×
Páros nyaralás Hajdúszoboszlón - van kedved egy (második) nászúthoz?
Mintha nászúton lennétek! – Páros nyaralás Hajdúszoboszlón bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Mintha nászúton lennétek! – Páros nyaralás Hajdúszoboszlón

Páros nyaralás Hajdúszoboszlón? Sokak számára jó lehetőség, mások kevésbé érzik, hogy felvillanyozná őket a lehetőség. Ez azonban csak azért fordulhat elő, mert ők még nem tudják, hogy mi minden várhat itt rájuk, ha párban jönnek el hozzánk. Az ígéret szép szó – és mi álljuk a szavunkat: itt tényleg úgy érezheted Magad, mintha nászúton lennél. Mutatom, miért.

 

 

Páros nyaralás Hajdúszoboszlón – nászútnak is beillő nyaralás

 

Azért állítom ilyen határozottan, hogy a páros nyaralás Hajdúszoboszlón felér egy nászúttal, mert igaz. Életkortól függetlenül.

 

Jöhetsz a jegyeseddel, hogy egy kicsit elvonuljatok a világtól, és csakis egymásnak szenteljétek az időtöket. Jöhetsz életed párjával akár valódi nászútra is, hogy az esküvő forgataga után csakis Magatok lehessetek. Jöhetsz második nászútra is, hogy megünnepeljétek a pároddal a közös éveket – csak Ti, együtt.

 

Mindegy, mi az indok. Ha végre szeretnétek egy kis közös mi-időt, akkor erre Hajdúszoboszló nagyszerű helyszín!

 

Igen, tudom, a város ilyenkor már tele van turistával. Nem véletlenül: nyár van, beindult a strandszezon. Többé-kevésbé az idő is jó. (Bár mostanában kicsit változatosabb a kelleténél…) Vagyis vagyunk itt néhányan Hajdúszoboszlón.

 

Én mégis állítom, hogy el is tudtok vonulni – és nemcsak akkor, amikor Magatokra zárjátok az apartman ajtaját.

 

Páros nyaralás Hajdúszoboszlón – azoknak, akik még nászúton is szeretik nyüzsgést és a pörgést

 

Az ő számukra alap a strand. Egyrészt, mert ezért jönnek Hajdúszoboszlóra a legtöbben, másrészt, mert ezt akkor is legalább egyszer ki kellene próbálnia mindenkinek, akinek annyira nem bejövős az egy hetes fürdőzés.

 

Páros nyaralás Hajdúszoboszlón - van kedved egy (második) nászúthoz?
Páros nyaralás Hajdúszoboszlón – van kedved egy (második) nászúthoz?

 

Elég csak a mediterrán tengerpartunkat említenem. Vakítóan fehér homokos part, pálmafák, hullámzó víz, hatalmas (6.200 négyzetméteres!) vízfelület – abszolút a tengerparton érezheted Magad! Sokan képzelik el ilyen helyen a nászútjukat. Neked pedig szinte helyedbe jön. 🙂

 

Persze ezen kívül is van a strandon szórakozni- és látnivaló. Közép-Európa legnagyobb (közel 30 hektáron! elterülő) strandja, az Aqua Park (a sok élmény- és extrém csúszdával), az Aqua Palace (a fedett élményfürdő), a gyógyfürdő és a fedett uszoda minden olyan sportolási és szórakozási igényt kielégítenek, aminek köze lehet a vízhez.

 

Arról se feledkezzünk meg, hogy Hajdúszoboszlón nemcsak a strand és a gyógyfürdő van ám! Rendszeresen, a nyári szezonban pedig még sűrűn is vannak különféle programok a városban. Június 23-án például Napünnep lesz nálunk, 28-án pedig Demjén-koncert.

 

Ha pedig szívesen nyakatokba vennétek a környéket, akkor kiránduljatok. Akár a környékre, a Hortobágyra, akár Debrecenbe vagy Nyíregyházára.

 

Akármerről nézzük is, egy biztos: ha aktív nyaralást, második nászutat terveztek, akkor erre Hajdúszoboszló ideális hely.

 

Páros nyaralás Hajdúszoboszlón – azoknak, akik alapból, vagy a nyüzsi után a nyugit keresik

 

Nos, nekik pedig itt vannak a teljesen kikapcsoló programok. 🙂

 

A kiállítások, a séták a Szent István parkban és a Mátyás király sétányon, a Harangház, na és persze a város számtalan nevezetessége, látnivalója.

 

A nyugalmat és a csendet pedig még ezek után is lehet fokozni. Ha valóban az a cél, hogy teljesen csendes visszavonultságban csakis egymásra fordíthassátok a figyelmeteket, akkor gyertek el az Ilona apartman II-be!

 

Az Ilona apartman II. csendes, szép, kertvárosi környezetben helyezkedik el. Igaz, távolabb van a központtól, de éppen ez teszi lehetővé, hogy élvezhessétek a nyugalmat, a csendet.

 

A felszereltség természetesen a megszokott. Ezen kívül a wifi, a kerti grillező, bográcsozó, valamint az udvari, zárt parkoló is jár Nektek. 🙂 Persze ezen kívül is vannak még jó okaink arra, hogy miért az Ilona apartman II-ben töltsetek el pár kellemes napot.

 

Ha (újra) nászútra mennél, akkor ne hagyd ki az Ilona apartman II. kínálatát! Itt máris tudsz foglalni. ›››

MentésMentés

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nem akarsz lemaradni hajdúszoboszlói programokról, eseményekről, az Ilona Apartmanok akcióiról? Akkor kérlek add meg neved és e-mail címed!
FELIRATKOZOM
close-link

Pin It on Pinterest

Share This