Hungarospa

Hogy vehetek igénybe fürdőkúrát?

Hajdúszoboszlói fürdőkúrák

Magyar állampolgároknak a társadombiztosítás által támogatott fürdőkúra keretében, évente kétszer 15 napos kezelés adható.

 

Ehhez csak személyigazolvány, lakcímkártya és TB kártya szükséges.

Otthon nem kell semmit intézni, nem szükséges beutalót kérni háziorvosától, nem kell otthon reumatológus orvoshoz menni.

Itt Hajdúszoboszlón minden elintézhető!

Dr. Oláh Mihály igazgató főorvos vezetésével, a reumatológus fürdőorvosok hétfőtől péntekig 8,oo-18,oo óráig, vasárnap 14,oo-17,oo óráig várják a vendégeket a fürdőben.  Érdemes a pihenésre vasárnap megérkezni, így délután már elintézhető az orvososi vizsgálat, amihez minden segítséget megadok.  Orvosi vizsgálat után, igény szerint felírják a kezeléseket, ahol a betegek megkapják a kezelőlapot, aztán mehetnek a recepcióra, ahol időpontot kapnak a kezelésekre, valamint befizetésre kerül a térítési díj.

A térítési díj 1.300,- Ft naponta, amiért 4 féle gyógykezelést és fürdőbelépőt kaphatnak a vendégek. Ez nagyon kedvező, különösen ha figyelembe vesszük, hogy egy teljes áru fürdőbelépő 1.900,- Ft, a nyugdíjas is 1.600,-Ft-ba kerül. (Ami csak a fürdőzésre jogosít.)

Ezért az árért reggel 7-től este 7-ig használhatják a vendégek a gyógyfürdő medencéit és a megadott időpontokban részt vehetnek a kezeléseken. Ami lehet masszírozás, iszappakolás, súlyfürdő, vízalatti vízsugármasszázs, vízalatti csoportos torna, szénsavas fürdő, különböző elektromos kezelések, stb – kinek milyen – betegségétől, állapotától függően.

Arról, hogy pontosan hányféle kezelésre van lehetőség Hajdúszoboszlón, mire használ a hajdúszoboszlói gyógyvíz és milyen ellenjavallatok vannak, itt olvashatsz : https://www.ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu/a-hajduszoboszloi-gyogyviz-gyogyito-ereje/

Extra kedvezményként, ha egy kúrát (hétfőtől péntekig, vagy szombaig tartó kúrát) felírat a kedves vendég, akkor vasárnap ingyen kapja a fürdőbelépőt. 🙂 Így vasárnapt délután az orvosi vizsgálat és adminiszráció elvégzése után, lehetőség nyílik egy kellemes fürdőzésre, ismerkedhetsz a hellyel, megnézheted mi, hol található.

Törzsvendégeketnek 10 % kedvezmény jár a térítési díjból.  A harmadik kúracsomagtól már törzsvendégnek számít a vendég.

Gyere Te is Hajdúszoboszlóra, gyógyíttatsd magad, vagy pihenj, relaxálj, töltődj fel ebben a csodálatos hatással bíró gyógvízben!

https://www.ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu

 

További cikkek