Hajdúszoboszló apartman, Hajdúszoboszló Gyógyfürdő

Télen nyugdíjasoknak igazi édenkert Hajdúszoboszló

Gyógyvíz kisokos

Télen nyugdíjasoknak mi is lehetne jobb felüdülés, mint egy hajdúszoboszlói fürdőélmény és városlátogatás! Városunk egész évben ideális úti cél nyugdíjasoknak, de ilyenkor talán még jobban esik és még különlegesebb hangulata van. Éljétek át idén!

 

Hajdúszoboszló télen is vár

Debrecen és térsége turisztikai régió egy igen impulzív, rengeteg lehetőséggel és gazdag kínálattal megáldott. Az egyik legnagyobb vonzereje a téli időszakban kétségtelenül Hajdúszoboszló és a fürdő. A termálvíz és a Hungarospa már-már a városunk jelképének számítanak mind hazai, mind nemzetközi szinten.

Magyarországon az egyik legkomplexebb kínálattal rendelkező régió a miénk, ahol a fürdő miatt az egészségturizmus egész éves úti célt biztosít. Főként a nyugdíjasoknak ajánljuk, hogy a nyári szezonon kívül is bátran látogassanak el hozzánk. A fürdő télen is teljes egészében nyitva, és egyéb programokkal kiegészíthetitek a tartózkodást.

Debrecen egy karnyújtásnyira számos nevezetességgel, történelmi és kulturális látnivalóval vár. A Hortobágy, mint világörökségi helyszín, szintén egy csodálatos napot ígér felejthetetlen élményekkel. Múzeumok, kiállítások szerelmesei sem maradnak program nélkül, illetve az aktív szabadidő eltöltésére is remek alternatívákat tudunk.

Hajdúszobszló felirat

Megújult a Szent István park és Mátyás király sétány – forrás: hajduszoboszlo.hu

A fürdő télen nyugdíjasoknak tökéletes

Hajdúszoboszló igazi vonzereje a méltán híres fürdő és termálvíz, ezt évről évre a statisztikai adatok is bizonyítják. Akár TB által támogatott kezelésekről, akár az éves regenerálódás és felfrissülésről van szó, nyugdíjasoknak elsők közt jut eszébe városunk évtizedek óta. Tényleg tökéletes hely a fürdő télen, így ha még nem tapasztaltad meg, eljött az ideje.

A fürdő bejárata és a Szent István park apartmanunktól mindössze pár lépés, így egy kellemes sétával könnyen megközelíthető. Ha hideg van és zimankó, akkor sem kell néhány percnél több, hogy átérj a meleg vízben való lazuláshoz. Nyugdíjasoknak ez kifejezetten előny, ha nálunk szállnak meg, melyet nyugdíjasbarát ajánlatunk még kedvezőbbé tesz.

Nem kell aggódni a nyitvatartás miatt sem, a fürdő télen zavartalanul várja vendégeit! Minden nap reggel 7 órától este 7 óráig élvezhetitek a termálvíz jótékony hatását. A fürdő gyógyászati részlege is vasárnap kivételével minden nap elérhető, így tényleg minden napot, percet kihasználhattok. Apartmanunkban pedig meghitt környezetben megpihenhettek.

Gyógyfürdő Hajdúszoboszlón - és amiért szuper ez a hely!

Gyógyfürdő Hajdúszoboszlón – és amiért szuper ez a hely!
fotó: hajduszoboszlo.hu – kösznet érte!

Télen nyugdíjasoknak miért ajánljuk még?

Érdemes hozzánk ellátogatni télen, teljesen más hangulatot áraszt városunk. A fürdő télen is kétségtelenül vonzerő a gyógyulni, regenerálódásra vágyók számára. Ennek ellenére számos más lehetőség is nyílik, hogy a pihenés egyben élményekkel is társuljon. November végétől például mi is adventi csodahellyé változunk.

November utolsó vasárnapján immár hagyományos keretek közt kerül megrendezésre az ünnepélyes gyertyagyújtás. Advent kezdete, amikor a város ünnepi fényárba öltözik, és minden vasárnap újabb gyertyagyújtással egyre inkább ünnepi lázban égünk. Ezt a programkínálat is csak megerősíti.

Még ha csípős is esetleg az idő, a szabadban lenni a friss levegőn mindenkinek ajánlott. Télen nyugdíjasoknak egy kiadós séta a Szent István parkban, a Mátyás király sétányon és városunk látnivalóit felkeresni mindenképpen javasolt. Ha szusszannátok közben egyet, remek éttermek és kávézók közül választhattok ilyenkor is.

Az aktív időtöltésről sem kell lemondani télen sem. Réteges öltözködés mellett számos kirándulást vagy akár túrázást is tervezhettek itt tartózkodásotok alatt. Szívesen mesélünk, adunk tippeket, hogy merre érdemes elindulnotok, milyen távokat és mennyi idő alatt lehet teljesíteni nagyjából. Blogunkon is bátran nézelődjetek!

Töltődjetek nálunk, élvezzétek a hajdúszoboszlói fürdőt télen is!

További cikkek