info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

Félpanzió egy apartmanban? – Igen, most már ilyen is van!

Félpanzió egy apartmanban? - Persze!
Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2017.szept.14

A félpanzió általában szállodai, de minimum panziószintű ellátás. Apartmanokban nem nagyon látni. Ezen akartunk változtatni. Miért? Borzasztó egyszerű. Szeretjük a vendégeinket! Ezért meg is akarunk nekik adni mindent, ami csak a kényelmüket szolgálja. Ha félpanzió kell hozzá, akkor azt. De hogyan is néz ki egy félpanziós ellátás egy apartmanban? Mutatom.

 

 

Félpanzió egy apartmanban? Ez már többé nem kérdés!

 

Ez az a kérdés, ami most még a meglepetés hatására sok érdeklődő száján kicsúszik, amikor meghallják, hogy az Ilona apartman I.-ben megszálló gyógyüdülő vendégeink szeptembertől a 7 nap/6 éjszakára szóló, 35.000 Ft/fős árban félpanziós ellátást is kapnak.

 

Mivel kaptam pár kérdést ezzel kapcsolatban, úgy döntöttem, hogy egy egész cikket szánok a válaszoknak. Így mindenki megtudhatja, amire a legtöbben kíváncsiak.

 

Félpanzió egy apartmanban? De miért?

 

Nem, ezt nem Fluimucil Ábel kérdezte. 🙂 Ezzel együtt volt, aki első legényes döbbenetében ezt kérdezte. Számára annyira szokatlan, hogy egy apartman ilyen jellegű szolgáltatást is nyújtson, hogy rögtön a bevezetés okára volt kíváncsi.

 

Nos, ennek csak egyetlen oka van: imádjuk a vendégeinket! Éppen ezért szeretnénk őket minél jobban, és minél teljesebben kiszolgálni.

 

Ezen kívül az is indok volt, hogy hűek akartunk maradni az „Ilona-hagyományokhoz”. Aki már járt nálunk, az tudja, hogy mindig is törekedtünk vendégeink igényeinek magas kiszolgálására. Ezért mindig nyújtottunk valami olyat, amit vendégeink mindig figyelmességként értékelhettek. Ez leginkább az apartmanok felszereltségén látszik.

 

Vannak azonban egyéb szolgáltatásaink is. Ilyen például az is, hogy a vonattal érkező kedves vendégeinket az Ilona apartman I.-be saját autónkon szállítjuk el a vasútállomástól az apartman bejáratáig. (Így nem kell cipelni a bőröndöket, és taxira sem kell költeni. Igen ez a szolgáltatásunk most átmenetileg szünetel - sajnos szervízben van az autónk - de rövidesen újra munkába áll majd.)

 

Most pedig itt a félpanzió.

 

Persze más indokunk is volt arra, hogy a félpanziós ellátást bevezessük. Nevezetesen az, hogy ki akarunk tűnni a tengernyi hajdúszoboszlói szállás közül. Úgy gondoltuk, hogy a félpanzió az a szolgáltatás, amely kiemelheti az Ilona apartmanokat a többi szállás közül. És miért ne valósítanánk meg valami olyat, ami nemcsak nekünk jó, hanem a vendégeinknek is? 🙂

 

Félpanzió egy apartmanban? Szükség volt erre?

 

Nem pont így kaptam meg a kérdést, de tény, voltak néhányan, akik nem értették, hogy egy jól felszerelt konyha mellett miért volt szükség a félpanzió bevezetésére.

 

Elmondom. 🙂

 

Gyógyüdülésre általában az 50+ korosztályból érkeznek a vendégeink. Ők azok, akik elsősorban a gyógyulásukra szeretnének ittlétük alatt koncentrálni. Ha pedig már fáj itt-ott, akkor elképzelhető, hogy nem is esik jól a főzőcskézés – akármilyen jól felszerelt is a konyha.

 

Ezért most a gyógyüdülésre érkezők kapnak egy félpanziós ellátást is. Ez azt jelenti, hogy reggel és este kapnak ételt, napközben pedig gond nélkül tölthetik idejüket a gyógyfürdőben a gyógyulásukkal.

 

Félpanzió egy apartmanban? Hol?

 

Nem, az Ilona apartman I.-nek nincs saját étterme. Van azonban egy vendéglő az Ilona apartman I.-től három háznyira. Hajdúszoboszlón mindenki csak úgy ismeri, hogy „a Halász”. (Egyébként Halászbárka lenne a tisztességes neve, de ha egy „bennszülöttet” kérdezel meg az utcán, hogy hol találod, merre kell menni, hogy oda juss, akkor csak „a Halászként” fogja tudni beazonosítani a helyet.)

 

Itt van:

Félpanzió egy apartmanban? Hogyan lehet oda eljutni?

 

Gyalog.

Ha fentebb már megnézted a térképet, akkor láthatod, hogy az Ilona apartman I. utcájában van az étterem – három háznyira tőlünk. Ez éppen akkora távolság, hogy evés előtt még egy kis étvágyat csinál, evés után meg kifejezetten jólesik, hogy elrendeződik a finom reggeli vagy vacsora egy kis mozgás közben. 🙂

 

Félpanzió egy apartmanban? És mit kapunk?

 

Mindent, mi szem-szájnak ingere. De tényleg.

 

Minden reggel bőséges kontinentális reggelire várják a Halászban minden kedves vendégünket. Este pedig kétféle menüből lehet kiválasztani a finom, háziasan ízletes meleg vacsorát.

 

Eddigi vendégeink, akik már kipróbálták a félpanziót, és vele az éttermet is, mind nagyon pozitívan nyilatkoztak. Nagyon elégedettek voltak nemcsak az adagok méretével (degesz) és minőségével (finom), hanem a kiszolgálással is (figyelmes).

 

És hogy lásd, mivel van dolgod, itt egy pár kép az étterem honlapjáról. (Nem véletlen, hogy halászlé és sült hal is került. Ha már egyszer Halász az étterem neve, akkor gyaníthatod, hogy mi a specialitásuk. 🙂 )

 

Félpanzió egy apartmanban? - Naná!

fotó: Halász Étterem

 

Félpanzió egy apartmanban? - Persze!

fotó: Halász Étterem

 

Félpanzió egy apartmanban? - A vendlégeinkért mindent!

fotó: Halász Étterem

 

 

Félpanzió – és az Ilona apartman I. összes megszokott szolgáltatása

 

Ha pedig az összes, nálunk már megszokott figyelmességhez, szolgáltatáshoz hozzáadod a félpanziót is, akkor az jön ki, hogy ez itt egy apartman – szállodai minőségű szolgáltatásokkal.

 

Ne hagyd ki, nézd meg Magad is, milyen szeretettel és gondossággal látunk itt vendégül! Tegyél próbára, foglalj szállást akár már most! ›››

 

Fotó: Halász étterem - köszönet érte!

MentésMentés

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló Aquapark árak 2024
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down