Hajdúszoboszló

Piknikezz Hajdúszoboszlón!

Már csak ezen a héten él meghosszabbított akciónk, de ha gyors vagy, és most jelentkezel, biztosan kitalálunk valamit. Azért is javaslom, hogy mihamarabb ellátogass Hajdúszoboszlóra, mert újabb városi és városkörnyéki rendezvényeken vehetsz részt. Ráadásul nem is kell majd sokat utazgatnod, hiszen az Ilona Apartman olyan központi helyen van, hogy mindent nagyon gyorsan elérhetsz tőlünk.

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljuk május végi programjainkat.

 

 

Piknik, borkóstoló, tanyavilág

 

Elsőként egy utó anyák napi eseményt, az Anyák napi pikniket. Május 26-án a Tuba Tanya ad otthont ennek a különleges hangulatú rendezvénynek, amely mindössze 8 km-re van tőlünk. Mivel a piknik épp gyermeknapra esik, a szervezők igazi családi ünnepnek szánják ezt a vasárnapot. A borkóstolóból ugyan hagyjuk ki inkább a kisebbeket, de a táncházat és a tanya állatvilágát már együtt is élvezhetjük.

Hajdúszoboszlói szokás szerint a vendégek ezen a rendezvényen is megismerkedhetnek olyan igazi hajdúsági ételekkel, mint a slambuc, de megkóstolhattok kemencében sült mini kelttésztákat is.

A Tuba Tanya május 26-án 10:00 órakor nyitja ki kapuit, viszont a gazdag programon való részvétel regisztrációhoz kötött. Itt megtudhatsz mindent az eseményről és a jelentkezésről is.

 

 

Tuba tanya Hajdúszooszló

Tuba tanya Anyák napi piknik

 

 

Programok a Hungarospaban is

 

Ha azonban inkább a városban maradnál, és a fürdőkomplexum felé vennéd tőlünk az irányt, szintén nem fogsz csalódni. Viszont ne feledd, ahogy fent is írtam, Gyermeknap lesz, és ezt a Hungarospa is minden évben megünnepli.

Az idei Hungarospa Gyermeknapon, május 26-án, azonban nemcsak a gyermekek, hanem a felnőttek is jól érezhetik magukat. Ha még sohasem voltál nálunk, meg fogsz lepődni, mennyire jók ezek a rendezvények. Lesz itt

  • akrobatikus bűvészshow,
  • kézművesfoglalkozás,
  • Miki-mini Party és persze maga
  • az Aqua-Palace egyedi hangulata.

 

Gyermeknap Hajdúszoboszlón

Gyermeknapi programok a fürdőben

 

Májusi gyógyfürdőzés Hajdúszoboszlón

 

Természetesen nem kötelező a gyermeknapi rendezvényekre csak azért elmenni, mert mi azt javasoljuk. Nyugodtan válassz a méltán híres Hungarospa Gyógyfürdő nyújtotta számos lehetőség közül.

Éppen legutóbb írtam arról, mi mindenre is jó a gyógyvíz, a gyógyfürdőzés. Ha bizonytalan vagy, hogy neked is megfelelő lehet-e, idekattintva elolvashatod a legfontosabb tudnivalókat a hajdúszoboszlói gyógyfürdő vizéről és hasznosságáról.

 

De ha még mindig nem győztelek meg, hogy látogass el városunkba, akkor ajánlom magunkat. Az Ilona Apartmant folyamatosan szépítjük, csinosítjuk, és igyekszünk még virágosabbá tenni. Ha pedig csak kirándulgatnál, megnéznéd Debrecent, a Hajdúságot, válaszd félpanziós ajánlatunkat. Ezzel még a főzés terhét is levesszük a válladról, és valóban csak azon kell majd törnöd a fejed, hogy épp melyik irányba indulj el barangolni.

Hajdúszoboszlói apartman

Ilona Apartma I. Hajdúszoboszló Jókai sor 17/a

 

 

Itt foglalj: https://www.ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu/nyugdijasbarat-szallashely/, vagy hívj telefonon: 06 30 3985356: Ilona 

További cikkek