info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

Van-e olcsó szállás Hajdúszoboszlón?

Ilona Apartman II.n
Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2017.aug.21

Jó kérdés. Ugyanis az, hogy kinek mi az olcsó szállás Hajdúszoboszlón, erősen a személyes pénzügyi komfortzóna függvénye. Meg persze attól is függ, hogy éppen milyen kategóriában keresünk szállást. És hogy ott aktuálisan éppen milyen az átlagár. Mivel feltett szándékom, hogy így is vigyázzak a pénztárcádra, így megmutatom, mi is számít ilyenkor igazán.

 

 

Mi az olcsó szállás Hajdúszoboszlón?

 

Attól függ, kit kérdezel.

 

Ha a nyaralókat kérdezed, nekik valószínűleg az ingyenes szállás lenne az elég olcsó szállás Hajdúszoboszlón.

 

Ha a szállásadókat kérdezed, nekik valószínűleg az, amit kevés költséggel tudnak fenntartani.

 

Ha pedig egy statisztikust, neki valószínűleg az, amelyik ugyanabban a szálláskategóriában a legkisebb szobaárat tudja felmutatni.

 

De akkor mégis mi az olcsó szállás Hajdúszoboszlón? Elárulom, én mit szoktam tanácsolni a kereséshez a vendégeimnek – akik ha máshová utaznak is, de ezt a módszert használják, mindig jól jöttek ki a dologból.

 

Olcsó szállás Hajdúszoboszlón – csak az ár számít?

 

Kétlem.

 

Ha ugyanis csak az ár alapján keresnéd a legolcsóbb lehetőséget, akkor lehet, hogy kellemetlen meglepetés érne a szállás elfoglalásakor. Mindenkinek vannak elvárásai. Legalább minimálisak. És ezeknek mindenféleképpen meg is kell felelnie a szállásnak – különben hiába olcsó, az csak a pénztárcádnak lenne jó. Az élmények szempontjából kétségtelen, hogy felejthetetlen lenne – csak negatívan. Azt meg senki sem kívánja magának meg a családjának nyaralásra.

 

Márpedig ha igényeitek vannak, akkor a keresést annak alapján érdemes elkezdeni. Nem fogom a szempontokat felsorolni, mert azt már megtettem korábbi cikkeimben itt és itt is. Ha ezek mentén kezded el a szűrni a szálláslehetőségek garmadáját, akkor tényleg csak azok maradnak fenn a rostán, amelyeknél a legkisebb esély van arra, hogy csalódást okozzanak.

 

Olcsó szállás Hajdúszoboszlón – most már jöhet az ár?

 

Jöhet. Csak nem egészen úgy.

 

Az ugyanis túlegyszerűsítése lenne a dolognak, ha a megmaradt szálláslehetőségek közül egyszerűen a legolcsóbbat választod ki, és ezzel ki is van pipálva a keresés. Attól még sajnos érhet csalódás.

 

Nem, nem valószínű, hogy a nyaralás során. Hanem előtte vagy utána.

 

Most ugyanis az a fajta szűrés kell, hogy bekapcsoljon, hogy maga a szállásadó milyen. Mennyire segítőkész, mennyi egyéb szolgáltatást nyújt az alapként megfogalmazott igényeiden felül, ezeket ingyenesen lehet-e használni, vagy felárasak stb.

 

Nálunk pl. abszolúte ilyen pluszszolgáltatás a 100% garancia az adott szavamra. De az is, hogy akármit kérsz, azt megpróbálom teljesíteni. (Lehetőség szerint már akkorra, mikorra ide érsz – ezért is beszélgetek a vendégeimmel már a foglalás után telefonon.)

 

De ilyen az is, hogy a gyógyüdülésre érkezők számára a szállás árában benne van az is, hogy ha vonattal jössz, akkor a vasútállomástól a szállásig szállítunk. Vagy éppen az, hogy szeptembertől – apartmanoktól szokatlan módon – hotelszolgáltatást is nyújtunk: félpanziós csomagajánlatunk van.

 

Ezek lesznek egy szállás esetében azok a pluszszolgáltatások, amelyek a szállás értékét jelentősen emelik – és ehhez képest kell, hogy olcsó legyen az ára. Vagyis az olcsó szállás Hajdúszoboszlón nekem mindenképpen azt jelenti, amelyiknek jó az ár-érték aránya.

 

Olcsó szállás Hajdúszoboszlón – lőj be egy ársávot!

 

És most, a legeslegutolsó lépcsőben jöhet csak abszolút mérceként az ár. De ezen is érdemes egy kicsit csavarni.

 

Én ugyanis azt szoktam javasolni, hogy mindenki lőjön be magának egy olyan tól-ig terjedő ársávot, amelyet még nyugodt szívvel hajlandó rááldozni az üdülésére. Ez az az anyagi „biztonsági zóna”, ami még „nem fog fájni”, ha elköltöd. Így tényleg csak a nyaralás élményére kell mér koncentrálnod, nem pedig arra, hogy mennyi az annyi, és biztosan kijöjj a pénzből. (Kevés annál lehangolóbb dolog van, mint amikor a szállásra túlkölti magát egy család, utána meg egy hétig csak nézik a fagyiárusokat, mert nem jut egy jégkrémre sem.)

 

Ha már az igényeid mentén kirostáltad az elérhető ajánlatokat, azzal elérted, hogy a szállás azt nyújtsa, amit el is vársz tőle. Így olyan szállásod lehet, ami valóban jó háttere lehet egy tökéletes nyaralásnak.

 

Az ár-érték aránnyal tovább szűkítetted ezt a halmazt. Ezzel kiszűrted azokat a szállásokat, melyek kényeztetnek is. Vagyis olyan pluszszolgáltatásokat adnak, amelyek nem elvárások ugyan, de emelik a nyaralásod színvonalát. (Azaz hozzátesznek. 🙂 )

 

Az ársávval pedig azokat rostálod ki a szűkített halmazból, amelyek nem a Te pénztárcádnak valók.

 

Ami a legvégén marad, az mind olyan, ami

 

  • hozza az elvárt színvonalat
  • kényeztet is pluszszolgáltatásokkal
  • és bele is fér a költségvetésbe.

 

Ha még így is több szállás van versenyben, akkor érdemes telefonon beszélgetni a szállásadóval. Ha megvan a személyes kontaktus alapján a benyomásod is, akkor érdemes már kizárólag szubjektív szempontok alapján választani. Vagyis azt válaszd, aki a legszimpatikusabb. 🙂

 

Olcsó szállás Hajdúszoboszlón – az Ilona apartman II.

 

Ennek a kategorizálásnak az alapján nyugodt szívvel állíthatom, hogy az Ilona apartman II. egy ilyen olcsó szállás Hajdúszoboszlón.

Olcsó szállás Hajdúszoboszlón

Olcsó szállás Hajdúszoboszlón

Tökéletesen felszerelt, két fő számára tágas apartman, amely kicsit messzebb van ugyan a fürdőtől, de elérhető távolságon belül. A csendes kertvárosi környezet pedig kifejezetten alkalmassá teszi egy romantikus nyaralásra. Ezért is ajánljuk kifejezetten pároknak.

 

Külön előnye a szállásnak, hogy mindegyik pároknak van ugyan berendezve, de érkezhettek nagyobb társaságban is, több párral együtt. A közös nappaliban bármikor összejöhettek, ugyanakkor az apartmanok valóban önálló, külön bejáratú kis lakásokként funkcionálnak. Vagyis mindnyájatoknak meglesz a maga intim tere is.

 

Természetesen az Ilona apartman II.-ben megszálló kedves vendégeinknek is nyújtjuk ugyanazokat a pluszszolgáltatásokat, amelyeket bármelyik másik vendégünknek is. Így a 100%-os garancia itt is érvényes. De ha azt kéritek, hogy legyen lehetőség félpanziós ellátásra, azt is megoldjuk. (Csak szóljatok a foglaláskor jó előre, hogy legyen időm megszervezni mindent! Köszönöm.)

 

És a lényeg: amilyen kényelmes az apartman, olyan szolid az ára! Egy hetet fejenként 25.000 Ft-ért már le tudsz foglalni itt. ›››

 

Hasznos volt? Oszd meg kérlek!

 

Fotó: saját

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló Aquapark árak 2024
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down