info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

Szállás Hajdúszoboszló - 3 biztos módszer amivel kiszürheted a nem megfelelő apartmant

Ilona Apartman Hajdúszoboszló
Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2017.febr.13

Szállás Hajdúszoboszló

Szállás Hajdúszoboszló - mutatok 3 módszert amivel kiszürheted a nem megfelelő apartmant.

 

Szállás Hajdúszoboszló

 

1.) Weboldal

 

Optimális esetben, ha otthonról szeretnél szállást foglalni, akkor leülsz a számítógép elé, (vagy leptop, táblagép, okostelefon) beírod a keresőbe, „apartman Hajdúszoboszló” és a Google találati listáján már látható is számtalan szállás Hajdúszoboszló oldal.  A találati lista elején szállásközvetítő portálok hírdetései láthatók, - erről most nem szeretnék beszélni.  Ezután sorakoznak az organikus találatok, az apartmanok, szállások. Valóban ebből a szines kinálatból nem egyszerű választani.

 

Ízlése válogatja, hogy kinek melyik az a 3-4 szálláshely, ami valamilyen oknál fogva megragadta a figyelmét és úgy dönt, hogy ezeket megpróbálja. Tehát legelőször a szállás Hajdúszoboszló weboldalával találkozol. Egy bemutatkozó oldal sokmindent elárul a szálláshelyről. A leírás, a fotók minőségéből már lehet következtetni arra, hogy mi vár rád ott.  A legapróbb részletekig mindent nézz meg az oldalon. Térképen hol helyezkedik el? A Google Maps-on már nem lehet manipulálni az adott cím elhelyezkedését. Sokszor előfordul, hogy azt modják a vendégnek, 100 m-re vagyunk a fürdőtől. Aztán kiderül, valóban 100 m-re van az apartman a fürdő leghátsó kerítésétől, a repülőtér mellett, de ahhoz hogy bemenjenek a fürdőbe 1,5 km-t kell gyalogolni a főbejáratig. Az apartman részletes leírását nagyon fontos megnézni, ahol kiderül milyen helyiségekből áll az az apartman. Előfordul, hogy apartmannak adnak el olyat, ami nem apartman.

 

Tehát mikor azt mondják, hogy apartman 2 fő részére, az legalább hálószobát, konyhát, vagy konyhasarkot és fürdőszobát kell hogy tartalmazzon. Mint egy önálló kis lakás, vagy lakrész.

 

Ahol a hálószobához közös fürdőszoba és közös konyha tartozik, az nem apartman. Az vendégház egy szobája. De ahol a szobához csak fürdőszoba tartozik és közös konyha, az sem apartman. Az csak egy vendégházban egy fürdőszobás szoba, közös konyhahasználattal.

 

A fotók, fényképek nézegetésével próbáld elképzelni, milyen is lehet az a hely. Megnyerő, tetszetős, szinpatikus? Igaz, hogy ma már a fotoshop segítségével tudnak változtatni a fotón, de azért bízzunk benne, hogy azt csak kis esztétikai csinosításra használja a szállástulajdonos.

 

Nézd meg a videókat!  Nálunk az apartmant bemutató videón kívűl,  3D-s videót is találsz. Itt a manipulálás kizárt! Megnézheted itt: https://my.matterport.com/show/?m=t5epb3rFkCU

 

 

apartman

Szállás Hajdúszoboszló

2.) Kapcsolat

 

Ha van rá lehetőséged, az online elérhetőségen kívűl telefonon is vedd fel a kapcsolatot leendő szállásadóddal. Fontos dolgok derülhetnek ki a szállásról,  amire esetleg nem is gondoltál. Kérdezz rá azokra a részletekre, ami a weboldalon nem egyértelmü. Pontosíts le mindent. Nem utolsó sorban, személyes kapcsolatba lépsz, hallhatod a vendéglátó hangját, megtudhatod ki fog várni a szállás Hajdúszoboszló elfoglalásakor.

 

 

3.) Ár érték arány

 

Nagy a valószínűsége annak, hogy az alacsony árban értékesített szálláshely, nem a legmagasabb színvonalat képviseli. Gondolj csak bele, 1-2-3 ezer forintért mit vehetsz a piacon? Tudom, hogy a magyar ember nagyon ár érzékeny. Mindegy hogy milyen, csak olcsó legyen. Aztán jön a probléma, hogy nem olyan, mint amit igértek. Meg nem is apartman, meg nem is ott van, stb. Nyílván ha apartman helyett csak szobát veszel ki, az kevesebbe kerül. De ha a mai igényeknek megfelelő szinvonalú, korszerű apartmant szeretnél kibérelni, annak meg kell fizetni az árát. (Egy magasabb szinvonalú szállás Hajdúszoboszló fenntartása, többe kerül.) Tedd a szívedre a kezed,  a Te és családod kényelme, nyugalma, gondtalan nyaralása, nem ér meg pár ezer forinttal többet?

Ne feledd: „Az alacsony ár adta öröm gyorsan elröpül, de a silány szolgáltatás sokáig okoz bosszúságot!”

Nézz szét a weboldalamon: http://www.ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu

Oszd meg kérlek, ha hasznosnak találtad!

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
A tavasz Hajdúszoboszlón kultúrával és művészettel köszön be
Elolvasom
Közzétéve: 2024.jan.19
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down