdúszoboszlón ezt is „tudja”: a baba-mama medencében mindketten kényelmesen tudtok pancsolni.
 3. A kicsik imádják a vizet, hiszen ezzel az elemmel még most ismerkednek. Ezt teszi lehetővé a pezsgőmedence, ahol a vízzel többféleképpen is játszhatnak a babák.
 4. A baba érdeklődését persze nemcsak a vízzel lehet lekötni – így az élményfürdőben Hajdúszoboszlón mesemedencéket is találtok, ahol a mesefigurákkal is meg tudod ismertetni babádat.
 5. Ha eddig azt hitted, a csúszda csak a nagyobb gyerekek kiváltsága, akkor az Aqua-Palace vizipalota ezzel is meglep Benneteket! Az élményfürdő Hajdúszoboszlón ugyanis még bébicsúszdával is rendelkezik, amelyen az apróságok biztonságosan csúszhatnak le – természetesen a Te vigyázó felügyeleted mellett.

 

Ha pedig kicsit mást is szeretnétek csinálni, mint pancsolni, akkor is van lehetőség arra, hogy a baba kiválóan érezze magát:

 

 1. a babaúszás mellett babamasszázs is van itt. Ezek időpontjairól a baba-mama programok között találsz tájékoztatást, ha ide kattintasz. ›››
 2. pihenő- és szoptatóhelyiség is vár Benneteket, ahol nyugodt körülmények között tudtok pihenni.
 3. a pelenkázóhelyiség alap. 🙂

 

Az élményfürdő Hajdúszoboszlón egészen más élményt ad babádnak!

fotó: StockSnap.io – Az élményfürdő Hajdúszoboszlón egészen más élményt ad babádnak!

 

OK, az élményfürdő Hajdúszoboszlón baba – de valami még hiányzik…

 

Mi hiányozhat egy Hajdúszoboszlóra babával érkező családnak ezek után?

 

Már csak az, hogy legyen hol kipihenniük az élményfürdő fáradalmait. Mégpedig úgy, hogy a baba mellett is felfrissülhessenek, és a babának se kelljen lemondania semmiről, ami a kényelmét szolgálná.

Ezért ajánljuk minden babás családnak, akiknek nyaralási célpontja az élményfürdő Hajdúszoboszlón, válogasson kedvére minden babafelszereléssel ellátott apartmanjaink közül! És azt, hogy minden babafelszereléssel ellátott értsd szó szerint, amit kérésre bekészítünk az apartmanba.

 

Mit jelent ez?

 

Azt, hogy otthonról a babán kívül már csak a strandpelust, a kedvenc játékát, és a ruháit kell hoznod – minden mást megtalálsz az apartmanban:

 

 • babaágy – komplett ágyneművel
 • etetőszék
 • bili
 • fürdetőkád
 • zsámoly
 • járóka
 • utazóágy
 • ruhaszárító
 • és komplett konyhai felszereltség, ami a babához kellhet.

 

Ki tudna ennek ellenállni? Ha Te sem, akkor még nem is tudod, hogy milyen egyéb meglepetésekkel várunk itt.›››

 

Fotó: StockSnap.io/Lubomir Manzheley

További cikkek