info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

Nyugdíjas üdülés - szálloda kicsiben Hajdúszoboszlón

Vendégek érkeznek
Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2018.febr.08

A nyugdíjas üdülés ma már nem elképzelhetetlen. Csak keress rá erre a kifejezésre a Google-ben, és nagyjából 78.000 találatot kapsz rá. (Igen, magyarul). Azonban azt is látni fogod a találati listát elnézegetve, hogy mindenhol a kedvezményes, Erzsébet-utalványos szállodai lehetőségek jelennek meg. Mit szólnál hozzá, ha én viszont azt mondom, hogy nálunk a teljes árat is megengedheted Magadnak – nyugdíjas pénztárcával is?

 

 

Nyugdíjas üdülés – szállodai színvonal apartman árakon

 

A nyugdíjas üdülés legalkalmasabb helyszíne Hajdúszoboszlón az Ilona apartman I. Nemcsak azért, mert „hazabeszélek”. Ennél sokkal jobb indokaim vannak.

 

Nyugdíjas üdülés Ilona-módra - nálunk ezt jelenti a nyugdíjas üdülés!

Nyugdíjas üdülés Ilona-módra - nálunk ezt jelenti a nyugdíjas üdülés!

 

Az első az, hogy itt valóban szállodai színvonalat kapsz. Mit jelent ez?

 

  • Kényelmes, két személyes lakosztályt – képzeld el, egy színvonalasabb szállodai lakosztály mennyibe kerülne! Gyanítom, még kedvezménnyel együtt is többe, mint amennyit a nyugdíj mellett el tudnál viselni.
  • 40 négyzetméteres tágasságot – a szállodai lakosztályok sem nagyobbak, kivéve persze az elnöki lakosztályokat. A két személyes szállodai szobák pedig ezen a téren labdába sem rúgnak.
  • Franciaágyas szobákat – hát, ezt szállodája válogatja. De láttam már olyan szállodai szobát, amelyben a meghirdetett franciaágyat két összetolt heverő jelentette...
  • Gyógymatracos ágyakat – ha idegen helyen, szállodákban, panziókban alszik az ember, sokszor érzi, hogy kényelmetlen az ágy. Nem biztos, hogy azért, mert tényleg kemény vagy rossz lenne a matrac, vagy az ágybetét, hanem egyszerűen csak azért, mert otthon nem ahhoz van szokva. Mi ezen a gyógymatraccal próbálunk segíteni. Ez ugyanis nemcsak a kényelmes alvásodat szolgálja, hanem azt is, hogy a tagjaidat minden ponton egyenletesen támassza alá a matrac – így az alvás nem ront tovább a végtagjaid és a gerinced állapotán, sőt.
  • Jól felszerelt szobákat – szerintem egy szálloda is megirigyelhetné azt a felszereltséget, amit a vendégeinknek nyújtunk. (Ezt egyébként a vendégeink is állítják.)
  • Félpanziós ellátást – nem hiszem, hogy sok apartman mondhatja el magáról, hogy bőséges reggelit és finom, meleg vacsorát kínál. Az Ilona apartmanban ezt is biztosítjuk.

 

Gyerekkorunkban ezt úgy mondtuk, hogy keleti kényelem nyugaton. Most inkább csak annyit írnék, hogy szállodai színvonal – apartman árakon.

 

Nyugdíjas üdülés – nyugdíjas pénztárcához igazítva

 

Kétségtelen, ez a nyugdíjas üdülésünk egyik legnagyobb vonzereje a már említetteken kívül, hogy még egy nyugdíjas számára is pénztárcabarát. Ha gyűjteni is kell rá, az egy hetes nyugdíjas üdülés árának összerakása akkor sem egy éves projekt, alig egy pár hónap alatt össze is jöhet a rávaló.

 

Az egy hetes (6 éjszaka – 7 napos) gyógyüdülés ára személyenként 49.000 Ft – amelyből  16.740 Ft a félpanziós ellátás díja. Most egy kicsit körülnéztem a Google-ben, mit lehet találni nyugdíjas üdülés címszó alatt. A legolcsóbb üdülést is 6.900 Ft/fő/éjszaka áron kínálták – vagyis már ez is drágább (kedvezményesen), mint a mi teljes árunk. (Persze volt ennél olcsóbb is, pl. 4.700 Ft/fő/éjszaka áron. De abban mindben volt valami apróság, amivel kevesebbet nyújtottak, mint mi: vagy kétszemélyes szoba volt, és nem lakrész, vagy nem félpanziós volt az ellátás, hanem szerényebb, vagy messzebb volt a gyógyfürdőtől, vagy más hiányzott...)

 

Nyugdíjas üdülés – extrákkal

 

Igazából az egyik extrát nem is mi nyújtjuk, hanem a város. Ez pedig a gyógyfürdő. Vagyis ez a nyugdíjas üdülés nem szimplán nyugdíjas üdülés, hanem nyugdíjas gyógyüdülés.

 

További előnyök ezzel kapcsolatban:

 

  • a gyógyfürdő itt van a szomszédban – tényleg csak 100 méternyire vagyunk a bejárattól az út túloldalán. Egy kényelmes és rövid séta választ el csak a gyógyulástól.
  • ha már vasárnap délelőtt megérkezel, akkor mi előre bejelentünk a reumatológus orvoshoz vizsgálatra vasárnap délutánra. Ez azért jó, mert így az orvos már hétfő reggelre kiírja az orvosilag indokolt terápiát (mikor melyik gyógykezelésből mennyit kell igénybe venned), így már hétfő reggeltől gyógyulhatsz a habokban. (Az előre bejelentkeztetés az orvosi vizsgálatra szintén a mi ingyenes szolgáltatásunk.)
  • annyiféle kezelés és ivókúra van, hogy csak győzd kipróbálni őket!

 

És a másik extrát is a város nyújtja. Kevesen tudják, hogy Hajdúszoboszló egyáltalán nem az az unalmas, „lapos” város, mint aminek hiszik. Sok program és látnivaló várja a vendégeket, akik a gasztronómiai kalandozásoktól kezdve a néprajzi kiállításokon át a különleges helyszínekig sokféle érdekességet találhatnak itt maguknak az idő eltöltésére. Egy biztos: unatkozni nem fogsz, csak ha éppen ahhoz van kedved! J

 

Nyugdíjas üdülés – Ilona-extrákkal

 

Mert azért a magunk módján igyekszünk mi is hozzájárulni ahhoz, hogy életed legemlékezetesebb nyugdíjas üdülését tölthesd el nálunk.

 

Vendégszeretetünket több nálunk járt vendégünk is megköszönte már – és ezt el is mondta mindenkinek. Bár ez számunkra alapvetés, mégis jólesik, hogy szinte minden kedves vendégünk elmondja ezt rólunk.

 

Tartjuk a szavunkat! Mi 100% garanciát vállalunk arra, hogy amiben megállapodsz velünk, az úgy is lesz. Mert mi nem hagyunk Magadra, nemcsak addig vagy nekünk fontos, ameddig ki nem fizeted a szállást.

 

Már a megrendelés után felhívlak, és telefonon egyeztetek Veled az esetleges különleges igényeidről. Ami emberi keretek és a fizikai törvényein belül lehetséges, azt is meg fogjuk tenni. (Ha valamit nem tudunk teljesíteni, azt a telefonban már jelzem, tehát tudod, hogy mire számíts.) Arra pedig, amit a telefonban megbeszélünk, 100%-os elégedettségi garanciát vállalok. Ez azt jelenti, hogy ha valami mégsem úgy van, ahogyan mi megbeszéltük a telefonban, akkor szó nélkül visszafizetem Neked a szállás teljes árát.

 

Ha vasúton érkezel, akkor pedig kérésre saját autónkkal ki is megyünk Eléd a vasútállomásra. Így nem kell taxizni, vagy a sok csomaggal buszozni. Kényelmes, vonattól házig fuvart nyújtunk. (Ezt is megbeszéljük telefonon.)

 

Nem árulunk zsákbamacskát! Nálunk pontosan tudni fogod, hogy milyen lakosztályok fogadnak. Nem okozunk Neked csalódást azzal, hogy a valóságban nem az köszön vissza, amit a weboldalunkon vagy a Facebook-oldalunkon a képeken láttál. Nálunk ugyanis virtuálisan, 3D-ben be is tudod járni a teljes apartmant. Minden lakrészbe be tudsz kukkantani, mindegyiknek látni fogod az állapotát, felszereltségét, színeit, elrendezését. Így pontosan tudod, hogy mit foglaltál le.

 

Meggyőztelek? Foglald le a nyugdíjas üdülésedet már most! ›››

 

Hasznosnak találtad? Oszd meg kérlek és írd le a véleményed!

 

fotó: saját

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló Aquapark árak 2024
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down