Hajdúszoboszló

Hangolódj Hajdúszoboszlón az ünnepekre!

Év végére mindenki elfárad, pedig még előttünk a nagy hajrá. Itt van ez a csodálatos adventi időszak, amelyet szerintem mindannyian szeretünk. Hajdúszoboszló is fényárban úszik és az Ilona Apartmanban is megteszünk mindent annak érdekében, hogy még kellemesebbé és meghittebbé tegyünk az ünnepekre való lelki feltöltdésedet.

A városunkban számos karácsonyi és más zenei élményben lehet részed, ha úgy döntesz, hogy nálunk gyűjtesz erőt az ünnepekre.

 

 

Programajánló az ünnepekre

 

  1. Elsőként szívből ajánlok a figyelmedbe egy olyan ritkaság számba menő, borkóstolóval egybekötött meseestet, ahol mi, felnőttek vagyunk a célközönség. December 16-án a Rock Caféban ugyanis székely pajzán népmesék „elevenednek meg” Babos Eszter bábos-író-előadóművész tolmácsolásában, ahol a székely humor, különleges nyelvi kifejezések és fordulatok derítenek bennünket jókedvre. A hangulat fokozására borkóstoló is lesz egy igazi sommelier vezetésével, akinek köszönhetően nemcsak megkóstolhatjuk a különböző borokat, hanem tanulhatunk is róluk. Ide csak előre bejelentkezéssel lehet bekerülni, ezért érdemes időben asztalt foglalni.
  2. Ha azonban igazi karácsonyi hangulatot keresel, van más programötletünk is a számodra. Gájer Bálint ad Debrecenben egy fantasztikusnak ígérkező „Swing Karácsony” koncertet a híres Nagytemplomban, szintén december 16-án. Az énekes 10 tagú zenekarával érkezik térségünkbe, és Frank Sinatrától kezdve Bing Crosbyn át egészen Dean Martinig olyan előadók dalait adja elő magyarul, amelyek méltán számítanak még ma is világsikernek.
  3. Karácsonyi hangverseny természetesen nálunk is lesz Hajdúszoboszlón, a Református templomban. Ennek időpontja december 15. Tehát ha a gyógyfürdőzés mellett inkább helyi programot keresnél a közelünkben, választhatod ez utóbbi csodálatosnak ígérkező zenei estet is.

Az biztos, hogy az Ilona Apartmanban futó jelenlegi akciónkkal igen kedvező áron találod meg a szállásodat az itteni pihenésedhez, a megérdemelt gyógyfürdőzéshez, a hangulatos romantikus sétáidhoz.

 

Gyere és töltődj fel nálunk az utolsó nagy hajrá előtt.

További cikkek