Nyereményjáték 2018! – Születésnapi családi nyereményjáték!
Önfeledt gyerekkacaj, eperfagyi a szoknyán, csillogó szemek, medencébe csobbanó lábak, hűvösen roppanó mézédes dinnye, békésen szoszogó álmok, fotók és emlékek, amikor újra átéled…  A nyár legjobb pillanatai gyermekednek és Neked.
Ünnepeld velünk az Ilona Apartman 15. születésnapját! Regisztrálj és nyerj egy családi nyaralást! – Nyereményjáték 2018!

Játssz és nyerj egy 2 éjszakás családi nyaralást Hajdúszoboszlón, a strand főbejáratával szemben lévő négykoronás Ilona Apartmanban.

Szívből jövő vendéglátással, muskátlis udvarral, 80 négyzetméteres apartmanban, 2 hálószobával, fürdőszobával, felszerelt amerikai konyhás nappalival vár benneteket  az Ilona Apartman I.

A nyereményjáték érvényes  2018. május 23-tól május 30-ig.  Sorsolás: 2018. május 31-én. A nyertest e-mailben és facebookon értesítjük.
A nyereményt 2018. junius 1. és szeptember 30. között lehet igénybe venni, egy előre egyeztetett időben, 2 éjszakára 4 fő  részére. A nyeremény nem tartalmazza az  idegenforgalmi adót, melynek díja a helyszínen fizetendő 500 Ft/fő/éj (18 év felett).

A nyereményjátékban való részvétellel elfogadod  a Játékszabályzatot

és az Ilona Apartman Hajdúszoboszló: Adatkezelési szabályzatát.Elfogadom az Ilona Apartman Hajdúszoboszló Adatkezelési Szabályzatát
Hozzájárulok, hogy részemre az Ilona Apartman Hajdúszoboszló saját célú reklámokat küldjön

papp-laszlone-ilona-2017Ilona Apartman I.

Papp Lászlóné Ilona
Hajdúszoboszló, Jókai sor 17/a
Telefon: 06 30 398 5356
Email: info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu

 

logok