info@ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu
/
+36 (30) 398 5356
Szállást foglalok!
« Összes bejegyzés

A hajdúszoboszlói aquapark - kicsit őrült hely

A hajdúszoboszlói aquapark azoknak való, akik szeretik az aktiv kikapcsolódást
Közzétette
Ilona Apartman
Megjelenés dátuma
2017.máj.02

A hajdúszoboszlói aquapark kicsit őrült hely…

 

…kicsit őrülteknek.  Vagy legalábbis azoknak, akik aktívak, szeretnek mozogni, és kiélvezni a nyár minden örömét. A hajdúszoboszlói aquapark gyerekeknek, szüleiknek és gyermeklelkű felnőtteknek a legjobb választás egy aktív pihenéshez!

 

 HAJDÚSZOBOSZLÓI AQUAPARK – AZ ENERGIALEVEZETŐ

 

Túlságosan aktív a gyerek? Ez szülőként nagyon fárasztó lehet. Este, amikor az egész napos munka után halálfáradtan haza esel, és még várnak az otthoni teendők is, minden maradék energiádat felemészti az este 10-kor még mindig pörgő gyerek.

 

Ha pedig arra gondolsz, hogy nyaraláskor, amikor végre Te is kipihenhetnéd Magad, még mindig nem lesz nyugtod, mert a gyerek még akkor is fel lesz húzva, felér egy idegösszeomlással.

 

Ezért érdemes a nyaralás alatt a családdal a hajdúszoboszlói aquapark attrakcióit megcélozni! Te a pároddal békében napozhatsz, míg a gyerekek minden energiájukat levezetik a különböző pályákon és medencékben. Ha mindehhez hozzáadod a nyári napsütés és a víz jótékonyan fárasztó hatását, akkor igen jók az esélyeid arra, hogy az Ilona Apartman kényelmes lakásaiban éjszaka mindenki jót pihenjen. A gyerekek a nap fáradalmait egy nyikkanás nélkül alusszák ki éjjel, Nektek pedig nyugodt álmotok lesz reggelig – zavartalanul.

 

 KINEK JÓ MÉG A HAJDÚSZOBOSZLÓI AQUAPARK?

 

Azoknak a felnőtteknek is, akik

  • maguk is szeretnek aktívan pihenni – nincs is annál jobb, mint amikor az év során összegyűlt stressz oldódik a sok mozgásban és persze a medencék vizében (esetleg este némi gasztronómiai mennyiségű alkoholban is a vacsora mellé J )
  • gyereklelkűek – de a jó értelemben. Azok a felnőttek, akik szeretik nyaranta újra élni gyermekkori élményeiket, és felszabadultan úszni, pancsolni, játszani, sokféle lehetőséget találnak majd a hajdúszoboszlói aquaparkban, hogy mindezeket az igényeiket kiéljék.
  • szeretik a kihívásokat nyáron is – ha a sima úszás csak akkor izgat, ha megdöntheted a saját rekordjaidat, akkor szintén jó választás a hajdúszoboszlói aquapark. Itt mindent megtalálsz, ahol úgy teheted próbára az ügyességedet, gyorsaságodat, kitartásodat, reflexeidet, hogy közben szórakozol – és nem mellesleg biztonságban is érezheted közben Magad.

 

 MILYEN ATTRAKCIÓKAT KÍNÁL A HAJDÚSZOBOSZLÓI AQUAPARK?

 

Élménymedencéket, különféle csúszdapályákat, extrém zónát – olyan sok mindent, hogy felsorolni is nehéz. Ha bővebb információkra vágysz, nézz szét itt: https://www.hungarospa.hu/aquapark

 

Ha pedig kényelmes, a hajdúszoboszlói aquaparkhoz közeli, minőségi, mégis elérhető árú szállásra, akkor pedig válogass az Ilona Apartmanok szobái közül:

 http://www.ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu/ilona-apartman-1-szobak/

Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás űrlap Össz

Legfrisseb híreink

Hajdúszoboszló Aquapark árak 2024
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelések - egészség és pihenés
Elolvasom
Közzétéve: 2024.márc.28
Nyugdíjasbarát apartman kényeztető csomagajánlatban!
Elolvasom
Közzétéve: 2024.febr.01
Szeretnél értesítést kapni
hasonló cikkekről?
Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le újdonságainkról.
Feliratkozás egyszerű

További híreink

Megnézem az összeset!
Megnézem az összeset!
Foglaljon szállást könnyedén!
Foglalás
Ilona Apartman I.
Ilona Apartman II.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig napra kész tájékoztatást kapj aktuális ajánlatainkról és híreinkről.
Feliratkozás Footer
© 2024 Ilona Apartman. Minden jog fenntartva
AdatkezelésÁSZFImpresszumHázirendKisfaludy pályázat
crosschevron-down