info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

Őszi fürdőzés? Természetesen.

Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2019.okt.01

Ismét eltelt egy hónap, és végérvényesen beköszöntött az ősz Hajdúszoboszlón is. Ilyenkor az egyik szemünk sír, a másik meg nevet, mert az Ilona Apartmanban újra szezont zártunk. Olyan ez nekünk, mint egy keserédes búcsú a nyári hangulattól, a nyári vendégektől, a napsütéses vidámságtól. De nevetünk is, mert új időszámítás kezdődik.

 

 

Őszi programelőzetes

 

Az új időszámítással pedig más, különleges rendezvények és programok is várnak ránk. Olyanok, amelyek azoknak is szerethetővé teszik az őszt, akik inkább mélabúsak lesznek tőle.

Ez utóbbit persze inkább a fiatalabb korosztálynak ajánljuk, én magam szívesebben nézem ilyenkor éjszaka a csillagokat. Nem véletlenül.

 

 

Őszi időjóslás az Ilona Apartmannal

 

Tudtad, hogy ha októberben a hónap elején sok csillag esik, akkor szép őszi időnk lesz? Én ebben reménykedem, mert ha helyette inkább az esőről szól majd a hónap, akkor a telünk is kiszámíthatatlanná válik.

Időnként utána szoktam nézni, hogy mit jósolnak nekünk a népi megfigyelések, hogy az Ilona Apartmannál mindenre fel tudjunk készülni. Ezért tudom, hogy ha az októberünk meleg lesz, akkor februárra kell jól befűteni a szobáinkat. Ha viszont hideg, fagy és szél, akkor a január nem lesz majd olyan vészesen hideg.

Bárhogy is alakuljon, mi mindenre odafigyelünk. Mert a szeptember vége számunkra azt is jelenti, hogy ideje tökéletesen felkészíteni az apartmanjainkat a téli szezonra is.

De ne rohanjunk ennyire előre, egyelőre még élvezzük ki ezt a szép őszt, amely nemcsak programokat, hanem kellemes fürdőélményeket is tartogat nekünk.

 

 

Fürdőzz ősszel is!

 

Ilyenkor elsősorban a Gyógyfürdőt ajánjuk a kedves vendégeinknek, hiszen az minden évszakban tökéletes kikapcsolódás és persze regeneráció is a testnek. Ha te is erre vágysz, érdemes az Ilona Apartman I-ben szállást foglalnod, amely mindössze 150 méterre van a fürdő bejáratától.

Hogy miért kiváló a hajdúszoboszlói gyógyfürdő, arról itt olvashatsz részletesen. Amennyiben viszont a leendő szállásoddal ismerkednél meg, ide kattints.

Szeretettel várjuk jelentkezésedet, hogy magad is megcsodálhasd az őszi Hajdúszoboszlót.

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló Aquapark árak 2024
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down