Hajdúszoboszló, Hajdúszoboszló apartman

Hajdúszoboszlói programok az Ilona Apartman közelében

Március idusához érkezünk hamarosan, amit – valljuk be – mindannyian nagyon vártunk. Ilyenkorra már az első nyíló virágok is megörvendeztetnek bennünket, ahogy az Ilona Apartman is lassan tavaszi ruhát ölt. Nagyon szeretjük ezt az évszakot, mert egyrészt még szebb lesz a környezetünk, másrészt érezzük magunkban az új erőt. Még a tavaszi nagytakarítás is jobban esik, ha süt a nap. Nem beszélve arról, hogy Hajdúszoboszló is feléledt.

 

 

Fesztiválsorozat Hajdúszoboszlón

 

Elkezdődött a tavaszi fesztiválsorozat, amelyről legutóbbi blogbejegyzésünkben már szót ejtettünk. A Szoboszlói Tavaszi Művészeti Napok éppen most érnek véget, de máris itt a következő nagy rendezvény, az V. Szoboszlói Toros Napok. A március 15-17-i hétvége tehát nemcsak nemzeti ünnepünkről, hanem a jó disznótorosokról, a finomabbnál finomabb étkekről és a jófajta pálinkákról szól.

Ha viszont a hajdúszoboszlói gyógyfürdőzésedet inkább csendesebb programokkal színesítenéd, arra is van lehetőség:

  • Március 14-én nyílik meg Medgyessy-Kovács Gyula festőművész kiállítása a Kulturális Központban. A megnyitó után a művész úr “Szoboszlói emlékek” címmel szólóestet tart, amelyre bárki elmehet.
  • Március 19-én a hajdúszoboszlói Kulturális Központban a Turay Ida Színház előadása kerül színpadra Amerikai legenda címmel. Lara de Mare műve egy kétszereplős zenés játék Elvis Presley életéről. Nagyon izgalmasnak ígérkezik.
  • Március 21-én komolyzenei hangverseny is lesz ugyanitt, a hajdúszoboszlói Kulturális Központ koncerttermében. Bach születésének 334. évfordulóján ingyenes emlékkoncerten vehetnek részt az érdeklődők, ahol a híres zeneszerző műveit hallgathatjuk meg.

 

Kikapcsolódás az Ilona Apartmanban

 

Most – engedelmeddel – csak ezt a három eseményt emeltem ki abból a számtalan programból, amelyet márciusban rendeznek meg nálunk.

Tudod, itt tényleg mindig történik valami. Ezért azt javasoljuk, hogy ne csak fürdőruhával készülj hozzánk, hanem tervezz be egy-két városnézős, rendezvényes napot is.

Persze az Ilona Apartmanban azt is megteheted, hogy csak a szemben lévő gyógyfürdőbe sétálsz át, és élvezed félpanzós, négykoronás szolgáltatásainkat. Mi annak is nagyon örülünk, ha így járulhatunk hozzá a teljes kikapcsolódásodhoz.  A Szoboszlói Toros Napokat semmiképp ne hagyd ki!

 

Ha egy kellemes gyógykúrát szeretnél,  lefoglalhatod gyorsan a szállásodat.

Hidd el, nem fogsz csalódni.