info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

Hogy vehetek igénybe fürdőkúrát?

Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2017.febr.10

Hajdúszoboszlói fürdőkúrák

Magyar állampolgároknak a társadombiztosítás által támogatott fürdőkúra keretében, évente kétszer 15 napos kezelés adható.

 

Ehhez csak személyigazolvány, lakcímkártya és TB kártya szükséges.

Otthon nem kell semmit intézni, nem szükséges beutalót kérni háziorvosától, nem kell otthon reumatológus orvoshoz menni.

Itt Hajdúszoboszlón minden elintézhető!

Dr. Oláh Mihály igazgató főorvos vezetésével, a reumatológus fürdőorvosok hétfőtől péntekig 8,oo-18,oo óráig, vasárnap 14,oo-17,oo óráig várják a vendégeket a fürdőben.  Érdemes a pihenésre vasárnap megérkezni, így délután már elintézhető az orvososi vizsgálat, amihez minden segítséget megadok.  Orvosi vizsgálat után, igény szerint felírják a kezeléseket, ahol a betegek megkapják a kezelőlapot, aztán mehetnek a recepcióra, ahol időpontot kapnak a kezelésekre, valamint befizetésre kerül a térítési díj.

A térítési díj 1.300,- Ft naponta, amiért 4 féle gyógykezelést és fürdőbelépőt kaphatnak a vendégek. Ez nagyon kedvező, különösen ha figyelembe vesszük, hogy egy teljes áru fürdőbelépő 1.900,- Ft, a nyugdíjas is 1.600,-Ft-ba kerül. (Ami csak a fürdőzésre jogosít.)

Ezért az árért reggel 7-től este 7-ig használhatják a vendégek a gyógyfürdő medencéit és a megadott időpontokban részt vehetnek a kezeléseken. Ami lehet masszírozás, iszappakolás, súlyfürdő, vízalatti vízsugármasszázs, vízalatti csoportos torna, szénsavas fürdő, különböző elektromos kezelések, stb - kinek milyen - betegségétől, állapotától függően.

Arról, hogy pontosan hányféle kezelésre van lehetőség Hajdúszoboszlón, mire használ a hajdúszoboszlói gyógyvíz és milyen ellenjavallatok vannak, itt olvashatsz : http://www.ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu/a-hajduszoboszloi-gyogyviz-gyogyito-ereje/

Extra kedvezményként, ha egy kúrát (hétfőtől péntekig, vagy szombaig tartó kúrát) felírat a kedves vendég, akkor vasárnap ingyen kapja a fürdőbelépőt. 🙂 Így vasárnapt délután az orvosi vizsgálat és adminiszráció elvégzése után, lehetőség nyílik egy kellemes fürdőzésre, ismerkedhetsz a hellyel, megnézheted mi, hol található.

Törzsvendégeketnek 10 % kedvezmény jár a térítési díjból.  A harmadik kúracsomagtól már törzsvendégnek számít a vendég.

Gyere Te is Hajdúszoboszlóra, gyógyíttatsd magad, vagy pihenj, relaxálj, töltődj fel ebben a csodálatos hatással bíró gyógvízben!

http://www.ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu

 

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló Aquapark árak 2024
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down