Hajdúszoboszló apartman, Hungarospa

Miért nyugdíjasbarát Hajdúszoboszló?

Nyugdíjas üdülés

Kedves Örökifjak, itt a ti időtök! A vitathatatlanul nyugdíjasbarát Hajdúszoboszló vár benneteket idén ősszel-télen is. Gyógyuljatok, regenerálódjatok és pihenjetek nálunk, hogy feltöltődve, megújulva várjátok az új évet!

Válaszd Hajdúszoboszlót!

Kis hazánk telis tele gyönyörű városokkal, falvakkal, érdemes nemcsak nyáron, hanem ősszel-télen is kikapcsolódásként, feltöltődésként egy olyan üdülés mellett dönteni, ami a testet és lelket egyaránt regenerálja. Irány Hajdúszoboszló!

A weboldalunkon láthatod, hogy apartmanházunk nyitva áll, és a családos ajánlatunk mellett kifejezetten nyugdíjasbarát Hajdúszoboszló élményére vágyóknak is kínálunk őszi-téli csomagajánlatot. Az egyik legideálisabb időszak ez – kedves Örökifjak – számotokra, mutatunk több okot is, hogy miért!

Nyugdíjasbarát Hajdúszoboszló

Termál- és gyógyvizekben itthon szerencsére nem szenvedünk hiányt, igen széles a választék a gyógyüdülésre vágyóknak. Hajdúszoboszló évtizedek óta népszerű és a város neve egyet jelent sokaknál a gyógyulással. A HUNGAROSPA Gyógyfürdő kiváló minőségű szolgáltatásokkal vár, gyógyvize számtalan betegségre és panaszra gyógyír, így garantáltan megújultan térsz haza városunkból.

Az Ilona Apartmanház I. remek választás, kényelmes és minden igényt kielégítő szálláshelyként vár nyugdíjasként közvetlenül a fürdő bejáratával szemben. Az első ok, amiért érdemes a nyugdíjasbarát Hajdúszoboszló mellett döntened, hiszen pár lépés és máris elmerülhetsz a gyógymedencében. Sőt, apartmanházunk a hajdúszoboszlói buszpályaudvartól is csupán pár perc.

Az egyedülálló gyógyvíz mellett szakorvosok és több mint 40-féle gyógykezelés vár egy helyen. A fürdőkúrát így más kezelésekkel együtt, komplex gyógyüdülésként élvezheted, és a gyógytorna, elektroterápia mellett még az iszapkezelést is megtapasztalhatod a fürdő saját iszapjának felhasználásával. Igénybe veheted akár az OEP támogatott gyógykúrát is.

Az őszi-téli időszakban a strand és a csúszdák pihenni térnek, az iskola és az óvoda miatt a kisgyermekes családok csekély számban látogatnak el egy hétre Hajdúszoboszlóra. Tökéletes időzítés ezért, ha igazi nyugdíjasbarát szálláshelyet keresel nálunk. Hajdúszoboszló és környéke szintén remek sétáknak, kirándulásoknak is kedvező. Aktívabban töltenéd az időt? Pattanj nyeregbe és gurulj végig szabadon kerékpárútjaink egyikén!

Nyugdíjasbarát Hajdúszoboszló

Nyugdíjasbarát Hajdúszoboszló

Gyógyüdülés kényelemre hangolva  

Ha apartmanunkat választod, a nyugalom és a pihenés garantált. A kényelmes szobák mellett félpanziós ellátást biztosítunk svédasztalos reggeli és menüválasztásos vacsora formájában a szomszédos étteremben. Vonattal érkeznél hozzánk? Ne aggódj, ez esetben ingyenes transzfert biztosítunk!

Az őszi/téli nyugdíjasbarát csomagajánlat részeként mindemellett kedvezményes gyógykezelés vehető igénybe, valamint érkezésedet követően egy reumatológus szakorvosi ajánlást kapsz az itt töltött hétre. A részleteket és a foglalást a csomagajánlatra kattintva azonnal eléred. Legyen 7 nap, 6 éjszaka, ami csak rólad, rólatok szól pároddal és persze az egészségetekről!

Várunk szeretettel Hajdúszoboszlón! Élvezd apartmanunk kényelmét, a gyógyvíz regeneráló erejét és városunk különleges hangulatát!

Ilona Apartman Hajdúszoboszló

Családi vállalkozás

További cikkek