Hajdúszoboszló, Hajdúszoboszló apartman

Hajdúszoboszlói programok 2018-ban – készülj, idén sem fogsz nálunk unatkozni!

Grilfesztivál

A hajdúszoboszlói programok mindig is széles skálán mozogtak. Nem azért, hogy büszkék lehessünk magunkra (na jó, egy kicsit azért is), hanem azért, hogy minél több idelátogató szerezhessen itt maradandó élményeket. Nem lesz ez másképp 2018-ban sem. Nálunk pedig már láthatod is, nagyjából mihez kell igazítanod a szabadságodat, ha nem akarsz semmi jóról lemaradni.

 

 

Hajdúszoboszlói programok – ezerféle változatban

 

Ha már követed egy ideje a blogomat, akkor tudod, hogy mindig hírt adtunk a városban és közelében zajló érdekes rendezvényekről, vagy éppen az állandó programokról, látnivalókról. Még nem készítettem ugyan róla statisztikát, de a bejegyzéseknek kb. 40%-a egészen biztosan erről szólt.

 

Írtam már a város látnivalóiról (annyit, hogy bele sem fért egy posztba), írtam Grillfesztiválról és Libalakomáról, de strandszezonnyitóról vagy éppen szilveszteri habparty-ról is.

 

Jó hírem van: nem lesz ez másképp idén sem. A város és környéke most is tele lesz változatos és jobbnál jobb rendezvényekkel, amelyek között gyerek, idős, fiatal, egyedülálló, családos vagy éppen turbékoló pár is mind megtalálja azt, ami neki érdekes.

 

Népművészeti Fesztivál

Szoboszlói Folhétvége

 

És van még egy ráadás jó hírem! A rendszeresen megrendezett programok már most megtalálhatóak az Ilona apartman weboldalán itt. ›››

Így már jó előre meg tudod tervezni, hogy mikor és mennyi szabadságot ütemezz, hogy a saját szemeddel lásd ezeket a bulikat! (Sőt akár társaságot is szervezhetsz Magad köré – legyen az a baráti kör, vagy éppen a család.)

 

Hajdúszoboszlói programok – lássuk, mi az, ami tutira lesz!

 

Az évente megrendezett bulik közül az első kettőn már túlvagyunk:  március 15-től 17-ig a Szoboszlói Toros Napok. A hajdúszoboszlói programok sorát tehát egy gasztrorendezvény nyitja – amely az első, de egészen biztosan nem az utolsó.

 

Ha szereted a hasad, akkor tartalékolj szabadságot áprilisra is, mert április 28 és 30 között a Hajdúsági Ízek Fesztiválja. Itt, a tavalyi évhez hasonlóan, nemcsak a tájjellegű étkeket lehet megkóstolni majd, hanem finom borokat is. 🙂 És persze a szórakoztató programok sem maradnak magukra.

 

Fesztivál Hajdúszoboszlón

Hajdúsági Ízek Fesztiválja

 

Május 18-20 között pedig a már emlegetett Grillfesztivál nyitja meg sütögető standjait. A szaftos-füstös grillételeket finom sörökkel lehet majd leöblíteni. A sörök között ismét találsz majd különlegességeket, kézműves söröket is. Na meg az átmozgató szórakozásod is biztosítva lesz, hogy a sok kóstolás ne menjen a ruhaméret rovására. 🙂

 

Szeptember 14 és 16 között a Bioétel és Bor Fesztivál várja mindazokat, akik egészséges módon szeretnének hódolni az ételek és italok élvezetének. Kísérő programokban sem lesz hiány. Ezek közül is kiemelkednek a bio életformát népszerűsítő rendezvények.

 

Biofesztivál

Bioétel- és Borfesztivál

 

Október 20-22 – már hagyományosan a Szoboszlói Szüreti Mulatság hétvégéje. A sok vicces szüreti program mellett a népzene, néptánc is elmaradhatatlan „kelléke” a fesztiválnak. És természetesen meg lehet majd kóstolni az első mustot, a finom magyar borokat, na meg a finom és illatozó ételeket.

 

Nálunk a Márton-nap sem csak egy napig tart. A Márton-napi Libalakoma most is három napos rendezvény, november 16-tól 18-ig várunk szeretettel, finom libaételekkel, az idei újborral, no meg a színes programokkal.

 

Hajdúszoboszlói programok – lássuk a bulikat!

 

Lesznek kifejezetten bulirendezvények is, ezek közül most még csak háromnak fix a dátuma.

 

Nagy esemény nálunk a Hungarospa Strandnyitó bulija, ami ebben az évben április 28-án volt.  Fergeteges élő koncerttel és tűzijátékkel.

 

Hungarospa Strandnyitó

Hungarospa Strandnyitó

 

Június 23. A Nap ünnepe – Táncoljuk át az éjszakát!  Szent Iván éjjelén évszázadok óta tüzek gyulladnak, tündérek libbennek, párra találnak a magányosok. A rendezvényre, a Szabadtéri Színpadra várjuk azokat, akik az év legrövidebb éjszakáján részesei akarnak lenni…

 

Június 23. A Múzeumok Éjszkája a Géptárban!

 

Június 28. Demjén koncert a Szabadtéri Színapdon!

 

Július 7. Caramel koncert a Szabadtéri Színpadon!

 

Július 27 és 29 között rendezik meg újra a hagyományos Szoboszlói Folkhétvégét. Ekkor a népművészeteké lesz a főszerep. Nemcsak a népzene és a néptánc, hanem a régi népi mesterségek is megelevenednek. Kirakodó vásár is lesz – és persze jókat is tudsz majd enni-inni.

 

A Szoboszlói Dixieland Napok augusztus 3 és 5 között várja a jazzrajongókat. Bár még nem ismerjük a fellépőket, de minden évben egy-egy neves előadóval örvendeztetnek meg minket a szervezők. Így joggal számíthatsz most is arra, hogy olyan kaliberű művészeket hallgathatsz, mint a Benkó Dixieland Band, vagy Illényi Katica.

 

Augusztus 4. Parádés Lovasfelvonulás a Hősök terén! Az útvonal: Hősök tere – Szilfákalja – Mátyás király sétány.

 

Augusztus 12. Veterán Jármű Találkozó a Repülőtéren!

 

Augusztus 19. Geszti Péter koncert a Szabadtéri Színapodon!  (GPS)

 

Szeptember 15. Hajdúszoboszlói Országos Régiségvásár!  Orszgáos kirakodóvásár várja az érdeklődőket a Bioétel és Borfesztivál kisérőrendezvényeként.

 

Hajdúszoboszlói programok – hogy fogod bírni ezt több napon át???

 

Csak úgy, hogy lesz egy olyan nyugodt kuckód, ahol mindezt ki is tudod pihenni. Erre pedig nincs is jobb hely az egész városban sem, mint az Ilona apartmanok.

 

Miért merem ezt állítani?

 

Mert

 

  • közel vagyunk mindenhez – a központban található az Ilona apartman I.
  • mindennel fel vagyunk szerelve – volt vendégünk, aki szerint jobban is, mint egy otthoni háztartás
  • tartjuk a szavunkat – és erre 100%-ban garanciát is vállalunk
  • a szolgáltatás minőségéhez mérten a legjobb ár-érték arányú szállást itt találod – bizonyíték erre a sok elégedett vendégünk véleménye!

Nem szeretnéd, ha elhappolnák Előled a szállást a kinézett program időpontjában? Akkor ne sokat habozz, foglald le az apartmanodat már most! ›››

 

Hasznos volt, oszd meg kérlek!

 

fotó:hajduszoboszlo.hu

További cikkek