Hajdúszoboszló, Hajdúszoboszló programok

Hajdúszoboszló szórakozóhelyek: Ambrózia, Rock Cafe, Garden

A hajdúszoboszlói éjszakai élet méltán híres a környéken. A nappali nyugodt fürdőzést, sétálást, túrázást este hamar felváltja a zene, a szórakozás és a felejthetetlen koncertek. Ebben a cikkben összegyűjtöttük neked Hajdúszoboszló legjobb szórakozóhelyeit minden fontos információval együtt.

Ambrózia Club Hajdúszoboszló

Ha hajdúszoboszlói disco, akkor: Ambrózia Club. A környék egyik legismertebb, legkedveltebb és legrégebbi szórakozóhelye. Nyáron általában pénteken és szombaton tartanak nyitva és elsődlegesen party house és R’N’B zenéket játszanak a DJ-k. Időközönként pedig a régi klasszikus, sláger zenék is előkerülnek.

Az Ambrózia Club a város egyik legfrekventáltabb pontján, a Sétáló utcában, az Ilona Apartmantól mindössze 500 méterre található, a Mátyás király sétány 8. alatt.

Ambrózia Club - Hajdúszoboszló szórakozóhelyek

Kép forrása: facebook.com/Ambrozia.Club

Rock Cafe Hajdúszoboszló

Amennyiben Hajdúszoboszló zenés szórakozóhelyeiről esik szó, nem szabad kihagyni a sorból a Rock Cafe-t sem. Az elsődlegesen rock koncerteket tartó szórakozóhely talán az egyik legfelkapott bulihelye a városnak az elmúlt időszakban. Nyáron szinte minden nap élő koncertek várnak, fergeteges hangulattal, ételekkel és italokkal.

A 2008-ban nyílt rock klub a vasútállomás mellett található, a központtól mindössze 20 perc sétára, a Rákóczi utca 119. alatt.

Rock Cafe - Hajdúszoboszló szórakozóhelyek

Kép forrása: rockcafeszoboszlo.hu

Garden Beach&Club Hajdúszoboszló

A Garden Hajdúszoboszló legújabb szórakozóhelye, mely 2019-ben nyitotta meg kapuit. A Garden-ben leginkább a a Hip-Hop, House és Pop zene kedvelői fogják igazán jól érezni magukat, de bizonyos alkalmakkor más stílusok is fel-fel bukkanak. Nyáron gyakorlatilag nem telik el úgy hétvége, hogy ne lenne tele a fiatalok körében igencsak kedvelt Garden Beach&Club.

A központtól mindössze 400 méterre található szórakozóhely felejthetetlen élményeket ígér, ahova bármikor szívesen visszatérnek a szórakozni vágyók. Pontos cím: Debreceni út 6.

Garden Beach&Club - Hajdúszoboszló szórakozóhelyek

Kép forrása: facebook.com/garden.beach.club

További cikkek