info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

Időben szóltunk! – Demjén-koncert Hajdúszoboszlón

Demjén-koncert Hajdúszoboszlón - és Te még nem foglaltad le a helyed????
Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2018.jún.19

Demjén-koncert Hajdúszoboszlón sincs minden évben. Igazából erről csak a művész tehet, hiszen még most is évente 40 élő koncertet tart évente – és ebbe a sűrű rendezvénynaptárba bizony elég nehéz bekerülni. Most azonban Demjén Ferenc rajongói örülhetnek: sorra kerül Hajdúszoboszló is!

 

 

Demjén-koncert Hajdúszoboszlón – erre mindenki jöjjön el!

 

Ha van Demjén-koncert Hajdúszoboszlón, akkor oda mindenkinek el kell jönnie. És nem azért, mert mi azt mondjuk. Hanem azért, mert Demjén Ferenc az a hazai előadó, aki bár hosszú pályafutását nem mostanában kezdte, még a mai fiataloknak is mond valamit a neve.

 

Tulajdonképpen korosztálytól függetlenül érdemes ellátogatni a koncertjeire, hiszen többféle zenei stílusban ad elő, így mindenki megtalálhatja benne azt, amire szívesen táncol, bulizik, vagy éppen elandalodik.

 

Demjén-koncert Hajdúszoboszlón - és Te még nem foglaltad le a helyed????

Demjén-koncert Hajdúszoboszlón - és Te még nem foglaltad le a helyed????

 

Demjén Ferenc nemcsak azért mondhat magáénak figyelemre méltó pályát a könnyűzenészek között, mert még mindig sikeres előadó. Hanem azért is, mert számos dal szerzője. Nemcsak magának és együtteseinek szerzett dalokat, hanem olyan neves hazai előadóknak is, mint például Katona Klári, Zalatnay Sarolta, Kovács Kati, Szűcs Judith vagy Zorán.

 

Ritka termékeny szerző és előadó. Ha lehet hinni a Wikipedianak (és miért ne lehetne), akkor az 1971 óta vezetett, ismert diszkográfiája alapján 2016-ig összesen 86(!) lemez köthető hozzá vagy előadóként vagy szerzőként vagy közreműködőként. A döbbenetet csak fokozza, hogy korábbi zenekarai (a Bergendy és a V-Moto-Rock) után szóló karrierbe kezdett – és azóta szinte minden évben megjelent egy új albuma.

 

Hát, ez az előadó jön most el hozzánk Hajdúszoboszlóra június 28-án, hogy a Szabadtéri színpadon adjon koncertet.

 

Demjén-koncert Hajdúszoboszlón – buli után édes a pihenés!

 

A Demjén-koncert Hajdúszoboszlón tehát korosztálytól függetlenül óriási buli lesz.

 

Amit azért jó, ha észben tartasz, mert egy ilyen rendezvényen részt venni akkor érdemes, ha jó alaposan megszervezed. Egyszerűen azért, hogy kimaxolhasd a bulit, és a lehető legjobban érezhesd Magad.

 

Először is tudd, hogy erre érdemes egy hosszú hétvégét kerekítened. Azon oknál fogva, hogy június 28 egy remek csütörtök. Márpedig ha Te fél éjszaka Demjén-koncerten bulizol Hajdúszoboszlón, másnapra nem nagyon ajánlott munkanapot, vagy bármilyen más kötelezettséget tervezned. 🙂

 

Másrészt egy kiadós bulikoncert után arról is érdemes gondoskodni, hogy ki tudd pihenni a fáradalmakat. (Ki mondta, hogy a szórakozás mindig pihentető??? 🙂 ) Éppen ezért érdemes már most egy klassz szállást foglalnod, ahol garantáltan jól és jót tudsz majd pihenni.

 

Erre pedig – nyugodt lelkiismerettel állíthatom – a legjobb hely az Ilona apartman. Apartmanjaink előnyeit már rengetegszer elmeséltem, felsoroltam, ismertettem. Most legyen elég annyi, hogy legalább 5 olyan erős okot tudok felhozni az Ilona apartmanok mellett, mint amilyen Chuck Norris pörgőrúgása.

 

Ha a Demjén-koncertet Hajdúszoboszlón (na meg az erre alapozott strandolós hosszú hétvégét) nem akarod kihagyni, akkor már most foglald le Magadnak a helyet itt! ››› 

 

Készítette: FOTO:Fortepan — ID 89424:Adományozó/Donor: Urbán Tamás. - http://www.fortepan.hu/_photo/download/fortepan_89424.jpg, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=62200819

MentésMentés

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló Aquapark árak 2024
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down