Vendégvéleményeink

Ilona Apartman II. - Hajdúszoboszló vélemények

Ilona Apartman vélemények
Vélemény az Ilona Apartmanról

Mi nagyon megvoltunk elégedve mindennel. Kellemes, nyugodt, szép hely. Mindenki barátságos, aranyos.

Tilly Andrea, 2017.08.20.
Sipos Lászlóné véleménye

Csendes, nyugodt, tiszta környezet. Kiválóan alkalmas a pihenésre, felüdülésre. A szoba és a konyha nagyon jól felszerelt, tényleg minden a pihenést szolgálja. Egyetlen észrevélel: a szoba kánikulában elég meleg, amit viszont enyhített a ventillátor. Szívesen ajánlom Önöket a baráti körünkben. Örülönk, hogy rátaláltunk az apartmanra.

Sipos Lászlóné, 2017.08.13.
Schöffer Györgyné véleménye az Ilona II-ről

Az apartman tiszta, jól felszerelt. Minden igényt kielégített. Csendes, nyugalmas helyen van. Szívesen jönnénk máskor is ide. Ismerőseinknek bátran merjük ajánlani.

Schöffer Györgyné, 2017.08.12.
Vendégvélemény

Nagyon megvoltunk elégedve az 1-es apartmannal.  A környezet szép. Az apartman kényelmes, maximálisan szolgálta a pihenést. Barátainknak, ismerőseinknek szívesen ajánljuk.

Csák Lászlóné, 2017.08.06.
Vendégvélemény az Ilona Apartmanról

Egy hetet töltöttünk párommal az Ilona Apartman II/4. apartmanjában. A felszereltség megfelelő, színvonalas. A tulajdonosok segítőkészek, útbaigazítóak. Az apartman környezete tiszta, rendezett. Pihenésre teljes mértékben alkalmas. Bármilyen korosztálynak ajánlom.

Nagy Lászlóné, 2017.07.30.
Vendégvélemény

Az apartman szép, barátságos, nagyon jól szolgálja a pihenést. Megfelelő a felszereltség – nekem egy felmosó hiányzottt. A szálláshellyel elégedettek voltunk. Az apartmant fiataloknak, időseknek és családosoknak is szívesen ajánljuk.

Szabó Dávid, 2017.07.30.
Vendégvélemény az Ilona Apartmanról

A TV jelerősségén lehetne javítani. Elégedetten távozunk. Köszönjük.

Orosz Ferenc, 2017.07.30.
Vendégévélemény az Ilona Apartman Hajdúszoboszlóról

Minden rendben volt, nagyon jól éreztük magunkat. Tisztaság, rend, nagyfokú udvarisasság fogadott. Ajánljuk minden ismerősünknek, rokonunknak. Köszönjük!

Székes Gézáné és Tóth Mihály, 2017.07.29.
Vendégvélemény

7 éjszakát töltöttünk párommal az Ilona Apartman II. 4-es apartmanjában, melyet a Facebookon találtam. A hírdetésben látott képek hűen tükrözték a valóságot. Szép, tiszta, kényelmes az apartman, teljes körűen felszerelt és gyönyörű virágos udvar, sütögetési lehetőséggel. A vendéglátók nagyon kedvesek. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, aki családias és nyugodt környezetben szeretne pihenni. A jövőben biztosan visszatérünk még.

Szadai Marianna és Ludányi Szabolcs, 2017.07.23.
Vzeber Józsefné véleménye az Ilona Apartman II-ről

Tiszta, rendezett, szép virágos udvar és környezet, megfelelő felszereltség szolgálta a pihenésünket. A szálláshely minden igényt kielégített. Ismerősöknek, családunk többi tagjának is ajánljuk majd. Jól éreztük magunkat, köszönjük  a lehetőséget, hogy itt lehettünk.

Czeber Józsefné, 2017.07.14.
Baténé Gula Tímes véleménye

Az apartman szép, tiszta. Környezete ápolt, igényes. Mindenkinek ajánlom, aki pihenni szeretne, csendes környék. Teljes mértékben elégedettek voltunk az elhelyezéssel. Telefonos egyeztetést követően, maximálisan azt kaptuk, amit ígértek.

Baténé Gula Tímea, 2017.07.09.
Vendégvélemény az Ilona Apartmanban

“Már harmadszor járunk az Ilona Apartmanban. Őszi pihenésünket az I. nyári pihenésünket a II. Apartmanban szoktuk tölteni. Mindkét apartmanházban önálló kis lakásokban szálltunk meg, olyan mint egy kis otthon. Teljesen felszerelt lakrész, saját konyhával és fürdőszobával. A kert gyönyörű, Ilonáék kedvessége pedig simogatja lelkünket. Továbbra is visszatérő vendégek leszünk.”

Földesi-Vetlényi Katalin és Földesi Péter, 2017.06.23.
Pálmai Vilmos vendégvélemény

Mi a feleségemmel 2004  óta visszatérő vendégként csak a legjobbakat tudjuk mondani az Ilona Apartman II-ről.  Az év bármely időszakában kellemes, nyugodt és tiszta körülmények között tudtuk eltölteni a nyaralásunkat. Az apartman felszereltsége és a tulajdonosok hozzáállása maximálisan megfelel az elvárásainknak. Mi mindig nagyon elégedettek voltunk és mindenkinek szívesen ajánljuk. 

Pálmai Vilmos, 2017.04.28.
Horváth Ferenc - Ilona Apartman Hajdúszoboszló vendég véleménye

Évek óta visszatérő vendégként csak a legjobbakat tudjuk mondani az Ilona Apartmanról.  Az év bármely időszakában kellemes, nyugodt és tiszta körülmények között tudtuk eltölteni a nyaralásunkat. Az apartman felszereltsége és a tulajdonosok hozzáállása maximálisan megfelel az elvárásainknak. Mi mindig nagyon elégedettek voltunk és minden korosztálynak szívesen ajánljuk.

Horváth Ferenc, 2017.04.22.

8 nap/7 éjszakát töltöttünk el a párommal az Ilona Apartman II-ben. Teljesen megfogott bennünket a családias fogadtatás, a szállás tökéletes volt. Károly cica nagyon cuki, a szívünkbe lopta magát. Én csak ajánlani tudom a helyet. Mivel augusztusban volt rossz idő is és nem minden napon tudtunk kimozdulni, akkor sem volt probléma, mert a rendezett és nagyon szép kertben is, illetve a szobánkban is el tudtuk magunkat foglalni, mintha csak itthon lettünk volna. Páromnak tökéletes ajándék volt születésnapjára :))) Mi 10 csillagot adnánk. Nagyon tetszett az is, hogy külön konyhánk is volt, nem kellett osztozkodni senkivel a helyen, illetve felszereltség szempontjából sem szenvedtünk hiányt. Ha megyünk még Hajdúszoboszlóra, visszatérünk mindenképp. :)) Köszönjük a lehetőséget és a kedves vendéglátás. Kun Katica”

Kun Katica, 2016.09.09

3 éve nászútra jöttünk először ide, azóta többször töltöttük itt a szabadságot. Most azonban először jöttünk hárman.

A szállás ugyan olyan gyönyörű és barátságos, a házigazdákkal együtt. ” – Szilágyi család”

Nászutas pár, 2016.08.01

Tavaly ősszel az Ilona Apartman I-ben töltöttünk el egy hetet, idén pedig az Ilona Apartman II-ben foglaltunk szállást(szintén egy hetet). Mindkét apartman rendezett, kulturált és tiszta környezetben helyezkedik el. Mindkettőben kényelmesek a szobák és jól felszerelt, modern a konyha. Mindkettő alkalmas minőségi pihenésre.

Az Ilona Apartman I. helyzeti előnye, hogy központi helyen van, 3-4 perc sétára található a fürdővel szemben. Az aktív pihenésre vágyóknak ideális a főszezonban rendezett különböző program, amit az apartmannal szembeni parkban szoktak megrendezni. Minden korosztálynak tudom ajánlani.

Az Ilona Apartman II-től 15-20 perces kényelmes sétával elérhető a fürdő. Ezt az apartmant azoknak ajánlanám, akik nem restek egy kis sétára és szeretnek egy kicsit távolabb lenni a belváros forgatagától.

Mindkét apartmanban jól éreztük magunkat, kellemesen pihentünk és ha lesz rá lehetőségünk szívesen visszatérünk Önökhöz.

ui.: Ezúton is szeretnénk megköszönni a hozzáállását és a rugalmasságát, amikor az utolsó pillanatban módosítanunk kellett a lefoglalt időpontot. Részünkről csak ajánlani tudjuk mindkét szálláshelyet.

Köszönettel,

Ferencz Péter Károly”

Ferencz Péter Károly, 2016.06.14

Tisztelt Papp Lászlóné Ilona! Szükségét érzem, hogy ezúton is ùjra köszönetet nyilvánítsak ! Párommal eltöltött egyhetes vendégeskedésünk (jul 13-19) ideje alatt az Ilona Apartman II -ben, lehetőségünk adódott maximális pihenésre, nyugalomra, s azzal a meggyõzõdéssel bùcsùztunk, hogy Ide még visszatérünk, ugyanis ez a szintű profizmus és odafigyelés amit a vendégek irányába tanúsítottak, magas szinten megfelel mindennemű elvárásoknak! Köszönjük! Melinda és Zsolt”

Melinda és Zsolt, 2014.07.30

Kedves Ilona! Köszönjük szépen a kedves vendéglátást! Nagyon jól éreztük magunkat. Az apartman jól felszerelt, praktikus kis “lak”, öröm volt este a fürdőzés után oda “haza” térni egy jó kis csendes pihenőre. Szívből ajánlom minden pihenni vágyónak!

Üdvüzlettel: Melinda és Zsolt”

Melinda és Zsolt, 2014.07.30

2,5 éves gyermekkel érkeztünk. Egy hetes tartózkodásunk alatt maximálisan meg voltunk elégedve az apartmanunkkal és a tulajdonosaival. Csendes, nyugodt, rendezett körülmények. Tiszta, kulturált és jól felszerelt az apartman. A jövőben is tervezzük és szívesen jövünk ide pihenni a gyermekünkkel. Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük a szíves vendéglátást! Habál Anikó, Czeglédi Ádám, Czeglédi Csaba”

Habál Anikó, Czeglédi Ádám, Czeglédi Csaba, 2013.07.27

Mindennel teljesen meg voltunk elégedve. A szállás színvonalával, tisztaságával, felszereltségével. A szállásadók kedvesek, segítőkészek. Lindmayer Imre Budapest”

Lindmayer Imre, 2013.07.20

Évek óta jövünk az Ilona Apartmanba. Mindig nagyon jól érezzük magunkat. Az udvar csodálatosan szép virágokkal, zölddel van tele. A lakrész szép, kényelmes, a konyha különösen jól felszerelt. Kényelmesen, jó nagyokat lehet aludni a vidéki csendben. A házigazdák kedvesek, udvariasak. Mindenben segítenek.

Más szállás lehetőséget is megnéztünk korábban, de ez a legjobb és legigényesebb, a legkulturáltabb.Köszönjük munkájukat, jó egészséget kívánunk hozzá. Máskor is ide jövünk!

Bogányné Rácz Edit, 2013.07.20

Kedves Ilona! Két hétvégét töltöttünk a Bánomkerti utcai apartmanban, az első alkalommal még csak a magunk kedvére a bioétel fesztiválra mentünk, másodjára barátainkat vezettük, akik egyetértettek velünk abban, hogy nagyon kellemes helyet találtam. Magas színvonalú, otthonosan, mindennel felszerelt, hangulatos apartmanjaink voltak. Amikor másodszor mentünk, úgy éreztük, mintha haza mentünk volna a leander bokros lakunkba. Volt akit meglepett, hogy a kétágyas szobák önálló kis lakások voltak, másokkal megosztani sem a konyhát, sem a fürdőszobát nem kellett, és a társalgó ezen felül volt. Bár mintegy 20 percre van a fürdőtől, de az éjszakai csend, nyugalom és altató sötétség miatt megérte a kellemes séta. Első alkalommal még túlságosan sötét volt, de mire másodszor mentünk, az apartman tele volt irányfényekkel, ezt külön köszönjük. Amennyire szeretem az éjszakai sötétet, annyira becsülöm nagyra, ha jó a világítás. Többször jártunk más vidékeken, országokban különféle szállásokon, és ma már az az első, amit megnézünk: az ágy mindkét oldalán ég-e a lámpa. Ez meglehetősen ritkán van így. Az is ritka, hogy 5 égős csillár legyen a szobában és ha van, mindegyik égője világítson. Az idegen szállásokon a másik felderítendő: hova dugjuk a mobiltelefon feltöltőt, mit kell kihúzni ahhoz, hogy a helyére bedughassuk, ez négycsillagos szállodákban is probléma. Önöknél ez nem volt az, nemcsak a házban, de az éjjeli szekrényen tárolni kívánt holmiknak is megvolt a helye. A mobil feltöltőjét, az olvasó lámpa konnektora mellett tudtuk használni. Külön értékeltem, hogy az éjjeli szekrény felső része polcos, felülre tehettem a mobilt, szemüveget, karórát, alulra az újságot. Köszönjük azt is, hogy a vasútállomáson autóval várt bennünket, és a különböző időpontban távozó társaság minden tagját kivitte az állomásra. Nem hagyható figyelmen kívül, hogy mindezt a jót igen kedvező áron kaptuk. Örömmel fogjuk ajánlani azon ismerőseinknek, akik jó helyen szeretnének pihenni. Üdvözlettel: Borsa Iván Budapest”

Borsa Iván , 2012.09.20

.Nagyon szépen köszönjük a megtisztelő fogadtatást, kedves Ilonának és férjének!!!

Párommal 6 éjszakát töltöttünk az Ilona Apartman II ben. A szállás nagyszerű volt, tisztaság rend, kényelem fogadott bennünket, már ahogy az udvarra beléptünk. A hét minden napján kedves szavakkal árasztottak el minket Ilonáék. A lakásban minden megtalálható, ami a leírtakban szerepel!!! Nagyon sok mindent tudnék még írni! Utazzanak el Hajdúszoboszlóra az Ilona Apartman I.vagy II be! Nem fognak élmény nélkül hazatérni!!!! Visszatérő vendégek leszünk mi is az elkövetkezendő években!!!!!! Üdvözlettel: Mári Csaba”

Mári Csaba, 2016.09.07

Mindennel nagyon-nagyon meg voltunk elégedve. Szép, tiszta, barátságos, komfortos. A kert gyönyörű, az apartmant szinte otthonunknak éreztük, semmiben sem szenvedtünk hiányt. Bármikor szívesen visszajövünk ide és jó szívvel ajánljuk ismerőseinknek is. Kata és Peti Budapestről”

Kata és Peti, 2016.09.07

Férjemmel Veszprémből érkeztünk az Ilona Apartmanba, 7 éjszakára. Az apartman csendes utcában található, gyönyörű, virágos környezetben. A szoba, konyha, fürdőszoba ízlésesen, minden igényt kielégítően felszerelt és ragyogó tiszta. Ilona és férje kedvesek, segítőkészek, figyelmesek. Remekül éreztük magunkat náluk! Turzó Andrea”

Turzó Andrea, 2014.08.25

Szívből tudom ajánlani őket! Már második alkalommal nyaralunk náluk! Jól felszerelt, tiszta apartmanok, csendes környezet és nagyon kedves, segítőkész tulajdonosok várják az ide érkező, pihenni vágyó vendégeket!

Nekünk, ők a tökéletes választás! Jövőre megint jövünk!:-) Habál Anikó”

Habál Anikó, 2014.07.27

Tisztelt tulajdonos! Köszönjük, hogy Önöknél tölthettük a szabadságunkat.

A fogadtatástól az elköszönésig szívélyes vendéglátásban volt részünk. Minden ami az interneten látható valóságos. Az apartman tiszta, jól felszerelt, ha valamire mégis szükségünk volt, a tulajdonos mindenben segítségünkre volt. Ha tehetjük máskor is ide térünk vissza. Mindenkinek ajánlani tudom, aki pihenésre vágyik. Sok-sok üdvözlettel: Bíró Antalné és Bíró Antal”

Bíró család, 2014.07.26

Tegnap értünk haza az apartmanból, nagyon jól éreztük magunkat. Két felnőtt, két gyerek, – a hely bőven elég volt. A felszereltség jó, az apartman maga igényes. A hölgy segítőkész, de nem tolakodó. Én csak ajánlani tudom mindenkinek. Pőcze Csaba és családja”

Pőcze Csaba és családja, 2014.07.09

Az apartman szép és rendezett, felszereltsége minden igényt kielégít. Az apartman vezetője figyelmes és mindenben segítőkész. A szállás környéke nyugodt és biztonságos. Minden pihenni és nyaralni vágyónak egyaránt ajánljuk. Horváth Annamária Budapest.”

Horváth Annamária , 2014.07.26

Második éve nyaralunk a vendégházban, visszatértünk mert mindennel meg voltunk elégedve. Az apartmanház egy csendes, árnyas utcában található, kiválóan alkalmas a nyugodt pihenésre. Az apartman jól felszerelt, tiszta, kényelmes. A hűvös udvarban, rengeteg szép virág és növény között pihentük ki esténként a napi fürdőzés fáradalmait. A vendéglátók kedvesek, figyelmesek, mindenben a vendégek szolgálatára állnak. Reméljük jövőre újra találkozunk. Köszönettel: Csernyi Dánielné Erzsike”

Csernyi Dánielné Erzsike, 2013.06.15

Második alkalommal szálltunk meg az Ilona Apartman II-ben és azt tervezzük, hogy az elkövetkezendő években is ide térünk vissza. Minden adott ahhoz, hogy kipihenjük a hétköznapok fáradalmait. Az apartman jól felszerelt, tiszta és csendes környezetben fekszik. A házigazdák közvetlenek, kedvesek, aranyosak és segítőkészek. Nyugodt szívvel ajánljuk mindenkinek, aki Hajdúszoboszló csodás városában kíván üdülni.

Gyurkó Tamás és Tamásné, 2013.05.20

2012.szeptember 16-án érkeztünk meg az Ilona Apartman II-be. Nagyon kényelmes, mindennel felszerelt lakrész várt bennünket. A konyhában kávéfőzőtől kezdve, a kenyérpirítóig mindent megtaláltunk, ami a kényelmünket szolgálta. Külön étkező rész és nappali rész található az 5-ös apartmanban, ahol esténként tévézhettünk és pihenhettünk. A hálószobában nagyon kényelmes az ágy, amiből kipihenve ébredtünk reggelente. Mindenkinek szeretettel ajánljuk aki csendre, nyugalomra, pihenésre és tisztaságra vágyik. Nagyon köszönünk mindent a vendéglátóinknak, akik létrehozták nekünk ezt az egészet. Ha módunkban áll, a jövő nyáron is szeretnénk eljönni. Köszönettel: Pásztor Jánosné és Pásztor János”

Pásztor Jánosné és Pásztor János., 2012.09.17