info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

Hajdúszoboszló télen-nyáron! Te mikor jössz?

A hajdúszoboszlói fürdő nemcsak a gyerekeknek élmény
Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2023.márc.10

Utazni mindig jó, és ehhez remek úti cél télen-nyáron Hajdúszoboszló! Ahogy a hónapok és az évszakok váltják egymást, úgy változnak az év során az utazási szokások is. Ebből a körforgásból bizony Hajdúszoboszló sem marad ki. Mire gondolunk? Olvasd el!

Hajdúszoboszló, amikor a nyugdíjasoké a főszerep

Ősztől tavaszig kisvárosunkban jellemzően az idősebb korosztályé a főszerep, már ami a vendégeket illeti. Ezeken a rövidebb, hideg napokon a gyógyvíz melege és az ízületi fájdalmakra jótékony hatása hívogató. Az év elejei időszak számukra tökéletes regenerálódás nálunk, hogy felkészültek legyenek az aktívabb, unokákkal töltött nyári hónapokra.

Azt azért nem mondanánk, hogy Hajdúszoboszló téli álmot alszik, sokkal inkább annyit, a gyógyfürdő a fő célpontja az utazásoknak. A szenior korosztály a gyógyüdülést, a testi-lelki felfrissülést és a nyugodt rekreáció élvezetét tapasztalhatja meg ilyenkor. Kevesebb a városlátogató, csendesebbek a séták, meghittebbek az éttermek, kávézók.

Ha örökifjakként még megelőznétek a nyári pezsgő életet, akkor gyertek hozzánk tavasszal! A megújulást kezdd nyugdíjasbarát ajánlatunkkal, élvezd a tavaszi napsütést és az illatozó, virágba borult környezetet sétáid alkalmával. Apartmanházunk tökéletes választás lehet, ha egyszerre lennél közel a gyógyfürdőhöz és a városközponthoz.

Nyugdíjasparadicsom időseknek - mert megérdemlik!

Nyugdíjasparadicsom időseknek - mert megérdemlik!

Tavasszal minden mozgásba lendül

Ahogy közeleg a nyár szele, lassan-lassan kezdődik a nyaralás tervezése. Hívogat a vízpart, a strand, és előkerülnek a fürdőruhák a szekrény mélyéről. Ilyenkor ér sokakat meglepetés, hiszen az újévi fogadalmakról megfeledkeztek, elmaradt a nagy életmódváltás, a fogyókúra. Tavasszal minden mozgásba lendül, Te sem késtél el!

Használd ki, hogy hosszabbodnak a nappalok, csábít a napsütés és a jó idő a szabadba! Ilyenkor festőivé válik, ahogy kisvárosunk is színes-virágillatú és madárcsicsergéssel teli lesz. Nemcsak Hajdúszoboszló, hanem a környék is felélénkül, remek kirándulásokra és felfedezésekre ösztökél. Hagyd magad, gyere és töltődj nálunk!

Hajdúszoboszlón semmi akadálya a hatalmas sétáknak a megújult Szent István parkban, de olvashatsz weboldalunkon a blogban számos látnivalóról, és környékbeli kirándulási tippjeinket is megtalálod. A túrák a közeli erdőben kicsiknek és nagyoknak egyaránt kiváló mozgás ilyenkor. Biciklire pattanva pedig akár nagyobb kirándulást is tehettek.

A tavasz talán a legjobb időszak arra, hogy formába hozzuk magunkat, mozgásba lendülve érezzük a megújult energiáinkat. Lelkünknek is jót tesz a szabadban töltött idő, a mozgás élménye kikapcsol és kreativitásra sarkal. Ezzel könnyedén megtámogathatjuk, hogy nyárra igazán kicsattanó formában legyünk.

Aktívan Hajdúszoboszlón - kerékpározás

Aktívan Hajdószoboszlón - kerékpározás

Élményteli nyaralás Hajdúszoboszlón az egész családnak

Júniust, sokszor nehéz kérdés, a gyerek vagy a szülő várja jobban? A nyár, a családi nyaralás miatt biztosak vagyunk benne, hogy mindenki egyformán! A nyáriszünet kezdetével ugyanis útra kelnek a családok, gyerekzsivajtól lesz hangos kisvárosunk is. A családok éppúgy kedvelik, mint a nyugdíjasok Hajdúszoboszlót, s hogy miért lehet nekik is nagy kedvenc?

Bár Hajdúszoboszlót sokszor a gyógyfürdővel kötik össze fejben, és úgy gondolnak rá, mint tipikus nyugdíjas üdülőhely, valójában az AquaPalace Élményfürdő igazi gyerekparadicsommá varázsolta városunkat. A 30 hektáros Strand és Aquapark mellett rengeteg program nyújt felejthetetlen élményt a család apraja-nagyjának.

A családosoknak a rendelkezésükre álló 10 hét egyikére kell időzíteni az éves nagy családi nyaralást. Ha a családbarát ajánlatunk mellett döntesz, unatkozni garantáltan nem fog senki, de érdemes mielőbb, már kora tavasszal tervezni, lefoglalni a szállást. Évről évre csupa mosolygós gyerkőc, kisimult arcú szülő távozik tőlünk.

Az Ilona Apartman I., mely mindössze 100 m távolságra van a fürdőkomplexumtól, a strandtól egy kőhajításnyira, kifejezetten családbarát apartmanokkal vár. Akár 2 felnőtt és 2 gyerek vagy 4 felnőtt és 2 kisebb gyerek kényelmesen élvezheti nálunk a nyaralást. Sőt, ha baráti családdal együtt érkeznétek, akkor is kitűnő hely apartmanházunk.

Családi nyaralás

Családi nyaralás Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszló, láthatod, örök mozgásban van. Egy körforgásban pont, mint az évszakok. Mi viszont hadd jelentsük az állandóságot, a megbízhatóságot és a vendégszeretetet, amivel mindig várunk. Emellett pedig a továbbiakban is, nemcsak Hajdúszoboszló és a fürdő családbarát, hanem az Ilona Apartman árai is. Kérj ajánlatot és tapasztald meg!

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló Aquapark árak 2024
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down