info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

Szállás kisgyerekkel – hogyan foglald le azt, ami igazán jó?

Szállás kisgyerekkel
Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2017.júl.04

A megfelelő szállás kisgyerekkel? Sokaknak problémás. Miért? Mert vagy nagyon messze esnek az igényeiktől azok a szállások, amelyeket neten találnak, vagy azért, mert komoly kompromisszumokat kell kötni nyaralás érdekében. Ha már nyaraltál olyan szálláson kisgyerekkel, ahol a pótágy egy minden pillanatban összecsukló kempingágy volt, akkor tudod, miről beszélek. Meg lehet ezt előzni? Persze! Megmutatom, hogyan.

 

 

Szállás kisgyerekkel – van olyan, ami tökéletes?

 

Hát, ezt így nem merném egyértelműen kijelenteni. Mert mindenkinek más a tökéletes. Vagyis ha tökéletes szállásra vágysz, akkor esélyes, hogy olyat csak Te tudnál berendezni.

 

Ettől függetlenül vannak nem is kevesen, akik versenyben vannak azért, hogy a szállás kisgyerekkel is a tökéletes hátteret adja a családi nyaraláshoz. Most megmutatom, miről tudod felismerni az ilyen szállásokat.

 

Szállás kisgyerekkel – mire figyelj a keresésnél?

 

Van azért néhány szempont, amire érdemes már a keresés során is tekintettel lenni – és ennek alapján szelektálni a szállások között.

 

Szállás kisgyerekkel - igenis van olyan, ami jó babának, kisgyereknek, szülőnek!

fotó: pixabay.com

 

Szállás kisgyerekkel – ebből a kisgyerek a lényeg

 

Mi a kisgyerek napirendje? Mikor milyen tevékenységhez van szokva? Megvan-e ehhez minden? A szállás kisgyerekkel igazából azt jelenti, hogy szállás a kisgyereknek és a családjának. A szállásotoknak minden olyasmire alkalmasnak kell lennie, amihez otthon hozzászokott a kisgyerek.

 

Ha például a kisgyerek ahhoz van szokva, hogy minden nap délután kettőkor alszik, akkor olyan szállásra van szükségetek, amelyik ebben az időszakban jól árnyékolható, és nem forró. Ha este a kisgyerek fürdik, és még inkább baba, mint kisgyerek, akkor babakád is kell. Ha már nagyobb, és hozzá van szokva, akkor elég a zuhany is. Ha meg tud már ülni a rendes széken, akkor elég a vacsorához az étkező szék. Ha azonban nem képes még önállóan ülni a felnőtt széken, akkor etetőszék kell.

 

Szállás kisgyerekkel – milyen programokat terveztek?

 

Minden kisgyerek és baba napirendjében is van legalább egy olyan időszak, amikor változatosan lehet alakítani a programokat. Ez az időszak alkalmas arra, hogy elmenjetek a strandra, a városba nézelődni, vagy éppen játszóházba. A szállás kisgyerekkel azt is jelenti, hogy ezektől a programlehetőségektől lehetőleg ne túl távol legyen az apartmanotok. Kisgyerekkel ugyanis a közlekedést minél egyszerűbben kell megoldanotok.

 

Szállás kisgyerekkel – búcsú a pihenéstől?

 

Na, azt már biztosan nem!

 

Egy kisgyerekes családnak egészen biztosan olyan szállásra van szüksége, ahol a baba, a kisgyerek, de még a szülők is jól tudnak pihenni. Ezért legyen olyan szállás kisgyerekkel, amelyben van

 

  • babaágy vagy a gyereknek kényelmes kiságy
  • ha pótággyal lehet csak megoldani, kérdezz rá, milyen ez a pótágy – ha szétnyitható, az nem baj, ezek között is vannak nagyon jó minőségűek, de legyen matracos. Ha máshogy nem megy, kérd meg a szállásadót, hogy küldjön fényképet a pótágyról.
  • elég hely a kisgyerek számára – biztos, hogy a szálláson is rohangászni fog a kicsi (amíg le nem merül benne az elem...), de ha ezt nem is, akkor játszani biztosan. A játék pedig a kicsiknél meglehetősen helyigényes, szétpakolós tevékenység.
  • bababiztos bútor – ha még tényleg kicsi a gyerek, akkor nem árt, ha bababiztossá teszik a szállást
  • minden olyan felszerelés, ami a baba vagy kisgyerek napirendjéből következik (pl. a babakád, az etetőszék, az önálló fogmosáshoz a fellépő zsámoly stb.)
  • tágas, kényelmes ágy a szülői ágyban – ha franciaágy van, az pluszpontot ér, de mindenképpen jó állapotú matrac legyen az ágyon, hogy pihenni tudjatok
  • külön szoba a szülőknek és a gyerekeknek – az apartman szó szerint lakosztályt, tehát egy több helyiségből álló lakrészt jelent. Vagyis kell, hogy legyen rá lehetőség, hogy külön szobában tudjatok pihenni Ti is és a kisgyerek is. Persze ha az az igény és a szokás, hogy a pici babával egy szobában aludjatok, akkor arra is jó, ha van lehetőség.

 

Szállás kisgyerekkel – minden megvan?

 

Ha ezeket a szempontokat összeszeded, és ezek alapján szelektálsz a kínálatból, akkor szállás kisgyerekkel Hajdúszoboszlón még mindig sokféle lehet. Olyan azonban, amelyik rugalmasan képes minden szempont figyelembe vételére, már kevesebb.

 

Az egyik ilyen az Ilona apartman I., ahol bababarát apartmanokkal és tágas családi lakrészekkel is állunk rendelkezésetekre.

 

Szívesen megnéznéd? Nézz szét az oldalon, de fel is hívhatsz, ha még több információt kérsz!

 

Hasznos volt? Oszd meg kérlek! 🙂

 

Fotó: pixabay.com/Pexels

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló Aquapark árak 2024
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down