Húsvéti tojáspark Hajdúszoboszlón

2023. március 31- április 15.

2023. március 31-én húsvéti köntösbe öltözik a Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár melletti park. Cél a lakosság, a civil szervezetek, egyházak, iskolák, óvodák közreműködésével egy olyan szabadtéri húsvéti park létrehozása, amely illeszkedik a húsvéti ünnepkörhöz, kifejezve városunk újjászületésének kezdetét is, szellemi, kulturális és turisztikai értelemben egyaránt.

 

Hungarospa Strandnyitó rendezvény

2023. április 29.

A hajdúszoboszlói nyári strandszezon nyitó bulija a Hungarosparty strandnyitó rendezvény.

Strand Hajdúszoboszló

Majális Hajdúszoboszlón

2023. május 01.

Ha május 1-je, akkor Majális Hajdúszoboszlón, mellyel egyúttal kezdetét veszi nyári programsorozatunk. Az izgalmas bemutatók mellett sokak által ismert és kedvelt művészek lépnek fel jól ismert slágerek csendülnek majd fel. Kicsiket és nagyokat egyaránt várunk szeretettel!

 

Hungarospa gyermeknapi animáció

2023. május 28.

Fürdőkomplexumunk idén is invitálja a pancsolni vágyó lurkókat egy strandolással és élményekkel teli napra!
Gyertek és töltsétek a gyermeknapot Európa legnagyobb fürdőkomplexumában, amely gyermek- és pancsoló medencékkel, valamint élménymedencékkel várja az egész családot!

Pünkösd a Hungarospa strandon

2023. május 28.

Pünkösdi program várja az érdeklődőket pünkösd vasárnap a hajdúszoboszlói strandon.

 

S-max Club HUNGARY Rekord kisérlet & Családi hétvég

2023. június 23-25.

Guinness rekord kísérlet, családi hétvége Hajdúszoboszlón a repülőtéren 2023. június 23-25 között.

S-max Club HUNGARY bemutatja.
Magyar és Guinness Rekord kisérlet.
Több mint 800 Ford S-max típusú autó, egy helyen, egy időben.
Nem csak Guinness rekord kísérlet, hanem családi nap is egyben.

 

 

S-max club

Gasztrofesztivál – Szoboszlói Street Food Fesztivál

2023. június 30 – július 02.

Az alföldi fürdővárosban az idei év első gasztrofesztiválja június 30-tól várja az érdeklődőket, ahol a Szabadtéri Színpadon élő koncertekre szórakozhatunk, míg a Szent István parkban a vendéglátók változatos étel kínálatából választva dőzsölhetünk.

 

Padlás musical

2023. július 06.

Hajdúszoboszló nyári koncertjeinek helyszínére az idei évben érkezik a Padlás című musical a Magyarrock Dalszínház előadásában, a mesés zenés darab nemcsak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is kiváló program a nyári pihenés idején.

 

Retro buli

2023. július 7.

Retro buli lesz a szabadtéri színpadon, ahol 80-as és 90-es évek nagy slágereire szórakozhat a közönség.

Fellépők:

Zoltán Erika, Kozmix, Csordás Tibi

 

Nótaest

2023. július 8.

Magyar nóta est lesz a szabadtéri színpadon július 8-án, fellép a Debreceni Nóta Egyesület, vendég lesz Tarnai Kiss László is!

 

A Pál utcai fiúk musical

2023. július 12.

Egy magával ragadó történet, fülbemászó zene, az elszánt fiúcsapatok küzdelme: egy felejthetetlen előadásélmény a hajdúszoboszlói szabadtéri színpadon a Pannon Várszínház előadásában.

 

Szoboszlói Folkhétvége

2023. július 21-23.

Július végén a népművészeté és a néptáncé a főszerep. A színes forgatagban a népművészet mesterei változatos bemutatókkal várják az érdeklődőket a kézművesek utcájában. Esténként országos, nemzetközi hírű népzenekarok, szólisták, táncosok nyújtanak maradandó élményt.

AEROfest repülőnap Hajdúszoboszlón

2023. július 28-30.

Ha téged is érdekel a felhők közül a kilátás az Alföld legismertebb fürdővárosára és szeretnél repülni Hajdúszoboszló felett, akkor neked is a helyed július utolsó hétvégéjén a városi sportrepülőtéren, ahol a fellegek közül megnézheted Európa legnagyobb fürdőkomplexumát is.

 

Hungarospa születésnap

2023. július 29.

A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum születésnapi programokkal várja a fürdőzőket július 29-én, szombaton

hungarospa hajdúszoboszló

XII. Hajdúszoboszlói Kamionos találkozó

2023. augusztus 10-13.

Négy napig ismét az országutak legnagyobbjaitól lesznek hangosak Hajdúszoboszló utcái, 2023. augusztus 10-től újra Kamionos Találkozó várja az érdeklődőket a fürdővárosban.

Kamionos találkozó

Turizmus Világnapja a Hungarospa-ban

2023. szeptember 27.

A turizmusban dolgozóknak, így nekünk is az a célunk, hogy a Turizmus Világnapja legyen minden évben az a nap, amikor kiemelt figyelemben részesítjük a belföldi és külföldi vendégeinket. Hosszú távon azonban azt szeretnénk elérni, hogy ne csak ez a nap legyen Magyarországon a turizmus napja. Egy kedves mosoly, néhány kedves szó, az előzékeny és segítőkész magatartás ugyanis nem kerül semmibe!

Halloween zenés esti fürdőzés az Aqua-Palace-ban

2023. október 31.

2023. október 31-én, kedden 17 órától Halloween jegyében a fürdőzést zenével és lézershow-val fűszerezzük az Aqua-Palace Fedett Élményfürdőben a trópusi medencénél.