Hajdúszoboszló, Hajdúszoboszló apartman

Indiánnyár Hajdúszoboszlón

Képzeld el, hogy kaptál egy hetet a sorstól, a Jóistentől, magadtól, hogy pihenj. Hogy elfelejthesd a házimunkát, a kertet, a munkahelyi vagy a családi kötelezettségeket. Hogy oda mehess, ahová csak szeretnél, és azt tehesd, amit csak akarsz. Mit csinálnál? Nekem van egy jó ötletem.

 

 

Őszi színpompa az Ilona Apartmannál

 

Ahelyett, hogy méregdrágán elutaznál valahová külföldre, vagy befizetnél egy wellnesshotelbe – mert azért temérdek pénzt nem kaptál erre a hétre – gyere el Hajdúszoboszlóra az Ilona Apartmanba. Hogy Magyarországon pihenj? Persze. Ha még nem jártál nálunk, hidd el, érdemes itt is körülnézned. A csodálatosan felújított Szent István parkunk ilyenkor ősszel is gyönyörű, a zöldövezeteink pedig egyszerűen fantasztikusak. Az Ilona Apartman II. például egy hársfasorral szegélyezett utcában van, amely ebben az évszakban egyszerűen lenyűgöző a lobszíneződéstől. De ugyanezt elmondhatom a Csónakázó tó környékéről is.

 

 

Indiánnyár félpanzióval

 

Szóval képzeld el, hogy egy hétig nálunk vagy, és semmire sincs gondod. Mivel félpanziót igényeltél, így a reggelid és az isteni vacsorád is meg van oldva. Ha pedig mégis csak főzőcskézni szeretnél, az Ilona Apartman kompletten felszerelt lakosztályainak konyháiban ezt is megteheted.

Minden apartmanunkhoz tartozik ugyanis saját konyha, saját fürdőszoba és persze kényelmes hálószoba is. Az Ilona Apartman pedig elnyerte az apartmanok legnagyobb kitüntetését, a négykoronás minősítést, amely címhez minden nap igyekszünk hűek lenni.

Már most felkészültünk a hűvösebb időszakra is, pedig még tart az indiánnyár, mi pedig élvezzük, hogy hétágra süt a nap.

 

 

Mit csinálhatsz az Ilona Apartman közelében?

 

Ha tehát idejössz a pároddal pihenni, akkor nincs más dolgotok, mint

  • reggel sokáig aludni,
  • napközben átsétálni a néhány méterre lévő gyógyfürdőbe,
  • ott vagy az apartmanotokban megebédelni,
  • délután romantikus sétát tenni a parkjainkban,
  • este pedig részt venni valamelyik városi rendezvényünkön.

Hajdúszoboszló tényleg nagyon sok látnivalót kínál. Nem hiszed? Hadd említsek meg még néhány lehetőséget a kismillió közül.

 

 

Érdekességek Hajdúszoboszlón

 

Nos, elképzelted, mihez kezdenél egy szabad héttel nálunk? Akkor ne várj! Foglald le a szállásodat, amíg tart az indiánnyár és élvezd a hasznos semmittevést nálunk.

További cikkek